Şimdi Ara

FIFA07 DE DONUKSAMA YAŞIYORUM. YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar özelliklerine tek tek girmeyeceğim bilgisayarın ama güçlü bir bilgisayarım var.
    fifa07 yi benimkinden daha güçlü bir bilgisayarı olan arkadaşımla oynuyordum. aylarca hiçbir problem olmadan oynadık hiç bi yavaşlama ibaresi yoktu en ufak bile.
    yanlız bi aydan beri yavaş yavaş duraklamaya ve donuksamaya başladı ve son bi kaç gündür iyice yavaşlamaya başladı.
    acaba sorun nerden kaynaklanıyor. bir türlü çözümünü bulamadım.
    teşekkürler.

• Grafik ayarlarının değerlerini biraz azaltırsan, birazda olsa sorunun düzelecektir..!
  • grafik ayarlarını düşürdüm zaten bi değişiklik olmadı. başka ne yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: designxtech

grafik ayarlarını düşürdüm zaten bi değişiklik olmadı. başka ne yapabilirim

Sisteminize son zamanlarda çok yüklenmiş olabilirsiniz download gibi disk birleştirme yapabilirsiniz sık sık program kurup kaldırıyorsanız regedit temizleme araçlarını kullanabilirsiniz.Ayrıca sisteminiz tozlanmış olabilir içini temizlemekte fayda olur.Aklıma gelenler bunlar.
  • bunlar geçerli bi çözüm değil. sistem yapılandırma programı zaten kullanıyorum. spy bot search and destroy. ama yine aynı yine aynı.
  • Son zamanlarda ne yükledin bilgisayarına?
    Ayrıca gereqsiz arkadaş grafik değerlerini düşür demiş, fakat sorunun üstünü örtmek gibi bişey olur bu, çünkü önceden sorun yoktu diyorsun. Benzer sorundan sistem geri yükleme yaparak kurtulmuştum ama önce son zamanlarda yüklediğin şeylere dikkat et derim
  • quote:

merhaba arkadaşlar özelliklerine tek tek girmeyeceğim bilgisayarın ama güçlü bir bilgisayarım var.
    fifa07 yi benimkinden daha güçlü bir bilgisayarı olan arkadaşımla oynuyordum. aylarca hiçbir problem olmadan oynadık hiç bi yavaşlama ibaresi yoktu en ufak bile.
    yanlız bi aydan beri yavaş yavaş duraklamaya ve donuksamaya başladı ve son bi kaç gündür iyice yavaşlamaya başladı.
    acaba sorun nerden kaynaklanıyor. bir türlü çözümünü bulamadım.
    teşekkürler.

hocam sorununun çözümü burada
    kendim yazdım kendim oynadım ..kimse yardım etmemişti

• ne olduğunu halen anlamadım. registry temizlik olayını sürekli yapıyorum zaten. defrag hayatta atmam bu makinaya 250 gb beklenmez. ama hep böyleydi yeni böyle dolmadı ki.
  • quote:

ne olduğunu halen anlamadım. registry temizlik olayını sürekli yapıyorum zaten. defrag hayatta atmam bu makinaya 250 gb beklenmez. ama hep böyleydi yeni böyle dolmadı ki.

ekran kartının driverlarını guncellemiştim ve Atı Control Centeri yuklemiştim..AA ve AF ayarlarıyla oynadımm fılan işe yaramamıştı..sonra atıyı kaldırdım..ekran kartı driverlarını da kaldırıp yeniden CDsinden yükledim(default yaptım yani) sorun çözüldü bence siz de deneyin..
  • işe yarar gibi duruyo deniycem sonucu yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.