Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24902491249224932494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 17 ultimate team android için çıkacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonumu değiştirdim. şuan hesabima giremiyorum authenticator sifresi istiyor. ne yapmam gerekiyor yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Beyler bir sorum olacak şimdi demo yüklü demoyu silmesek tam sürüm çıkınca onun üstüne kurulum devam mı edecek yoksa sıfırdan mı kota bitti o yüzden soruyorum en azından 6 7 gb karımız olur.

Üstüne devam ediyor
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Dostum fifa 16 da fut oynadıysan fifa 17 için şimdiden takım kurmaya başkayabilirsin. aynı ea hesabın ve şifrenle giriş yapabilirsin. akıllı telefonundan fifa 17 companion veya pc içinde web app var.

• no8name kullanıcısına yanıt
    Anladım ben 2 hafta önce 16yı access üzerinden oynamaya başladım öyle olmuyor sanırım

• Beyler momentum ve handikab nedir? Lütfen detaylıca kendi cümlelerinizle anlatın link atmayın

• single_factor kullanıcısına yanıt
    C Vitamine kullanıcısına yanıt
    Live Chatle görüştüm. Baştan indirme gibi bir olay olmuyor. 30 gb ile gireceğiz. Oyunun sistem gereksinimleri originde eskiden 50 gb olarak görünürken şu an 30 görünüyor. Yani mmevcut indirdiğin fifayla keyi girdiğin zaman oynayabilirsin.

O 39 gb olayı spikerden dolayı imiş. 39 gbnin içinde fazladan 3-4 spiker daha var. Origin'den yüklediğimiz için otomatik olarak ingilizce spiker geldi bize. Fazladan 9 gb indirtmedi.

@C Vitamine İnan hiçbir fikrim yok. Kulaktan dolma olarak yazdım. 2-3 yerde denk geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C34539E2B -- 23 Eylül 2016; 17:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Live Chatle görüştüm. Baştan indirme gibi bir olay olmuyor. 30 gb ile gireceğiz. Oyunun sistem gereksinimleri originde eskiden 50 gb olarak görünürken şu an 30 görünüyor. Yani mmevcut indirdiğin fifayla keyi girdiğin zaman oynayabilirsin.

O 39 gb olayı spikerden dolayı imiş. 39 gbnin içinde fazladan 3-4 spiker daha var. Origin'den yüklediğimiz için otomatik olarak ingilizce spiker geldi bize. Fazladan 9 gb indirtmedi.

@C Vitamine İnan hiçbir fikrim yok. Kulaktan dolma olarak yazdım. 2-3 yerde denk geldim.

Spikerler 1 tanesi en fazla 300-400 mb oluyor bildiğim kadarıyla.

•  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Şu şekilde 2 kadro kurdum .Sizce başlangıç olarak Bundesliga kadrosu fazla mı ,coinleri elimde tutup oyun açıldıktan sonra mı kadro kurmalıydım ?

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Benim tahminime göre daha fazladır. Binlerce oyuncu var. Sahaiçi anonslar var. Yorumcusu var ıvırı zıvırı var. Tabii bilemem bu benim tahminim sadece. Ama oyunun resmi boyutu 30 gb.
  • 150 coinden 28 maçlık rare contract alıp depolamak mantıklı mı sizce?
  • Şu an kadro görevi var , Portekiz , MLS ligi oyuncularınızı elinizden çıkarmayın, takas karşılığı 30.000 - 20.000 coin ve 1 lige özel mavi özel oyuncu veriyor, MLS için 87 Giovinco var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single_factor -- 23 Eylül 2016; 19:55:18 >
  • o kadar ultimate oynadım bi kerer online draft oynamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinqlethinq

150 coinden 28 maçlık rare contract alıp depolamak mantıklı mı sizce?

Çok enteresan maç yapmadan kazanabileceğin kadro görevleri üstüne draftlar vs.. var da var bu sene oturup ta maç yapan adam zor bulurz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabe1903

Şu şekilde 2 kadro kurdum .Sizce başlangıç olarak Bundesliga kadrosu fazla mı ,coinleri elimde tutup oyun açıldıktan sonra mı kadro kurmalıydım ?

oyun çıktıktan sonra tüm oyunculaırn fiyatı 2 ye katlanır 1 haftaya yakın bi süre onun içni coins kalmasın alın oyuncu durusn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludosh -- 23 Eylül 2016; 20:27:34 >

• Maile kod gelse de girsek

• Android için çıkacak mi?

• Pc degilmi bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Pc degilmi bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

pc
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Acikmi pc

• 
Sayfa: önceki 24902491249224932494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.