Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byzantium

tmmgs ile olan maçımıza bişey yazma onu kesin bi ara halledicez hep bağlanamıcak değiliz herhalde

Akşam deneyelim gene allah büyük kaç gibi evde olursun???
  • @shadowsword bu akşam saat 21:00 gibi psnde olacağım.Müsait olursan yapalım maçımızı...
  • arkadsaşlar 1 ay önce falan yazmıştım forumda ama bi çozüme ulaşamamıştım sizlerlede paylaşim sorunumu lig le alakası yok ama

ps3 haliyle HDMI ile bağlı LCD ye benim,LCD benim LG full-hd....fakat ps3 de görüntü ayarını 1080p yaptımmı belirli aralıklarla görüntü gidip geliyor genelde 1saniyelik oluyor bu görüntü kaybı....özellikle ilk açtığımda makineyi daha sık aralıklarla oluyor sonra zaman la azalıyor bu saniyelik görüntü gitmesi.720p de açtımmı hiç bir sorun olmuyor bu neden olabilir ayrıva popcorn hour ve Xbox360 da bağlı lcd ye ve onlar 1080p de sorun çıkarmıyor böyle birşey olmuyor...anlayamadım sorunun ne olduğunu???
  • tablo we fikstür günceldir..

25 we 26. hafta fikstürleri için son gün 30 MAYIS CUMARTESİ gecesidir..

Maçlarını mazeretsiz şekilde yapmayanlar ligdeki konumları gözetilmeksizin hükmen skorlarla mağlup sayılacaktır..Eğer iki tarafta maçı yapmaya gayret göstermiyorsa maçlara 0-0 beraberlik werilecektir..Bu kural son haftalarda ciddi biçimde uygulanacaktır..Bİlgilerinize....

@Malmsteen1 walla ben hala 72 ekran tüplüde oynadığımdan sorunun hakkında bir yorum yapamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

tablo we fikstür günceldir..

25 we 26. hafta fikstürleri için son gün 30 MAYIS CUMARTESİ gecesidir..

Maçlarını mazeretsiz şekilde yapmayanlar ligdeki konumları gözetilmeksizin hükmen skorlarla mağlup sayılacaktır..Eğer iki tarafta maçı yapmaya gayret göstermiyorsa maçlara 0-0 beraberlik werilecektir..Bu kural son haftalarda ciddi biçimde uygulanacaktır..Bİlgilerinize....

@Malmsteen1 walla ben hala 72 ekran tüplüde oynadığımdan sorunun hakkında bir yorum yapamayacağım

bu arada son gün pazar akşam olsa malum c.tesi son maçlar falan var ayrıcana birde c.tesi gecesi hani dışarı falan çıkarız .
    mümkünse pazar olursa sevinirim ben kendi açımdan

• Bende cumartesi dışarıda olacağım önce maç sonra şampiyonluk kutlamaları taksimde sonra sabaha kadar DoRock'ta içmece

Ama bu gun daha perşembe o yuzden yetişebilir diye dusunuyorum topu topu 2 haftalık fikstür yayınlandı...Bu gece war yarın gece war Cumartesi gündüz war

Çok yawaşladık şu sıralar tekrardan eski tempomuza yetişip şu ligi bitirmeliyiz artık
  • eh seni mi kıracağız sayın başkanım
  • benimle maçı olan arkadaşlar 7-8 gibi psnde olurum irtibata geçelim.
  • hamburg 0 6 beşiktaş

ps kitlendi oyun bittiginde golleri alamadım ama hatırladıgım bobo(2) holosko(2) cisse delgado şeklinde sanki...yado sen bakabildiysen gollere bunlar dogru değilse dogrusunu yazarsın..tebrikler bu arada
  • saol cihan maçta lag vardı gollere bende bakamadım o sırada birine daha mesaj yazıyodum sonra çiktim sen öyle hatırlıyorsan öyledir
  • psn deyim gelin gayriii
  • GS-3 B.Dorthmund-0

goller ayhan
    barosx2

zevkli maçtı 2-0 öndeyken arkadaşın yüzde yüz gol pozisyonu direkte patladı maç orada koptu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malmsteen1 -- 28 Mayıs 2009; 21:36:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

GS-3 B.Dorthmund-0

goller ayhan
    barosx2

zenkli maçtı 2-0 öndeyken arkadaşın yüzde yüz gol poz,syonu direkte patladı maç orad koptu

teşekkürler.

artık hiç bir maçtan zevk almıyorum bilmiyorum oyundanmı takımdanmi iyice soğudum. 3. sezon olmayabilirim belki.
  • rakiplerim, bu akşam 12-1 arası yarın akşam 10-01 arası psn de olucam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

rakiplerim, bu akşam 12-1 arası yarın akşam 10-01 arası psn de olucam..

bu akşam beni aşarsın yarın yapalım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Orjinalden alıntı: Malmsteen1

GS-3 B.Dorthmund-0

goller ayhan
    barosx2

zenkli maçtı 2-0 öndeyken arkadaşın yüzde yüz gol poz,syonu direkte patladı maç orad koptu

teşekkürler.

artık hiç bir maçtan zevk almıyorum bilmiyorum oyundanmı takımdanmi iyice soğudum. 3. sezon olmayabilirim belki.

ya normalde oynamadığın takımla oynayınca afallıyor insan benimde GS ile baksana halime ama sonuca bakmican önemli olan bizbize eğlenmek burda iyi kötü bir grup oluşturduk konuşuyoruz tartışıyoruz ondan gidip tanımadığım insanlarla oynicama burda GS ile snuncu olurum daha iyi

• psn deyim
  • Celtic- Fenerbahçe:0-1
    Semih
    Bir ara gol atmaktan ümidimi kestim.İyi pres ve defans yaptı Celtic.Karşılıklı pozisyonlarla birlikte çekişmeli ,güzel bir maç oldu.
  • GS-2 porto-1

benim goller barosx2

portonunkini bilmiyorum:(
  • benfica : 6 - lazio : 0

arkadaş 75. dakikada oyundan çıktı yada koptu bilemiyorum....

gollerim : suazo 4

cardozo 2
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.