Şimdi Ara

fifa yada pes

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben pspye umd oyun alacam ikilemde kaldım pes 2010 mu fifa 2010 mu alsam ayrıca pes 2010 u aldım diyelim kadro güncellemesi yapabiliyon mu

• hocam boşver 2010u 2011 al
  • ne zaman çıkacak psp ye pes 2011 bide sence pes 2010 mu fifa 2010 daha iyi ayrıca kadro güncellmesei yapabiliyonmu
  • Türkçe konuşabiliyonmu ? . Hey Allahım ya !. Oyun olarak pes 10 al psp'de fifa çok küçük adamla ps3 xbox olsa fifa derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

hocam boşver 2010u 2011 al

+1
  • yeni model değilse internetten 2 sini birden indir psp oyunları para verilecek kadar kaliteli değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

hocam boşver 2010u 2011 al

+1

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Pes 2010 mu Pes 2011 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki fifa.
  • Yani ne düşünüyorsun
    quote:

Orijinalden alıntı: TechNopaT

yeni model değilse internetten 2 sini birden indir psp oyunları para verilecek kadar kaliteli değil bence
  • beyler çok kararsızım pes 2010 da kadro güncellemesei yapabiliyonmu fifa 2010 da kadro güncellemesei yapabiliyonmu
  • fifa ise neden fifa pes ise neden pes ayrıca pes2011 pspye göre ne zaman çıkacak
  • fifa psp'de iğrenç bence, pes daha iyi. fifa'nın atmosfer çok kötü çimler, oyuncular falan berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 12 Eylül 2010; 2:08:06 >
  • 2011 leri bekle derim.
  • 2011in fiyatı ne olacak ayrıca sipariş verdim avlu pes 10 da kadro güncellemesi var mis
  • 2011'i bekle beklemesine de, kadro güncellemeleri dışında tamamiyle aynı oyunu sürecekler zaten, ucuza buluyorsan al birini. PSP'yi o denli boşlamışlar ki hangisini alırsan al, "bu ne yahu!?" gibi bir tepki vereceksin, o yüzden hangisini alırsan al çok fark etmez. PES bir adım önde denebilir, şahsen ben PS3'te FIFA'yı tercih ederken, PSP'de PES'i tercih ediyorum.
  • Evet zaten Bimekste 65 e geldi kasım ücreti dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.