Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: istanblue001 , Fatic Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
180.798
Cevap
831
Favori
6.338.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90369037903890399040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

İyice saçmaladı her atak gol oluyor karambole fazla atan yeniyor. Ben sıkıldım benden bu kadar. Oynayası gelmiyor insanın. Kafa kaldırmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Oyun başından beri ilk kez wl oynamadım bu hafta. Şu an oynayasım gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun zaten son guncellemeden sonra iyice sapitti her mac 10 15 gol oluyor benim maclarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Oynama zaten daha ilk maç toty mbappe ve salah aynı maçta geldi. Speedboost yapıyor 5 boy fark çıkıyor. İkinci maç yine toty mbappe geldi hemen attı. Santradan gol attım çıktım. Oyun bozuldu anlarım hadi bana paketten oyuncu atsa zorlarım ama nasıl rekabet edicem. Şu an mahalle maçı havası var oyunda. 3w 2L bıraktım. Keyif alan oynasın.

Bir gün herkes benim gibi sadece Squad Battles'ta takılacak EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Ona doğru gidiyor zaten. Hayır millet güzelliyor oyunu her yerde ona sinirleniyorum. 12-7 maç mı biter. 19 gol oldu maçta. Div 2 deyiz çok mu kötü oynuyoruz rakip mu çok kötü olay ne.

Cuma günü mü ne yazmıştım oyun berbat diye ama dün akşam oynadığımda kötü gelmedi. Belki de herkes paket açmakla uğraşırken oynadığım içindir. Hani bağlantı olayı Squad Battles'ı da etkiler mi bilemiyorum.

Hocam ben de squad battles oynuyorum. Bağlantı mı değil mi bilmiyorum ama squad battlesta da ağırlık oluyor bazen.

Battles bazen ağır olabiliyor. Genelde iyi ama. Sanki genel klasman puanı yükseldikçe maçlar daha zor olabiliyor gibi geliyor bana 😃 ilk günler yapıp bitircen ama ben hep sona bırakıyorum.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Evet onu ben de ağır bir şekilde hissediyorum. Bir de ben Fethiye gibi yerde yaşıyorum ve hala benim caddemde fiber yok. Superonline VDSL kullanıyorum mecburen

Ben dün akşam 3 maç daha oynayıp Zidane'ı 94 yaptım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Yanlış hatırlamıyorsam 7-8 maç sonra haftayı kapatırım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Bu arada akşam yine Twitch/Youtube yayını var 😅
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Yayin linki varmi acaba

• Oyun son update ile rezalet hallerde, X ve Youtube'da takip ettigimde sadece prolarin oyunu bu haliyle begendigini gordum.

Defans yapmak mumkun degil. Gecen hafta WL'de 9 yapmistim. Bu hafta 6.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Toty projesi icin IF Martinelli gelistirdim. Gayet iyi oldu. Kendi adima en sevindigim sey bu.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Echonight83 kullanıcısına yanıt

Twitch'te EA'nin kanalına girince canlı yayını görürsünüz hocam. TSİ 21:00'de başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 20 Ocak 2025; 11:44:11 >
  • Sizler için aşırı komik bir soru olacak ama bu seneki oyunu yeni oynamaya başladım. Özellikle yanımdakiyle oynuyorum.
    Sıkıntı şu; penaltılarda ne ben ne rakibim kaleciyi oynatamıyoruz. Atlamıyor. Devamlı ortada duruyor. Sağ analıg sol analoğ tuş takımı ne varsa basıyoruz ama atlamıyor. Nedir bu işin sırrı çaresi??

• Beyler oyunu 15 20 gündür oynamıyordum yeni açtım oyuna ne olmuş böyle her atak gol oluyor savunulmuyor plase girmiyor ve aşırı ağır geldi bana pingim aynı gözüküyor ama adamlarım dönmüyor gelenden gidenden 9 10 tane yiyorum

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Sol analogla kaleciyi hareket ettirip sağ analogla atlayacağı yönü seçiyorsunuz. İlk zamanlardan bu yana böyle belki ayarları kişiselleştirdiyseniz değişmiş olabilir ayarları sıfırlamayı deneyin bence.

• Bu ping sıkıntısının Türksat kablonet ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Türksat ile 38-40 ms ping ile sorunsuz diyebileceğimiz bir akışta oynayabiliyoruz.

Sabah ve öğlen saatlerinde oyuan girdiğimde bu ping sorunu yok. Ne zaman akşam ve gece saatlerinde oyuna girsek ping loss işareti alıyorum ve oynamak gerçekten çok zorlaşıyor. Oyuna girerken yine 38-40 ms gösteriyor ama oyun içinde maç başladığı anda durum kötüleşiyor.

Olayın tamamen EA server sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.

• ben güncelleme işini tek anlamda iyi buldum. o da şu kazanırken de, kaybederken de sıkılmıyorum.

hep aksiyon var, maçlar benim adıma daha eğlenceli geçiyor. sanırım beğenenler de bu yüzden beğenmiş.

6-1den maç çevirdim, 10-6 bitti maç falan. bir açıldın mı skorda dönebiliyorsun.

ilk gününe göre de iyi savunma yapıyorum min 6-7 yiyordum, şimdi 3-4-5 yiyorum. gerçi wl ölçü olarak, bazı maçlarda rivalsin çok aşağısı rakip veriyor çok ölçü olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 20 Ocak 2025; 13:49:7 >
  • 
Sayfa: önceki 90369037903890399040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.