Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

asparagas, hocam ne zaman yapalım maçımızı

usta müsaitsen yapalım??
  • westham united : 1 - marsilya : 2

gollerim: -ben arfa

- cheyreu

güzel ve çok heyecanlı bir maçtı top bi o kaleye bi bu kaleye gitti teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 17 Mayıs 2009; 23:27:30 >
  • westham unt. 1 - sampdoria 2 goller pazzini cassano ve collins kalecim devleşti gerçekten maçta alkışlarım ona
  • porto 2-0 udinese
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

porto 2-0 udinese

• mcbrts geçmiş olsun.
  • Öncelikle mcbrts dostuma en içten geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum, sağlık gerçekten de herşeyden önemli ancak ben yine de Kulüpler Birliği Başkanı'ndan bir doping kontrolü bekliyorum

Malum, yarın da tatil olduğu için hem bu gece yine 22:00'den sonra geç vakte kadar, hem de yarın artık uygun olduğum ve denk düştüğümüz sürece maçlarımızı yaparız.

Haydi arkadaşlar, yeniden ivme kazandıralım şu lige de hayırlısı ile bir an önce bitirelim, arkasından da güzel bir Summer League (Yaz Ligi) başlatalım

• Katılamıyormuyuz lige ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Öncelikle mcbrts dostuma en içten geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum, sağlık gerçekten de herşeyden önemli ancak ben yine de Kulüpler Birliği Başkanı'ndan bir doping kontrolü bekliyorum

Malum, yarın da tatil olduğu için hem bu gece yine 22:00'den sonra geç vakte kadar, hem de yarın artık uygun olduğum ve denk düştüğümüz sürece maçlarımızı yaparız.

Haydi arkadaşlar, yeniden ivme kazandıralım şu lige de hayırlısı ile bir an önce bitirelim, arkasından da güzel bir Summer League (Yaz Ligi) başlatalım

sana cumartesi akşamı psn'de mesaj atmıştım ama sonradan fifa 09 açmana rağmen genede dönmedin bana...

görmedin sanırım mesajı....

• quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Öncelikle mcbrts dostuma en içten geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum, sağlık gerçekten de herşeyden önemli ancak ben yine de Kulüpler Birliği Başkanı'ndan bir doping kontrolü bekliyorum

sana cumartesi akşamı psn'de mesaj atmıştım ama sonradan fifa 09 açmana rağmen genede dönmedin bana...

görmedin sanırım mesajı....

O akşam PSN açıktı, daha doğrusu PS-3'de Dualshock'u şarj ediyordum bi ara, sonra açık kalmış alet ve ben de sanki konsolun başındaymışım gibi görünmüşüm ama geceyarısından sonra gelince aletin başına cevap yazıp da komik duruma düşmek istemedim

Kusura bakma o yüzden, tabii ki de mesajını görüp de cevap yazmamak gibi birşey söz konusu değildi.

Yaparız bu akşam ve yarın seve seve.

• bende öle tahmin etmiştim zaten

tamam dostum yaparız bu gece
  • Ya ben tüm mesajları sildim niye hala msj yollayamıyosunuz bana ?
  • ozitech dostum bende o akşam mesaj atmıştım sana ama benimkini de sonradan gördün herhalde bende bu akşam geç gelcem eve 12 yi bulur eve gelmem geç saate kadar psn de olurum sora. yaparız maçımızı bu gece
  • Arkadaşlar fifa turnuvalarına her türlü varım. ihtiyaç duyulursa yer almak isterim. PSN : caqal
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Ya ben tüm mesajları sildim niye hala msj yollayamıyosunuz bana ?

Hocam aynen şu aşağıdaki mesajı weriyor sana yazdıgım mesajlarda..we de back yapma şansı tanımıyor sayfa.. yazılan bütün msj da uçup gitmiş oluyor ki ben buna ayrıca sinir oluyorum

Özel Mesaj Gönder
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
  • tablo we fikstür günceldir....

Sadece 8 eksik maç wardır...

bu gece açıklanan fikstürler için son gece oldugunu tekrardan hatırlatmak isterim...ki yarının da tatil oldugu dusunuldugunde maçlar rahatlıkla biter diye umuyorum..Böylellikle de bu gece de yeni fikstürümüz gelmiş olur..

Ligimizde ne zmn ne olacagının belli olmadıgı portonun udinese galibiyeti ile bir kez daha görüldü..Benficanın ilk 3 hafta fikstürü diger rakiplere göre biraz daha kolay takımlarla oldugundan rahat bir şekilde 3te 3 yaptı...Marsilya da 2 sürpriz yapabilecek rakip ile oynadı ama onlara sürpriz şansı wermedi...

Eksik kalan maçlardan da en heycanlısı da sanırsam porstmouth-westham olacak... westham kesinlikle oynadıgı futbol ile ligdeki sıralaması arasında hicbir bag yok..üstteki takımları en zorlayan ekiplerden biri..Bu maç baya çekişmeli olur gibime geliyor

• kharonya biraz fazla müdahale ediyorum ama kusura bakma

udinese bjk maçı 0-0 berabere bitti olarak gözüküyor bu maçı bjk kazandı ertug ile aramda 7 puan fark olması gerekiyor
  • wayy be 18 maçta 100 gol atmışım

cardozo ve suazo sağolsun koçlarım benim
  • yok ne kusuru.. sonucta herseyi tek basıma hazırladıgım icin yanlıslıklar doğal olarak oluyor..Gözden geçirip hataları söylemeniz iyi oluyor

ana datada düzelttim bir sonraki güncellemede sayfada da düzelir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

westham united : 1 - marsilya : 2

gollerim: -ben arfa

- cheyreu

güzel ve çok heyecanlı bir maçtı top bi o kaleye bi bu kaleye gitti teşekkürler

WestHam gol: Di Michele; Güzel maçtı ve hak eden kazandı diyorum. Beraberlik için umutlanmıştım ama olmadı maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.