Psg ve benfica maçları eksik benimde malum psn e bağlanmada sorun yaşadım bu hafta ama halletim gibi akşam gene sorun olmaz ise 21.00 gibi olurum psn de yada size hangi saat uygunsa ben olmaya çalışim... Yarın gündüzde evdeyim...
ben 9'da psn'de olurum yaparız maçımızı
ok bu arada 2. yarı herkeze 10 atmışın işallah banada öyle olmaz
wayy mütevaziyim diosun
yok dostum senin nasıl oynadığını ve nasıl bi defans anlayışıyla çıktığını biliyorum sıralamadi durumun hiç önemli deil çok zor bi maç olucak
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
psg 1-1 westham
goller:
giuly 1
ashton 1
kırmızı kart dk90 z.camara
karşılıklı olarak baya bir pozisyon kaçırdık.benim attığım gol tamamen saçma bir goldü baya bi karşı karşıyada kaçırdımbi tanesinde karşı karşıya karçırdım kontra atakdan golü yedimkımızıda da kırmızı kart olur diye düşünmemiştim çünkü yandan topa girebilecek açım vardı sert değildi ama anlamadım kartı verdi bunlar dışında acayip bir çekişme vardı maçta bugunku 2 maçım harika geçti
Keyifli maçtı buna itirazım yok ama son dakika resmen gola giden adamı biçtin dostum. Benim için sorun değil, futbolda bunlar var... Kırmızı kart gören cezasını çeker bu kadar basit. Takılmayalım bunlara
quote:
Orjinalden alıntı: shit happens
quote:
Orjinalden alıntı: Malmsteen1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Malmsteen1
Psg ve benfica maçları eksik benimde malum psn e bağlanmada sorun yaşadım bu hafta ama halletim gibi akşam gene sorun olmaz ise 21.00 gibi olurum psn de yada size hangi saat uygunsa ben olmaya çalışim... Yarın gündüzde evdeyim...
ben 9'da psn'de olurum yaparız maçımızı
ok bu arada 2. yarı herkeze 10 atmışın işallah banada öyle olmaz
wayy mütevaziyim diosun
yok dostum senin nasıl oynadığını ve nasıl bi defans anlayışıyla çıktığını biliyorum sıralamadi durumun hiç önemli deil çok zor bi maç olucak
valla ilk maç. 1-0 bitti ama son form durumun korkuttu defans anlayışımım temeli ninja kaplumnbağalardan oluşması GS defansının. o kadar yavaşki defans 4-3-3 de hızlı forvetler geldimi geri çevirmiyolar saolsunlar:) bakalım hayırlısı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yado1907
shit happens akşam musaitim 16-19 arası maçimizi yapalim sana uyarsa
üstad bugün eve 8'de gelicem ama geç saatlere kadar psn'de olurum müsait olursan yaparız
tamam akşam da girerim yaparız maçımızı
birazdan psn deyim. celtic ve porto yu bekliyorum. olmazsa 23.30 dan sonra yapariz
psn deyim maçı olan söylesin
Paris Saint Germain
b.dortmund : 2 - marsilya : 3
gollerim : niang
- zenden - kone
teşekkürler güzel maçtı
arkadaşlar ozitech bazı özel sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini bildirdi...Ligimizin başından beri bulunan ligimize renk katan en değerli katılımcılarımızdan biri idi...tekrardan yeni sezonlarda lige dahil olmak isterse we bizim de formatımız uygunsa kapımız her zmn açık
Yedek olarak müzmin yedek beto_gs ye ulaşmaya çalışacaığım..Eğer olmaz ise katılmak istedeiğini söyleyen we bana pm atan arkadaşlar içinden birini alacağım..Bilgilerinize..
quote:
Orjinalden alıntı: Ozitech
quote:
Orjinalden alıntı: blacktower35
abicim sende hıcbır tv programını kacırmıyosun mazallah macları anladık ızlıyosunda dostumda herkezınde ona gore isi gücü var madem musaıtsın cıkar maclarını aradan tv programlarını sonra ızlersın dıye dusunuyorum...
Tamam hocam sen de haklısın, doğru söylüyorsun.
kharonya üstadım, blacktower ile olan maçıma benim aleyhime 3-0 mağlubiyet yazabilirsin. Ayrıca benimle maç günü olan veya geçtiğini düşünen arkadaşlar da benzer bir talepte bulunabilirler, anlayışla karşılarım.
quote:
arkadaşlar ozitech bazı özel sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini bildirdi...Ligimizin başından beri bulunan ligimize renk katan en değerli katılımcılarımızdan biri idi...tekrardan yeni sezonlarda lige dahil olmak isterse we bizim de formatımız uygunsa kapımız her zmn açık
Yedek olarak müzmin yedek beto_gs ye ulaşmaya çalışacaığım..Eğer olmaz ise katılmak istedeiğini söyleyen we bana pm atan arkadaşlar içinden birini alacağım..Bilgilerinize..
Hocam yukarıda alıntıladığım sebepten dolayı olmasın? Eğer öyle ise gerçekten yazık olur. Ozitech bizim uzun süredir arkadaşımız. Keza blacktower35 de eğer bu yüzden bir küskünlük oluştuysa bunu çözebiliriz sanırım :)
4 dakika ile kaçirmişim elninoxx dışarı çıkmıştım 20 dakka önce geldim istersen gece oynarız
gs ile bayadır uğraşıyoruz bugunde bağlanamadık
yarım saat denememize rağmen malesef galatasaray ile bağlanamadık bi türlü
sampdoria 5 - celtic 0 goller pazzini 3 cassano 2
@mcbtrs bende aynı senin duydugun kaygılarla ilgili bir pm attım we ligden ayrılmamasını en azından bir daha düşünmesini istedim..Ama kararı kesinmiş...Herkesten de ayrıldığı için özür diledi...Ayrılmasını bende istemezdim we ayrılmaması için de elimden geleni yaptım....
beto-gs nickli arkadasımıza pmden ulasamadıgımdan msnden de ekledim ama hala bir belirti yok...yarın aksama kadar bana ulasamaz ise ikinci yedek drizzt_tr alınacaktır...
beto-gs bu seferde lige dahil olamazsa çook gülerim
şu oyun için insanlar birbirini kırıyorya helal olsun.
celtic 1-3 portsmouth robson-2* crouch, defoe diop cezasının 1 ini çekti.
asparagas dostum pm in gelir gelmez cevap yazıp psne geldim ama sen yoktun. yarın 2 gibi yapalım maçımızı uyarsa.
quote:
Orjinalden alıntı: So say we all
şu oyun için insanlar birbirini kırıyorya helal olsun.
çok haklısın bazen bunun bi oyun ve zewkten ibaret olduğunu unutuyoruz hırs ve kimi zamanda yenilgiyle gelen kızgınlıklar oyun zewkinin önüne geçebiliyor...
Hinolma farkindayim hatamin cok ozur dilerim bu ara cok yogunum uyuya kalmisim 2.30 yapsak uyarmi acaba sana?
tablo we fikstür günceldir..
21 we 22. hafta fikstürleri açıklanmıştır...Son gün 25 MAYIS PAZARTESİ gecesidir...
Lazio'nun eksik maçları 3-0 yenik olarak tescillenmiştir..Eğer yedek alımı yapılamaz ise kalan bütün maçları 3-0 olarak tescillenecektir...Bilgilerinize...