< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9039. sayfa)
-
-
Rengim delap 15/16k civarinda iken alip begenmemistim.
Herhalde benle ilgili( 🤣🤣) . Simdi yan hesapta 89 yapmaya doğru gidiyorum. Tecrübeni bir kere daha alkışlıyorum 👏👏👏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gol makinesi rolü ver oyunda. l1 ile koşu attır ara pası yapıştır, korkmadan koş. 1 geçemese, 2.yi geçiyor karşı karşıya kalıyor.
-
WL yine 11 bitti takıma iki tane toty kartı girdi ama değişen bir şey yok.😀Son patche bende alışmaya başladım ancak kalecilere bence acil buff gerekiyor çok kolay gol oluyor.
Eskiden defans güçlü olduğu için daha az fırsat bulunuyordu şimdi çok gol pozisyonu oluyor dolayısıyla kaleciler aşırı sırıtıyor.
-
Uygun fiyat diye sabah 1,48 milyona gold Mbappe denk getirdim. Sonra pişman olup boşver satayım dedim. Oynatmadan pazara koydum 1,565 milyona sattım ve 6,75 kar elde ettim. Zarar etmeden elden çıkardım çok şükür
Dün akşam Zidane'ı 94 yapıp bitirdim, şimdi sıra Delap'ı 89 yapmaya geldi
-
Delap iyi hoş da gücü çabuk bitiyor keratanın Mbappe de çabuk yoruluyor. Delap'ı onun yedeği olarak kullanıp yedek Dalglish'i ya SBC'ye ya da kulübe yollayacağım
-
Hiç durmadan koşsun 🤣🤣👊👊
87lik delapı 89a çıkarınca koşu türü değişiyor mu acaba? Bir de prolific mi yoksa mental olanı mı basmak mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Ocak 2025; 14:48:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üretken golcü olani yap daha iyi o. Ben ona basladim
Evoya bak sende göreceksin farki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 20 Ocak 2025; 14:58:51 >
THEO gold aldıştım 3 tane 180k dan 250k dan satım hepsini. Bence millet şu anda 87 diye evo alacak diyerek yatırım yapıyor kendisine ama gelen evoda hız sınırı olacak ve evo alamayacak diye düşünüyorum en azından bu kısa süre içindeki evolarla.
Yine düşerse yine alırım diye sattım hepsini.
ama iyi bir oyuncu olsam birini kesin bırakırdım gerçekten rakibin hızlı hücumlarında herkesi yakalayan tek savunma kartı kendisi bana göre
Hamşiklerin 25 tanesini 120 den verdim dün
sonra haber geldi Cam için evo diye ve hızlı düşüş oldu gerisini 90 ile 100 arasından verdim elimde 30 tane daha var 38den aldım ortalamasını hala 70k fiyatı.
Delap gerçekten çok iyi adam cabuk yoruluyor kısmına gelince ikinci yarı 60 da yerine Cahill alıyorum ben
https://www.futbin.com/25/player/55929_68/tim-cahill bu evo yu hawk ile kullanıyorum yorulan rakibe karşı aynı performansı alıyorum neredeyse. Hızı düşük gibi ama topu bırakmadan alıp yürüyor yinede @RobinvanPersie hocam kızacak yine Cahill e ama durum bende böyle
-
Bendeki evosu böyle hem hunter hemde Prolific Scorer yani 89 yapan evoyu yaptım. yaptıktan sonra sniper kimyası basarsan aynı şekil devam ediyor koşu türü. Sonraki evoda ne olur bakacağız artık.
-
Yapcam da mostly lengthy koşu tarzı değişir diyor bazı yayıncılar
Tamamdır teşekkürler bende de hunter vardı prolific basayım
Bilmiyorum @RobinvanPersie bu işin uzmanı ☺️
Bende affetmez vardi deniyim sniper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 20 Ocak 2025; 15:8:12 >
Hocam sana saygı duyarım ama yapma her maç 10 gol mü olur? Siz özellikle geceleri oynuyorsunuz orda bir şekilde yine idare ediliyor ama kötü bağlantının olduğu zamanlarda bu şekilde win almak çok zor. Her zaman o saatlerde herkes oynayamıyor. Oyunun bu hali bence çok kötü tabii ki zevkler tartışılmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen katiliyorum. 10 gol olan mac mi olur? Gelisine ara pasi azalt, defansin hizli ST'ye yetismesini azalt oldu bittiydi. Defans dinamigiyle ne diye oynadiniz
-
Ben bu çocuğun videolarını seviyorum samimi ve çok güzel açıklamış özellikle 14. dakikadan sonrasını izleyip yorum yaparsanız bende fikrinizi duymak isterim
BFMertyoutubeElectronic Arts FC 25'i kurtardı mı? Gelmiş geçmiş en fark yaratan güncellemehttps://www.youtube.com/watch?v=LVogm7f6Hlk -
Ben güncellemeyi beğenen taraftayım, bu da tamamen oyun tarzı ile alakalı. Hücumda akışkan olmakta, pozisyon bulmakta zorlanıyordum güncelleme öncesi, pek fazla skill yapamıyorum. Kontra taktiği ile savunmasını tamamen AI kontrolüne bırakan rakip geldiği zaman maçlar aşırı sıkıcı ve yorucu geçiyordu, sürekli olarak atak sonlandıramadan kontra yemek keyifli değildi.
Oyunun mevcut halinde hücum yapmak daha rahat. Güncelleme öncesi Div 2'de tutunmakta zorlanıyordum, güncelleme sonrasında Div 1 için yükselme maçı oynayacak noktaya geldim. Ben de fazla gol yiyorum ama buna takılmaya gerek yok, yediğinizden bir fazlasını atıyorsanız mesele yok. Look at the tabela. :)
-
FC25 te geçmiş maçların skorlarını görebileceğimiz bir yer var mı atıyorum son 10 maçım kaç kaç bitmiş gibi. Araştırdım ama bulamadım belki forumdan bilen bulan biri vardır.
Ben farklı bir oyun mu oynuyorum iki gündür Delap, eusebio hiç biri koşmuyor. Dün gece 4 de kickte yayın vardı türklerin, onların topçular da can çekişiyordu, çok yetenekli oldukları için tolere edebiliyor onlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X