Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bjkartal85

westham unt. 1 - sampdoria 2 goller pazzini cassano ve collins kalecim devleşti gerçekten maçta alkışlarım ona

WestHam gol: J.Collins; İyi oynadığım ama kaybettiğim bir maç olarak kayıtlara geçsin lütfen...

Ama yakaladığı fırsatları değerlendiren bjkartal85' i de tebrik ettim tabi ki:)
  • katılma imkanım varmı acaba arkadaşlar?
  • mcbrts dostuma acil şifalar diliyorum...

kharonya, güzel sözlerin için teşekkür ederim. İltifatınıza layık olmaya çalışacağım...
  • akşam 12 gibi online olurum mcbrts musait olursan oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: benzema_12

katılma imkanım varmı acaba arkadaşlar?

arkadaşlar lige katılıcak arkadaşlar ilk sayfadaki lige katılan katılımcılardan beklediğimiz özellikleri okur we bu hıza ayak uydurabileceklerini düşünüyorlarsa bana pm atabilirler...Ben de pm de kısa bir görüşme yaptıktan sonra onları yedek listesine alıp almayacagıma karar weririm..eğer ligden ayırlan olursa yerine yedeklerden alım yapılıyor...
    Yeni sezonda da ligin formatı yada kapasitesi değişirse öncelik katılımcıların sonra da yedeklerin olacaktır...
    Kısacası şu an için lige alım söz konusu değildir ama ileride şartlara bağlı olarak gerçekleşebilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Ya ben tüm mesajları sildim niye hala msj yollayamıyosunuz bana ?

Hocam aynen şu aşağıdaki mesajı weriyor sana yazdıgım mesajlarda..we de back yapma şansı tanımıyor sayfa.. yazılan bütün msj da uçup gitmiş oluyor ki ben buna ayrıca sinir oluyorum

Özel Mesaj Gönder
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

sonic@gamerdevils.net

o zaman beni ekle msn den ulaşırsın istediğin zaman

• arkadaşlar 1 saattir psn e bağlanmaya çalışıyorum dns hatası veriyor sizdede varmı bu sorun??

dün akşamda öyle oldu bağlanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

porto 2-0 udinese

sıra sende :)))
  • yss34 felaket ya hazırlık maçlarına aldanmayın benceama bugun birazda ertug nun formsuz günü galiba
  • lazio : 1 - marsilya : 8

gollerim : ben arfa 4

niang 2

cheyrou 2

teşekkürler dostum güzel maçtı
  • lazio 1-8 psg

kart yok

goller:

1 gol rocchi (lazio)

3 gol giuly

5 gol hoarau

maç için teşekkürler

özellikle ilk yarı 44.dk ya kadar 1-0 öndeydin sonra 45.dk da 2 gol buldum uzatmaları fazla verdi hakemler zaten 3 ten sonra da koptu maç
  • lig: portsmouth 3-0 west ham goller crouch kanu defoe
    kupa: portsmouth 3-0 west ham goller crouch 2*kanu
  • ewet arkadaslar eksik maçlarımız war..bugun tamamlarsak aksama dogru yeni fikstürü acıklayacagım..Bilgilerinize...
  • psn deyim
  • malmsteen1 bende psn deyım musaıtsen yapalım macımzı..
  • lazio 1 - sampdoria 6 goller pandev///pazzini 3 cassano 2 ve pieri
  • bjk 9- celtic 0
    bobo x5
    holoskox4
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

bjk 9- celtic 0
    bobo x5
    holoskox4

Yaktı bunlar beni bir türlü yetişemiyorum forvetlere. 10. dakikada 3-0 mı ne oldu zaten Ligin dibine demir attım oralarda takılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

bjk 9- celtic 0
    bobo x5
    holoskox4

Yaktı bunlar beni bir türlü yetişemiyorum forvetlere. 10. dakikada 3-0 mı ne oldu zaten Ligin dibine demir attım oralarda takılıyorum

defansın kötü adamın arkasındayken topu alınca sağa yada sola dönüyorum kaçiriyorsun adamı kaçirincada yakalamak zor oluyor zaten ceza sahasına yakınsam hemen vurdum gol oldu ilk toplar ondan sonra maç koptu

• Arkadaşlar herkese günaydın,

Bu akşam UEFA Kupası finali nedeniyle yokum, bilginize sunar ve benimle maçı olup da averjaını düzeltmek isteyen takımların bir gün daha sabretmelerini rica ediyorum

Perşembe akşamı saat 22:00 civarı PSN'de görüşmek üzere.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.