Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kharonya

fenerbahçe we lazio bu gun müsaitim..istediginiz zmn yapabiliriz maçlarımızı...

Şu an Psndeyim.Kharonya 4 dk ile kaçırmışım seni. :)
    Müsaitsen yapalım..
  • Hamburg - Fenerbahce :1 - 4

Petric - Deived,Guiza,Semih,Kazım Richards

88 dk.'ya kadar 1-1 di maç.Son dk larda bulabildim golleri.Maçın hakkı beraberlik idi.Kharonya presi ile oyunumu iyi bozdu açıkçası.

Kora kor ,dişe diş bir mücadele oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

Hamburg - Fenerbahce :1 - 4

88 dk.'ya kadar 1-1 di maç.Son dk larda bulabildim golleri.Maçın hakkı beraberlik idi.Kharonya presi ile oyunumu iyi bozdu açıkçası.

ewt güzel maçtı...tebrik ediyorum..ilk yarıda kalecim cok top cıkardı o yüzden senin kazanman daha adeletli olurdu we öyle de oldu
    golümde 19 mayıs tatilinde full arkadas ile ewde fifa oynadıgımız we her golde birbirimizi kızdırdıgımız icin el alışkanlığı olarak böle kol göstermeli fln bi hareket yapmış bulundum ama kesinlikle online oynarken tarzım olan bir hareket değildi bilgin olsun isterim

• GS-4 Newcastle United-1

benim goller
    barosx3
    keewel

newc golu kim attı hatırlamıyorum:(
  • Gs-2 Fb-1

benim goller keewel ve lincoln

maç kafa kafayaydı son dakkada penaltı kazandım ve 2-1 yaptım güzel maçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

Orjinalden alıntı: Rohirim

Hamburg - Fenerbahce :1 - 4

ewt güzel maçtı...tebrik ediyorum..ilk yarıda kalecim cok top cıkardı o yüzden senin kazanman daha adeletli olurdu we öyle de oldu
    golümde 19 mayıs tatilinde full arkadas ile ewde fifa oynadıgımız we her golde birbirimizi kızdırdıgımız icin el alışkanlığı olarak böle kol göstermeli fln bi hareket yapmış bulundum ama kesinlikle online oynarken tarzım olan bir hareket değildi bilgin olsun isterim

Problem değil .Az çok tanıdık birbirimizi.Öyle bir düşünce aklımın ucundan bile geçmedi.

Fenerbahçe - Galatasaray :1 - 2

Semih - Lincoln , ?

Çanakkale geçilmezi oynadı resmen Malmsteen1.Carlos o kafayı vuramadı ve son dakikada penaltı yaptırdı.Artık istediği takıma gidebilir

Tebrikler...

• psg 1-1 westham

goller:

giuly 1

ashton 1

kırmızı kart dk90 z.camara

karşılıklı olarak baya bir pozisyon kaçırdık.benim attığım gol tamamen saçma bir goldü baya bi karşı karşıyada kaçırdımbi tanesinde karşı karşıya karçırdım kontra atakdan golü yedimkımızıda da kırmızı kart olur diye düşünmemiştim çünkü yandan topa girebilecek açım vardı sert değildi ama anlamadım kartı verdi bunlar dışında acayip bir çekişme vardı maçta bugunku 2 maçım harika geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 22 Mayıs 2009; 0:00:07 >
  • marsilya : 3 - udinese : 1

goller : Niang ( 2 )

- valbuena

- di natale

keyif aldığım güzel ve heyecanlı bir maçtı teşekkürler
  • udinese 2 - sampdoria 2 güzel maçtı benim goller cassano 2 valla udineseninkileri unuttum kusurabakma dostum.
  • marsilya 3-1 udinese

udinese 2-2 sampdoria
  • Arkadaşlar dün akşam başım çatlayacak gibi ağrıyordu, o yüzden bırakın PSN'e girmeyi, gözümü açacak halim dahi yoktu.

Bu akşam NTV Spor'daki Aziz Yıldırım programı bittiği an itibarı ile PSN'deyim inşallah
  • abicim sende hıcbır tv programını kacırmıyosun mazallah macları anladık ızlıyosunda dostumda herkezınde ona gore isi gücü var madem musaıtsın cıkar maclarını aradan tv programlarını sonra ızlersın dıye dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Mayıs 2009; 9:59:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

abicim sende hıcbır tv programını kacırmıyosun mazallah macları anladık ızlıyosunda dostumda herkezınde ona gore isi gücü var madem musaıtsın cıkar maclarını aradan tv programlarını sonra ızlersın dıye dusunuyorum...

Tamam hocam sen de haklısın, doğru söylüyorsun.

kharonya üstadım, blacktower ile olan maçıma benim aleyhime 3-0 mağlubiyet yazabilirsin. Ayrıca benimle maç günü olan veya geçtiğini düşünen arkadaşlar da benzer bir talepte bulunabilirler, anlayışla karşılarım.
  • tablo we fikstür günceldir...
    9 eksik maç wardır..Bugün açıklanan fikstür için son gündür..Bilgilerinize....
  • shit happens akşam musaitim 16-19 arası maçimizi yapalim sana uyarsa
  • ozitech dostum benım oyle bır dusuncem yok 3.0 galıb yaz falan neden boyle bıse soyleme geregı duyuyorsun anlamıyorum.lıgı baya bı bosladın gıbıme gelıyor benım dostum nedenı ıse herhangı bır ıddan olmaması benımde yok bır ıddam dıger olamayan arkadaslarda cok mevcut ama boyle yapılması gerekmıyıor ozi kardesm cıkıp adam gıbı maclaımızı yapıyorz yenıyoruz veya yenılıyoruz problem degıl maksat burda bırseyler yapmak hos vakıt gecırmek olmuyor bu tur seyler gercekten...
  • Psg ve benfica maçları eksik benimde malum psn e bağlanmada sorun yaşadım bu hafta ama halletim gibi
    akşam gene sorun olmaz ise 21.00 gibi olurum psn de yada size hangi saat uygunsa ben olmaya çalışim...
    Yarın gündüzde evdeyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

shit happens akşam musaitim 16-19 arası maçimizi yapalim sana uyarsa

üstad bugün eve 8'de gelicem ama geç saatlere kadar psn'de olurum müsait olursan yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

Psg ve benfica maçları eksik benimde malum psn e bağlanmada sorun yaşadım bu hafta ama halletim gibi
    akşam gene sorun olmaz ise 21.00 gibi olurum psn de yada size hangi saat uygunsa ben olmaya çalışim...

ben 9'da psn'de olurum yaparız maçımızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

Psg ve benfica maçları eksik benimde malum psn e bağlanmada sorun yaşadım bu hafta ama halletim gibi

ben 9'da psn'de olurum yaparız maçımızı

ok
    bu arada 2. yarı herkeze 10 atmışın işallah banada öyle olmaz

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.