Bildirim
FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2488. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_
Yazıklar olsun EA! Millet kadrolarını kurdu oyamaya hazır biz hala bekleyelim. :/
başkasını ne yapacaksın ki? önemli olan kendi aldığın zevk oyundan. Yavaş yavaş oynayarak kadro yapmak daha zevkli. -
-
Fut web app sayfasını açıyorum. Maile güvenlik kodu gönderme sayfası geliyor. Aksam 11de giriş yaptım sabah 7de maile kod geliyor.ondan sonra kodu girecem tekrar ilk sayfaya dönüyor yine maile kod gönder geliyor yine 7-8saat sonra geliyor.nasıl girecez arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hız felakettir be yahu :) Sadece Silver la oynarım, Gold card Popülizimi, game buglarını bulup at gibi yardıranlardan, sadece çapraz koşmayı öğrenmiş başka birşey bilmeyenlerden nefret ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Alkharin
Web app ile gelen 4-5 paketi satıp bunu kurdum hemen. En yavaş oyuncu 75 koşuyor. Bakalım ortalama bir kadro kurana kadar idare etmelik iyi gözüküyor. Gene division 1 olabilecekmiyiz bu sene bakalım
Bu mesaja eklenen görseller:
http://www.futhead.com/17/squads/100410/
http://www.futhead.com/17/squads/106176/
http://www.futhead.com/17/squads/110274/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single_factor -- 22 Eylül 2016; 14:59:50 >
-
Beyler android uygulaması çıkmış fut web app. Şimdi indirdim kurdum. Gayet güzel. Seria kurmaya başladık. Şansima 3 3maçlık legend inzaghi çıktı paketten. Ilk başta heyecan yaptı legend sonra baktım 3maclik vermiş. Ulenn turnayı gözünden vurduk dediydim
cepten uygulamaya gırınce kod ıstıyor. kod bır turlu gelmıyor maılıe gelırse de 3-5 saat sonra gelıyor onu da kabul etmıyor. bu sorunu aşabılen oldu mu ? -
Başkaları oynaken oynayamamak koyuyor be :D Ortada dönen kadrolar falan :D -
Google Authenticator diye bi sistem var araştır istersen. -
Hocam oyunu satın almadan da o şekil deneyebiliyor muyuz indirip daha sonra satın alsak benim key gelmedi daha origin access ile oynayabilir miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07_cenkay -- 22 Eylül 2016; 15:57:32 >
Skidrow'a düşmüş oyunun data dosyası. İndirmeyi düşünüyorum. Key gelince girip oynarım. -
quote:
Başkaları oynaken oynayamamak koyuyor be :D Ortada dönen kadrolar falan :D
kimse bir şey oynamıyor ki zaten şuan. Sadece kadro kurmaya çalışıyor millet. Oyunun ilk günü zaten sende aynı kadroyu kurarsın hemen.
Millet paso kart açıyor. Ticaret yapılmıyor zaten şuan. Oyuncular çok değersiz. -
ben kinguinden fifa 17 aldım ama bu fut web'e giremiyorum origin ön sipariş vermem gerektiğini söylüyor bi yolu var mı acep -
Onu indirsem key geldiği zaman üzerine kursam olur mu ? -
oyunu en ucuz nerden alabiliriz acaba ? -
Orası da öyle tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: akabe1903
Onu indirsem key geldiği zaman üzerine kursam olur mu ?
Geçen sene bir arkadaş yapmış buradan. Olmuş güya. Sonuçta aynı data dosyası. Benim bir de oyunun ineceği aralar internetsiz olma durumum var o sebepten dolayı indirmeyi düşünüyorum. Eğer ki senin de böyle bir sorunun yoksa beklemeni tavsiye ederim. -
quote:
Orası da öyle tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: akabe1903
Onu indirsem key geldiği zaman üzerine kursam olur mu ?
Geçen sene bir arkadaş yapmış buradan. Olmuş güya. Sonuçta aynı data dosyası. Benim bir de oyunun ineceği aralar internetsiz olma durumum var o sebepten dolayı indirmeyi düşünüyorum. Eğer ki senin de böyle bir sorunun yoksa beklemeni tavsiye ederim.
İnternetim var la yok arası malum AKK den dolayı.Ancak 40 gb lık bir indirme söz konusu . -
Hocam ben de playstore'dan aldım, keyleri 29'undan itibaren göndereceğiz diye ibare var. Dolayısıyla Fifa 17 Origin hesabımda ekli değil.
Fakat, ilk günden web app'a giriş yapabildim ve dünden beri de transfer marketi kullanabiliyorum :)
Nasıl iştir anlamadım vallahi. -
quote:
Skidrow'a düşmüş oyunun data dosyası. İndirmeyi düşünüyorum. Key gelince girip oynarım.
Fifa 16 da o şekil denemiştim hocam olmamıştı. Ben standart edition almıştım internetten indirdiğim super deluxe editiondu onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X