Bildirim
fifa yada pes
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam boşver 2010u 2011 al -
ne zaman çıkacak psp ye pes 2011 bide sence pes 2010 mu fifa 2010 daha iyi ayrıca kadro güncellmesei yapabiliyonmu -
Türkçe konuşabiliyonmu ? . Hey Allahım ya !. Oyun olarak pes 10 al psp'de fifa çok küçük adamla ps3 xbox olsa fifa derdim -
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
hocam boşver 2010u 2011 al
+1 -
yeni model değilse internetten 2 sini birden indir psp oyunları para verilecek kadar kaliteli değil bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Dream_Child
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
hocam boşver 2010u 2011 al
+1
+1907 -
tabii ki fifa. -
Yani ne düşünüyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: TechNopaT
yeni model değilse internetten 2 sini birden indir psp oyunları para verilecek kadar kaliteli değil bence
-
beyler çok kararsızım pes 2010 da kadro güncellemesei yapabiliyonmu fifa 2010 da kadro güncellemesei yapabiliyonmu -
fifa ise neden fifa pes ise neden pes ayrıca pes2011 pspye göre ne zaman çıkacak -
fifa psp'de iğrenç bence, pes daha iyi. fifa'nın atmosfer çok kötü çimler, oyuncular falan berbat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 12 Eylül 2010; 2:08:06 > -
2011 leri bekle derim. -
2011in fiyatı ne olacak ayrıca sipariş verdim avlu pes 10 da kadro güncellemesi var mis -
2011'i bekle beklemesine de, kadro güncellemeleri dışında tamamiyle aynı oyunu sürecekler zaten, ucuza buluyorsan al birini. PSP'yi o denli boşlamışlar ki hangisini alırsan al, "bu ne yahu!?" gibi bir tepki vereceksin, o yüzden hangisini alırsan al çok fark etmez. PES bir adım önde denebilir, şahsen ben PS3'te FIFA'yı tercih ederken, PSP'de PES'i tercih ediyorum. -
Evet zaten Bimekste 65 e geldi kasım ücreti dahil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X