westham unt. 1 - sampdoria 2 goller pazzini cassano ve collins kalecim devleşti gerçekten maçta alkışlarım ona
WestHam gol: J.Collins; İyi oynadığım ama kaybettiğim bir maç olarak kayıtlara geçsin lütfen...
Ama yakaladığı fırsatları değerlendiren bjkartal85' i de tebrik ettim tabi ki:)
katılma imkanım varmı acaba arkadaşlar?
mcbrts dostuma acil şifalar diliyorum...
kharonya, güzel sözlerin için teşekkür ederim. İltifatınıza layık olmaya çalışacağım...
akşam 12 gibi online olurum mcbrts musait olursan oynarız
quote:
Orjinalden alıntı: benzema_12
katılma imkanım varmı acaba arkadaşlar?
arkadaşlar lige katılıcak arkadaşlar ilk sayfadaki lige katılan katılımcılardan beklediğimiz özellikleri okur we bu hıza ayak uydurabileceklerini düşünüyorlarsa bana pm atabilirler...Ben de pm de kısa bir görüşme yaptıktan sonra onları yedek listesine alıp almayacagıma karar weririm..eğer ligden ayırlan olursa yerine yedeklerden alım yapılıyor... Yeni sezonda da ligin formatı yada kapasitesi değişirse öncelik katılımcıların sonra da yedeklerin olacaktır... Kısacası şu an için lige alım söz konusu değildir ama ileride şartlara bağlı olarak gerçekleşebilir....
quote:
Orjinalden alıntı: kharonya
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
Ya ben tüm mesajları sildim niye hala msj yollayamıyosunuz bana ?
Hocam aynen şu aşağıdaki mesajı weriyor sana yazdıgım mesajlarda..we de back yapma şansı tanımıyor sayfa.. yazılan bütün msj da uçup gitmiş oluyor ki ben buna ayrıca sinir oluyorum
Özel Mesaj Gönder Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.
Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
Yaktı bunlar beni bir türlü yetişemiyorum forvetlere. 10. dakikada 3-0 mı ne oldu zaten Ligin dibine demir attım oralarda takılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mcbtrcs
quote:
Orjinalden alıntı: yado1907
bjk 9- celtic 0 bobo x5 holoskox4
Yaktı bunlar beni bir türlü yetişemiyorum forvetlere. 10. dakikada 3-0 mı ne oldu zaten Ligin dibine demir attım oralarda takılıyorum
defansın kötü adamın arkasındayken topu alınca sağa yada sola dönüyorum kaçiriyorsun adamı kaçirincada yakalamak zor oluyor zaten ceza sahasına yakınsam hemen vurdum gol oldu ilk toplar ondan sonra maç koptu
Arkadaşlar herkese günaydın,
Bu akşam UEFA Kupası finali nedeniyle yokum, bilginize sunar ve benimle maçı olup da averjaını düzeltmek isteyen takımların bir gün daha sabretmelerini rica ediyorum
Perşembe akşamı saat 22:00 civarı PSN'de görüşmek üzere.