Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yazılar normal yaw takma onları ama bacakların gözükmemesi ilginç ilk defa duyuyorum gel bi daha deneyelim baştan bacak gözükmüyor diye söylesen devre arası direk çıkardık zaten sorun değil bu durum tekrar dener,iz
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

o yazılar normal yaw takma onları ama bacakların gözükmemesi ilginç ilk defa duyuyorum gel bi daha deneyelim baştan bacak gözükmüyor diye söylesen devre arası direk çıkardık zaten sorun değil bu durum tekrar dener,iz

ya gözü yoruyo yazılar abi ekranın ortada bide yeşil kırmızı bi ibree pas atıorum elli tane yazı:)
    bacaklar entersandı hatta formandada bazı adamlarda şoty yeri falan siyah tı bi hgaripti yanii
    sonra denesek sabahtan beri oynuyorum daraldım:)
    gene diyim öndeydin zati sorun diil hügmende olabilir gene bağlanamicaz senle çünkü modeme reset attım düzeldi benim psn hatası bugün 2 lig olmak kaydıyla 6 maç yaptım bide lig aksıo eksik maç falan
  • udinese 4-1 psg

goller:

1 hoarau

1 inler(udi)

3 floro flores(udi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

porsmouth : 3 - benfica : 2

1 gol cardozo ama diğerini bilmiyorum

zewk aldığım güzel bi maçtı tebrikler

iyi maç oldu lag da olmasa çok daha iyi olabilirdi. goller 2* crouch, kanu - cardozo, suazo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Malmsteen tebrikler

Bu takımlar ne zaman değişecek ?
    Benden önceki arkadaş acaba Lazio diyemi bıraktı merak ettim, Fifadaki en kötü takımlardan heralde. LA Galaxy 2 yıldız ama bu takımdan kat kat iyidir
    Daha uzun zaman yoktur umarım, bu listeden Lazio yu çıkarmak lazım, çok zayıf kalıyor. Yerine Sivasspor koysak daha başarılı olur

Kaç maç kaldı ?

Eger daha varsa Lazio yerine 4 yıldız başka takım koyalım lütfen. Fiorentina, Rangers , Sevilla, Bordo neyse..Böyle bir zevki olmuyor bu işin.

takımlar tabi ki lig bitince değişecek..yeni sezonda yine katılımcıların isteğine göre bir lig oluşturulacak...Geçen sezon herkes belirlenen 32 takımdan 5 takımı sıra ile yazdı we aynı seçilen takımlar arasında kura çekilip katılımcılara dağıtıldı..Burda en şanssız olanda malmsteen1 idi genelde herkes 1 we 2. tercihlerini alırken o 5.tercihi GS yi almıştı..Takımlar arasında fazla güç farkı oldugunu dusunmuyorum hepsi 4 yıldızlı zaten

Deplasmanlı lig yaptıgımızdan dolayı kaç maç kaldıgı kolayca bir hesapla bulunabilir

• psg 7-2 celtic

goller:

celtic:
    b.robson 1
    s.brown 1

psg:
    2 gol hoarau

3 gol giuly

1 gol s.armand

1gol s.sessegnon
  • ulen galatasaray yatmasan sasardım zaten besıktasa nede olsa kardes takımlar tabı...
  • Şampiyonnnn olacağız Beşiktaşım bu sene........!!!!!!!
  • yarın akşam 7 den sonra müsaitim
  • Rohirim/Psn: Melicious310 Fenerbahçe

Karşılaşamadık bir türlü...Girersen PSN deyim 12-12:30 a kadar. Maçı yaparız, yoksa yarın halletmeye çalışalım
  • hamburg 2 0 westham

westhama sürekli ters geliyorum sanırsam..yine kazandım maç kafa kafaya geçti 2. golde son dakika da kaleci hatası ile geldi zaten...ama bu 3 puan bizim açımızdan çok çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 24 Mayıs 2009; 23:44:23 >
  • kartalın galibiyeti sanada ugur getirdi
  • quote:

kartalın galibiyeti sanada ugur getirdi

beşiktaşım kazansında ben fifa da sürekli kaybedeyim farketmez
  • quote:

o yazılar normal yaw takma onları ama bacakların gözükmemesi ilginç ilk defa duyuyorum gel bi daha deneyelim baştan bacak gözükmüyor diye söylesen devre arası direk çıkardık zaten sorun değil bu durum tekrar dener,iz

şimdi aklıma geldi eray senle maç yaparken ara videolarda adamların şortlarında bi sorun gördüm sanki yanları siyahmış gibi grafik hataları vardı, acaba senin takıma has bişey olabilirmi :))
  • onu ben maçlar başlamadan önceki yerde de fark ettim beyaz olan şort adamda siyah çizikler halinde daha çok siyah şort gibiydi birtek psg de oluyor bu olay ama oynarken bi sorun olmuyor bence ama arkadaşın bahsettiğinde bacaklar gözükmemiş o da enteresan tabi
  • porto 1 - sampdoria 5 goller cassano2 pazzini3 portonunkini unuttum valla dostum sen yazarsın bir zahmet
  • quote:

onu ben maçlar başlamadan önceki yerde de fark ettim beyaz olan şort adamda siyah çizikler halinde daha çok siyah şort gibiydi birtek psg de oluyor bu olay ama oynarken bi sorun olmuyor bence ama arkadaşın bahsettiğinde bacaklar gözükmemiş o da enteresan tabi

işte kit olayını tam ayarlayamamışlar psgde talihsiz psg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

onu ben maçlar başlamadan önceki yerde de fark ettim beyaz olan şort adamda siyah çizikler halinde daha çok siyah şort gibiydi birtek psg de oluyor bu olay ama oynarken bi sorun olmuyor bence ama arkadaşın bahsettiğinde bacaklar gözükmemiş o da enteresan tabi

işte kit olayını tam ayarlayamamışlar psgde talihsiz psg

Byzantium

valla bir gariplik var:) bütün oyuncularında değil ama 2 3 oyuncun bacaksızdı valla:=) Bir kere daha olmuştu bana online team match oynarken lag dendir belki hani bazen oyun başlarken karşı takım oyuncuları olmuyor bekleyince yavaş yavaş görünüyorlarya,yani belki bacakları varda ilk etapta olmuyodur falan ne bilim işte:)

bizim asıl sorun senle oyuna bağlanamamaız herkezle oynadım bir senle göremiyoruz birbirimizi,lobidende oyun street fighter gibi oldu devamlı yazılar + lar - ler güç göstergesi falan

akşam gene deeyelim olmaz ise zaten 2-0 öndeydin 2. yarıdada oyunu çevirmem zor olur olmadı hügmen galip olursun zaten iddam yok puan dedin insanın elinin kiri lig aksamasın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Rohirim/Psn: Melicious310 Fenerbahçe

Karşılaşamadık bir türlü...Girersen PSN deyim 12-12:30 a kadar. Maçı yaparız, yoksa yarın halletmeye çalışalım

Bu akşam bir aksilik olmaz ise saat 20:30-21:00 den sonra Psn'deyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

hamburg 2 0 westham

westhama sürekli ters geliyorum sanırsam..yine kazandım maç kafa kafaya geçti 2. golde son dakika da kaleci hatası ile geldi zaten...ama bu 3 puan bizim açımızdan çok çok iyi oldu

Merhaba;

kharonya benim maçlara ayrı bir konsantrasyonla çıkıyor galiba
    İçeride dışarıda affetmiyor Tekrar tebrikler dostum...

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.