Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24882489249024912492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her seriye ayrı hile yaptıklarınımı düşünüyorsun ? nerdeyse 15den bu yana aynı hileyi kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcNeuS

her seriye ayrı hile yaptıklarınımı düşünüyorsun ? nerdeyse 15den bu yana aynı hileyi kullanıyorlar.

Her seriye ayrı hile yapmak zorundalar oyuna gelen her güncellemede gerekli olan adresler değişir. Bunlara alınacak en güzel önlem toplu ban atmaktır ama nerdeeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draftı her kazanışta mı veriyor 25k ?

• Hayır draftı her kazanışta coin ödülü yok. Mesela dün Wolborq'a 25+2 paket verdi hektic_jukez'e sadece 3 tane paket verdi.

Champions da hile olmayabilir çünkü fifa 16 da özel turnuvalarda hileci hiç gelmiyordu büyük ihtimal bunda da ödül sadece 1 kişiye verileceği için hilecilere vermez diye düşünüyorum. Final'de 2 hileci denk gelirse ödül hangisine verilecek :)

Çünkü büyük turnuvada 1.ye 250k 2-10 arasına 150k 11-25 arasına ise 100 k verileceği yazıyordu (+paketler)
  • arkadaşlar bu fifa16 nın webapp ı kapandı mı hala açık mı?

kesin bilen biri yok mu allah aşkına?
  • oyun başlayınca topçular pahalanırmı? birikenle naingolan, quadrado vs.... yatırımlık adam toplasak mı? bu sene ilk defa erken webapp girişi yaptım, tecrübeliler bir akıl verirse çok makbule geçer
  • webapp te bile hileci var yine oyuncuların kontratlarını sömürmeye başlamışlar ulan oyun daha resmi release e geçmedi şuna bak
  • Beyler us psnden oyunu aldım ana hesap yaptım onu. Ama oyunu kendi tr hesabımdan oynayacağım. Fifa 17 ana konuda gördüm de sanırım points alamıyomuşum oyunun alındığı hesap dışında. Doğru mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

arkadaşlar bu fifa16 nın webapp ı kapandı mı hala açık mı?

kesin bilen biri yok mu allah aşkına?

pc den kapandı sadece ps4 yada ps3 konsollardan girebilirsin
  • jason25 J kullanıcısına yanıt
    değil istediğin hesaptan points alabilirsin
  • webapp kodu gelipte giren varmı bugün
  • Kievli kullanıcısına yanıt
    geçen seneye göre kıyaslama yapayım. Bazı oyuncular düşer; raitingi düşük Pace hızlı kanat oyuncuları, LB-RB-ST.... şu ara haketmediği fiyatlarla satıştalar. Oyun çıkınca bunlar düşüyor.
    Yüksek raiting yine yükseğe gider ama şu an fazla abarmış oyuncular var piyasada fazla olmadığından.
    Yanlız bu yıl ödüller çok fazla, standart üyeye bile 5 draft token veriyor kafadan maç kazanmasa bile 25 premium gold pack diye düşün. orta standartlı oyuncularda piyasa şişer de şişer . Muhtemelen fifa yüksek raiting oyuncunun paketten çıkma oranını düşürecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

webapp kodu gelipte giren varmı bugün

şimdi girince anında geldi kod hayret
  • Draft modunda iyi coins var mıdır?

• alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    kazanirsan saglam packlar veriyoe mega paket felan kazanamazsan zarar bile ediliyor bazen mesala 2.3 macta elendin o kadar iyi pack vermiyor sana bagli biraz oynadigin oyuna
  • Besiktas 11'imi kurdum. Sizden ricam bu kadroyla fitness acisindan rotasyona sokabilecegim giris seviyesi guzel bi PL takimi kurabilir misiniz? Taktik 4-4-2. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jason25

Beyler us psnden oyunu aldım ana hesap yaptım onu. Ama oyunu kendi tr hesabımdan oynayacağım. Fifa 17 ana konuda gördüm de sanırım points alamıyomuşum oyunun alındığı hesap dışında. Doğru mu bu?

yüzde 100 dogru bilgi. points almak ıstersen us psn hesabına gecıp oradan alacaksın. tr psn hesabınla poınts kısmına geldıgınde hata verıyor.
  • KaptanOrtaKapı K kullanıcısına yanıt
    Peki web app den veya pc üzerinden alamıyor muyuz bu pointsleri?

• Yoooook artık, arkadaşlar webapp'tan sabah hediye gelen gold paketten çıkana bakın çıldırıyorummmmmmm : ) Hemen satayım mı oyun çıkınca mı satayım arkadaşlar ne zaman yüksek gider.
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukum -- 23 Eylül 2016; 10:51:45 >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Oha Robben'in overall düşmüş 90 dı geçen sene. Bence hemen sat hocam, çoğu kişi daha oynayamadığından oyunu piyasada kart yok o yüzden herşey pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 24882489249024912492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.