@So say we all ,@ShadowSword psndeyim.Müsaitseniz yapabiliriz maçları..
hamburg 0-2 udinese goller: flores, ferronetti
hamburg 0 2 udinese
flores,ferenotti
Tebrikler dostum güzel maçtı
B.Dortmund - Fenerbahce :0 - 2 R.Carlos - Guiza
İlk yarı müthiş çekişme içinde geçti.İlk yarının son dakikasında kalecinin sebebiyet verdiği penaltıyla golü buldum.İkinci yarının büyük bölümünde Dortmundun müthiş baskısı vardı. Son dakikadada (ikinci yarı yapabildiğim nadir ataklardan biri) 2.golü buldum.Çok iyi maçtı.
az önce beşiktaş ile maçımı yaptım 6-5 bitti yenildim...
ama sadece şunu sölicem herkez unranked'de beşiktaşın güçlerine baksın ben önceden baktım forvet 74'tü ama arkadaşta 76'ydı.. bilemiyorum fakat böle olmaması gerekiyordu lütfen herkez baksın....
ben daha önce beşiktaş forvetlerini bu kadar hızlı görmemiştim..
beni herkez bilir daha önce yenildiğim hiçbir maçta böyle konuşmadım ama şimdi konuşuyorum
lütfen herkez unranked'de beşiktaşın forvet gücüne baksın eğer herkezde 76 ise arkadaştan özür diliycem ama 74 ise lütfen arkadaş bu ligden ayrılsın yoksa ben ayrılcam...
quote:
Orjinalden alıntı: Rohirim
B.Dortmund - Fenerbahce :0 - 2 R.Carlos - Guiza
İlk yarı müthiş çekişme içinde geçti.İlk yarının son dakikasında kalecinin sebebiyet verdiği penaltıyla golü buldum.İkinci yarının büyük bölümünde Dortmundun müthiş baskısı vardı. Son dakikadada (ikinci yarı yapabildiğim nadir ataklardan biri) 2.golü buldum.Çok iyi maçtı.
istediğimi bir türlü sahaya yansıtamadım. bi şanssızlık var bende yada hiç alıştırma yapmadığımdan kaynaklıyor. tebrik ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ylönen
ama sadece şunu sölicem herkez unranked'de beşiktaşın güçlerine baksın ben önceden baktım forvet 74'tü ama arkadaşta 76'ydı.. bilemiyorum fakat böle olmaması gerekiyordu lütfen herkez baksın....
beni herkez bilir daha önce yenildiğim hiçbir maçta böyle konuşmadım ama şimdi konuşuyorum
lütfen herkez unranked'de beşiktaşın forvet gücüne baksın eğer herkezde 76 ise arkadaştan özür diliycem ama 74 ise lütfen arkadaş bu ligden ayrılsın yoksa ben ayrılcam...
74...
yss34 ve galatasaray gelin psn de yapalım maçlarımızı
quote:
hocam 2 sezondur ligdesin we ewet yenildiğin hiç bir zmn bu şekilde bir iddaa da bulunmadın.. seni bu konuda biliyoruz..Unranked da beşiktaşın attack gücü 74 ..
yado1907 classligden de aynı sorun yüzünden çıkarılmıştı..Ama o zmn ben böyle bir şey olabilecegine ihtimal wermemiştim..Sonuçta zewk almak için oynuyoruz bu oyunu...Yaşının küçük olmaması we mesleğinden dolayı böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim..ama bu ligde de aynı yorumlar gelmeye başlayınca we sözüne güwendigim bi arkadasım ylönenn bu maça girmeden ''attack'' kısmına dikkat edip 76 oldugunu tespit ettiğinden dolayı yado1907 nickli arkadasımız ligden cıkartılmıstır...
Böyle bir durumdan ligden cıkarıldıgından BJK takımı da ligden ihraç edilecek bütün yapılan maçları iptal edilecektir..Bilgilerinize...
böyle hile hurdaya karşı peki neden ranked maç yapmıyozki
class ligden ne ara çıkarıldı??bende gel lyon-sevilla ?? diye msj atıyordum
ylonen e bende güveniyorum dediklerine inanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: So say we all
böyle hile hurdaya karşı peki neden ranked maç yapmıyozki
yeni sezonda çogunluk ranked derse ranked yapabiliriz...Ama ranked maçlar 5 dakika oluyor diye genelde istenmiyordu...Benim gibi takımlar için 5 dk daha iyi esasen
bjk atak76 ortasaha 75 defans 71
herkes baksın güçleriyle oynamadım maç çok zevkli geçti onu söyleyim 4-0dan çevirdim teşekkür ederim güzel maç için
senle bir çok takımla bir çok maç yaptık nasıl oynadığımı gördün kötümü oynuyorum
319 galibiyet 105 malubiyet gol ortalaması 3.10 gol yeme ortalaması 1.37 skill puan 2904 fifa sıralamam 8210.yum ranked maçlarda fifanın dünya sıralamasında
puan iddiam yok ligin ortasından girdim amacım ağlenmek zevkli maçlar yapmak güçlerini artırmadan kimseyi yenemeyeceğimimi düşünüyorsunuz
duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim...
arkadaşlar hepinize en baştan sölüyorum normalde bir maçta yenilince en fazla bu maçta lag vardı yada çok fazla savunma yapıyorsun derim bu kadar ağır konuşmam....
beşiktaş unranked'de atak olarak 74'tür bu afganistandada budur amerikadada budur çindede budur 76 olamaz olmuşsa güçlerle oynanmıştır bu kadar basit.. kaçıncı olduğun benim için hiç önemli değil insanın içinde varsa 1. olsa bile yapar.. sonuç olarak senin olduğun hiç bir ligde hiç bir turnuvada yokum...
şanışer beni bir yerlerden görüyorsan eğer sana gecikmiş bir özür borcum var..
özür dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: Malmsteen1
bu arada ark yazmamış dün akşam yaptığımız maç
westham-2 GS-0
golleri bilmiyorum
zevkli maçtı baya gol kaçırdım en azından 1 gol hakkımdı ama napalım tebrikler
Bağlanıp maç sonucunu yazamadım. Kusuruma bakmayın...
Gollerim: D.Ashton, Di Michele
Bence de keyifli bir maçtı... Tekrar teşekkürler.
bence yunusemre ranked maçlar yparsak geri döner hatta şampiyonlar ligine de gelir bence,boşu boşuna romayı bıraktı adam bence ranked sisteme geçelim bi daha ki sezon??
quote:
duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim...
arkadaşlar hepinize en baştan sölüyorum normalde bir maçta yenilince en fazla bu maçta lag vardı yada çok fazla savunma yapıyorsun derim bu kadar ağır konuşmam....
beşiktaş unranked'de atak olarak 74'tür bu afganistandada budur amerikadada budur çindede budur 76 olamaz olmuşsa güçlerle oynanmıştır bu kadar basit.. kaçıncı olduğun benim için hiç önemli değil insanın içinde varsa 1. olsa bile yapar.. sonuç olarak senin olduğun hiç bir ligde hiç bir turnuvada yokum...
şanışer beni bir yerlerden görüyorsan eğer sana gecikmiş bir özür borcum var..
özür dilerim
offline olarak iki kere baktım bjk atak76 ortasaha 75 defans 71
resmini çekipte yollayabilirim hiç birşeyi değiştirmedim
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle sayfada baya gelişmeler olmuş okudum ve bence lig ranked olmasın yani sonuçta burda hepimiz az çok tanıdık birbirimizi ve güveniyoruz birbirimize ama böyle şeyler çıkınca da ligden ihraç edilir yapan kişi olur biter onun için ranked yapmaya gerek yok ligi tabi bu benim şahsi fikrim.İkinci olarak söylemek istediğim şey kalan maçlarımı aksatcam çünkü sağ gözüm kötü şekilde mikrop kapmış, şişti ve devamlı sulandığı için, bende gözümü yormak istemediğimden dolayı biraz geçene kadar aksatcam maçlarımı doktor 2güne azalır dedi yani en geç cuma filan yapabileceğim maçlarımı kusurabakmayın bu durum için.
quote:
Orjinalden alıntı: bjkartal85
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle sayfada baya gelişmeler olmuş okudum ve bence lig ranked olmasın yani sonuçta burda hepimiz az çok tanıdık birbirimizi ve güveniyoruz birbirimize ama böyle şeyler çıkınca da ligden ihraç edilir yapan kişi olur biter onun için ranked yapmaya gerek yok ligi tabi bu benim şahsi fikrim.İkinci olarak söylemek istediğim şey kalan maçlarımı aksatcam çünkü sağ gözüm kötü şekilde mikrop kapmış, şişti ve devamlı sulandığı için, bende gözümü yormak istemediğimden dolayı biraz geçene kadar aksatcam maçlarımı doktor 2güne azalır dedi yani en geç cuma filan yapabileceğim maçlarımı kusurabakmayın bu durum için.
çok geçmiş olsun dostum...problem değil önce sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: bjkartal85
Geçmiş olsun öncelikle.
Unranked olarak nasıl bakabiliyoruz? Normal hazırlık maçı modunda baktığımda Beşiktaş 3,5 yıldız ve atak 76 görünüyor bende.