Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha rövanşımız vardı neyse psnden dostluk maçı adında yapalım
  • Merak ettiğim bişey var ligin alt sıralarında birine böyle bişey olsaydı ligten çekilceğini sanmıyorum. Sonuçta oyun oynuyoruz 2 fazlaymış azmış ne önemi var anlamadım ya bunlara takılmaya gerek yok. burdaki takımlar biri ağır takımdır biri hızlı takımdır farklar vardır daha iyi bilenler vardır ama sonuçta oyun yok 2 fazlaymış azmış falan filan valla ben yenilmiş olsaydım fazla takmazdım.
  • katılıyorum
    Arkadaş değiştirmedim demiş ama bu kadar şey içinde dert edilmez bencede

Lazio kullanan (benim gibi) ne yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

Merak ettiğim bişey var ligin alt sıralarında birine böyle bişey olsaydı ligten çekilceğini sanmıyorum. Sonuçta oyun oynuyoruz 2 fazlaymış azmış ne önemi var anlamadım ya bunlara takılmaya gerek yok. burdaki takımlar biri ağır takımdır biri hızlı takımdır farklar vardır daha iyi bilenler vardır ama sonuçta oyun yok 2 fazlaymış azmış falan filan valla ben yenilmiş olsaydım fazla takmazdım.

dostum önemli olan 2 fazlasız azı değil önemli olan hile yapılması(yapıldıysa) ve bazen ufak da olsa 2 fazla dediğin şey fark yaratabiliyor örnek hep aynı şeyden bahsediyor olabilirim ama benim defans ağır şimdi defansın hızını yükseltsem eminim kaybettiğim maçların yarısını kaybetmezdim.Ama dediğim gibi önemli olan hile yapılması.HErkezin hassa bir noktası var demek ynolenn arkadaş çok kızmış bu olaya
    :'(]

• tablo we fikstür günceldir..Marsilyanın 2. yarı maçlarının hepsi 3-0 hükmen yenik sayılmıştır...

Arkadaşlar haftaiçi hergün haftasonu da eğer gece dışarı çıkmadıysam bu sayfayı sürekli güncelliyorum..Puan tabloları hazırlıyorum fikstürler hazırlıyorum gol krallıgını tutuyorum (ki şu anda golleri kayıtlı olan tam 68 futbolcu war ligde yani 1 yada 2 golü olanlarda kayıt altında)..

We bu işler gerçekten zamanımın ciddi bir kısmını alıyor... Bunları niye yapıyorum..Keyifli bir lig simülasyonu olsun..Online Fifa oynarken daha keyif alalım güzel bir ortam olsun v.s...

Ama gerçekten bu olaylar canımı aşırı sıktı..

Olaylara artık tam anlamıyla açıklık getiriyorum bir daha da bu konu hakkında konusmak istemiyorum....

İlk önce ylönenn arkadasımız yadonun attack kısmında 76 yazdıgını farkediyor..Oyun sonunda da cıkıp bakıyor ki kendisinde 74..Bunu bana bildiriyor we bakıyorum gerçekten 74 we yadonun ligden ihraçına karar weriyorum...

Sonrasında yado lige geri donmek yada baska bir sey icin değil sadece hile yapmadıgını ispatlamak icin benle senceru(class ligin kurucusu) ile takımları karsılastırıyor..ewet bize gore bjknin atagı 2 fazla defansı 1 düsük orta sahası 1 düşük..Sonra diğer takımalra bakıyoruz hepsi 1-2 puan ya asagıda ya yukarıda..Bu butun liglerde ki takımlar icin gecerli birşey...Yani editle olabilecek bir durum değil..Kimsenin bütün takımları editlemesi gibi birşey mümkün olamaz çünkü..

Bunun üzerine hile yapılmadıgını squad da bir problem oldugu anlaşılıyor..Ylönenn lige dönmesi icin yadoyu dahi ligden çıkarabilirim dememe rağmen o da yadonun hile yapmamış olabilecegini we ligden cıkarılmasınını dogru olmadıgı yönünde birşeyler söyledi..We bu kadar olaydan sonra bu sezon lige dewam etmek istemediğini 3. sezon da ya da benim kurdugum herhangi bir ligde sewe sewe oynayacagını belirtti..

ylönenn bu ligde bjkartal Ozitech blacktower35 so say we all we şimdi aklıma gelmeyen ilk sezondan beri (2,5 ayı geçmiş) beraber oldugumuz iskelet kadronun en önemli katılımcılarından biri..Ligden ayrılmasını aynı Ozitech te oldugu gibi hic istemedigim bir arkadasımız..Ama bu sezon dewam etmek istemedigini belirtti...Olay bundan ibarettir..

We 3. SEZON kesinlikle we kesinlikle RANKED olacaktır..Bilgilerinize...

Not:Lig kupasında da ylönenn turu atlamıştı..ama kuralar çekilmemişti..Kuralar çekildigi wakit ylönennin rakibi hükmen finale yükselecektir...

• quote:

Merak ettiğim bişey var ligin alt sıralarında birine böyle bişey olsaydı ligten çekilceğini sanmıyorum. Sonuçta oyun oynuyoruz 2 fazlaymış azmış ne önemi var anlamadım ya bunlara takılmaya gerek yok. burdaki takımlar biri ağır takımdır biri hızlı takımdır farklar vardır daha iyi bilenler vardır ama sonuçta oyun yok 2 fazlaymış azmış falan filan valla ben yenilmiş olsaydım fazla takmazdım.

bu nasıl zihniyet ben anlamıyorum çalınan mal az olduğu sürece sessizmi kalınması gerekiyor ???

benim çıkma sebebim tamamen unranked sistemden miğdem bulanmış olmasıdır... sonuncu olsaydımda çıkardım bu tarz şelerde sessiz kalan bi yapıya sahip değilim...

ranked sistemde önümüzdeki sezon gene burdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 27 Mayıs 2009; 15:09:47 >

• Bütün bu yaşananlara nazarlık diyelim, gerçek hayattki liglerin sezon sonunun yaklaşması ile oluşan gerginlik diyelim, elimizde olmayan nedenler diyelim ama lütfen iyi niyetimizi kaybetmeyelim.

Şurada yakalamış olduğumuz havayı, muhabbeti yitirmeyelim beyler.

Madem ki RANKED olacak bir sonraki sezon, ben derim ki fikir olarak, ya milli takımlar üzerinden bir World League yapalım, ya da yine gerçek hayattaki lig şampiyonlarından oluşan ilginç bir lig yapalım (United, Wolfsburg, Beşiktaş (veya Sivas), AZ Alkmaar, Inter vs vs vs...) ama bu sefer değişik birşey olsun.

Bir önerim de FIFA 10 için olacak, şimdiden yazalım da zaman içerisinde geliştiririz;

Bir tane lig seçelim, ister bizim Süper Lig olsun, ister Premier Lig veya bir başkası. Kura ile 2009-2010 sezonunda o ligde yer alan takımları seçip gerçek zamanlı oynayalım onu. Yani Ağustos ayının başında FIFA 09 ile denemesini yaparız olmazsa, ya da FIFA 10'un çıkmasını bekleriz. Orjinal fikstüre göre her haftasonu, gerçek hayatta hangi maçlar yapılıyorsa biz de onları yapar ve paralel bir şekilde ilerleriz.

Bakalım sezon sonunda gerçek hayattaki lig ile ne kadar örtüşecek sonuçlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Bütün bu yaşananlara nazarlık diyelim, gerçek hayattki liglerin sezon sonunun yaklaşması ile oluşan gerginlik diyelim, elimizde olmayan nedenler diyelim ama lütfen iyi niyetimizi kaybetmeyelim.

Şurada yakalamış olduğumuz havayı, muhabbeti yitirmeyelim beyler.

Madem ki RANKED olacak bir sonraki sezon, ben derim ki fikir olarak, ya milli takımlar üzerinden bir World League yapalım, ya da yine gerçek hayattaki lig şampiyonlarından oluşan ilginç bir lig yapalım (United, Wolfsburg, Beşiktaş (veya Sivas), AZ Alkmaar, Inter vs vs vs...) ama bu sefer değişik birşey olsun.

Bir önerim de FIFA 10 için olacak, şimdiden yazalım da zaman içerisinde geliştiririz;

Bir tane lig seçelim, ister bizim Süper Lig olsun, ister Premier Lig veya bir başkası. Kura ile 2009-2010 sezonunda o ligde yer alan takımları seçip gerçek zamanlı oynayalım onu. Yani Ağustos ayının başında FIFA 09 ile denemesini yaparız olmazsa, ya da FIFA 10'un çıkmasını bekleriz. Orjinal fikstüre göre her haftasonu, gerçek hayatta hangi maçlar yapılıyorsa biz de onları yapar ve paralel bir şekilde ilerleriz.

böyle yaparsak takımlar arasında baya farklar olur ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

farklı bişey bende hep gerçek zamanlı bişeyler olmasını istemişimdir. kuraları falanda bız cekmıycez kupa kuralarınıda gercek zamanlar ilerliycek farklı bişey tabiki. olmasını isterdim:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

bu nasıl zihniyet ben anlamıyorum çalınan mal az olduğu sürece sessizmi kalınması gerekiyor ???

+1903

klasik türkiye düşünce tarzı

• quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

quote:

quote:

+1903

klasik türkiye düşünce tarzı

burda söylencek çok söz var emin olun altta kalmam ama yani allah için buradaki insanlar olsun forum olsun insanı çok tetikliyor tartışmaya kavgaya. siz nasıl görürseniz artık bişey söylemiyorum.

• hile yapılmış yada yapılmamış orasını bilmem ama sen diyorsunki 2 fazla oynanmış yada oynanmamış ne farkeder sonuçta oyun oynuyoruz...

işte sonuçta oyunda olsa dürüstlük herşeyden öte bir kavram o sana karşı böyle bir durum yaparsa oyun bile olsa seni enayi yada aptal yerine koymuş oluyor ve herşeyde öte hakkını yemiş oluyor buna sessiz kalmak ve ha bir fazla ha 2 fazla ne olur düşüncesi bence çok abes bi düşünce tarzı kusura bakma...
  • bende bu kez milli takımlardan yanayım arkadaslara katılıyorum... ranked olayınıda desteklıyorum oynayabılırz tabıkı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Mayıs 2009; 16:16:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shit happens

hile yapılmış yada yapılmamış orasını bilmem ama sen diyorsunki 2 fazla oynanmış yada oynanmamış ne farkeder sonuçta oyun oynuyoruz...

işte sonuçta oyunda olsa dürüstlük herşeyden öte bir kavram o sana karşı böyle bir durum yaparsa oyun bile olsa seni enayi yada aptal yerine koymuş oluyor ve herşeyde öte hakkını yemiş oluyor buna sessiz kalmak ve ha bir fazla ha 2 fazla ne olur düşüncesi bence çok abes bi düşünce tarzı kusura bakma...

tamam haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 27 Mayıs 2009; 16:20:42 >
  • quote:

quote:

benim çıkma sebebim tamamen unranked sistemden miğdem bulanmış olmasıdır... sonuncu olsaydımda çıkardım bu tarz şelerde sessiz kalan bi yapıya sahip değilim...

ranked sistemde önümüzdeki sezon gene burdayım

çalinan mal az diyorsun ama ben değiştirmedim hiçbirşeyi senceru ve supercihanla baktık tüm takımlar farklı gözüküyor belki sorun bende de değildir sizde kendi aranızda oynarken bakın aynı takımlara güçleri aynımı değilmi cidden merak ediyorum niye böyle farklı gözüküyor bazı takımarın yıldızları bile fark ediyor

ayrılmana üzüldüm eğlencesine oynuyoruz bu ligi sorunu bende görüyorsanız ben de çikabilirim ligten

burdaki arkadaşlarla oynarken bazı maçlar çok zevkli geçiyor yabancıyla oynamaya benzemiyor inan ligin ortasından girdim öyle her maçi alayım diye bir hırsım yok zaten beşiktaşıda sevmem sirf burada insanları tanımak kaynaşmak ilerki liglere daha samimi başlamak için girdim

• bu konuda kimseyle daha fazla tartışmak istemiyorum fikirlerimin arkasındayım unranked olan hiçbir ligde seninle oynamam...

herkeze eğlenceli oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 27 Mayıs 2009; 16:30:27 >
  • maçlarınızı yaparken aynı takımlara gelin güçlerine bakın unranked da güçleri aynımı olacak farklımı olacak ben kimle baksam farklı gözüküyor belki sorun bende değildir herkesde böyledir

senle birsürü hazırlık maçi yaptık değişik takımlarla maçlar güzel geçti hep

böyle düşünmene üzüldüm ligte olmasa bile hazırlık maçi yapmak isterim yine
  • ya arkadaslar yolenen dostum sakın yanlıs anlama ben sımdı baktm gercekten merak ettım dıye baktım unrakedden bjk 76.75.71 gosterıyor dostum ya anlayamadım ben bunu sızlerdemı farklı gosterıyor cozemedım kardesm
  • sımdı baktım bendede 76.75.71 gosterıyor hıcbır oynama soz konusu degıl cıhazımda.bu konuda hemen idam sehpasına oturtmak yanlıs eger bazılarınzda bu 76 yerıne 74 gosterıyorsa bunu ıyı bır arastırmak gerekıyor cunku merak ettıgım ıcın sımdı baktım 76.75.71 bjk ben bır anlam veremedım buna cıdden

BURDAN TÜM ARKASALARA SESLENIYORUM ONLINE ACIK BISEKILDE UNRAKED DEN HERKEZ BJK NIN GUCLERINE BI BAKSIN BAKALIM SIZLER NE GORCEKSINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Mayıs 2009; 17:11:54 >
  • bende de :

attack 74

midfield 76

defence 73
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.