Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızlere burdan fotosounu hatta vıdeo hazırlayarak bunu kanıtlayabılırım suqad yaparak hersey yaparak kanıtlayabılırım bende 76.75.71 bjk bunu ıyıce bır arastırın.....BURDA YANLIS ANLASILMASIN KIMSEYI DESTEKLEME VEYA KÖTÜLEME AMACINDA DEGILIM ARKADSLAR BEN KENDI CIHAZIMDA NE GORDUYSEM ONU SOYLUYORUM SIZLERE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Mayıs 2009; 17:46:19 >
  • bu arada celtıc 6-2 newcastle kendıme buyuk bı
  • Yok hocam ben bi arkadaşla yaptığım maça kızdım 4-1 den çevirdi. Onun hırsıyla saldırdım. Madem o yendi ben de geriden gelip yaparım diye ki geçen sezondan geri dönüşlerimle ünlüyümdür. kharonya üstadla olan maçımızda öyle olmuştu 2-0 dan 2-2 yapmıştım son 5 dakikada fakat senin maçta sanırım 2-2 den sonra moral bozukluğuyla maçı verdin. Neyse sağlık olsun

Celtic: 6 - 2 :Newcastle

Bu arada goller

Owen, Viduka (Newcastle)
    Samaras*3, Robson*2, Brown (Celtic)
  • VE SIMDI RANKED DE BAKIYORUM BJK NIN YUZDELERI 74.76.73 BU DEMEK OLUYOR RANKED DA BASKA UNRAKED DE BASKA CIKIYOR ILGINC BI DURUM BU YADO ARKADASIMIZIN BIR SUCU YOK BURDA CUNKU GORUNEN O..RANKED 74.76.73 UNRAKED 76.75.71
  • benim maçta da 75 75 71 çıktı

beşiktaş 4-7 psg

teşekkürler güzel maçtı

goller:

beşiktaş:

delgado 1

bobo 1

holosko 2

psg:

rothen 2

giuly 2

s.sessegnon 1

hoarau 2

gol kırmızı kart yok
  • fifanın online squad sorunları, unranked maçlar boyunca tartışmaları devam ettirir arada edit yapanda kaynayabilir kaynamayabilirde.
    ama ranked maçlarda live season muhabbeti içinde tartışmalar olacaktır...
  • Bunun için de kimsenin live season kullanmadığı liglerden takımlar seçilebilir. Mesela sanmıyorum ki Brezilya liglerinin Live Season da buradaki bir kullanıcı tarafından kullanılsın. Zaten yoktu galiba Live Season orada. Yani demek istediğim Live Season a dahil olmayan ülkelerden ya da bizim kullanıcıların Live Season uygulamasında kullanmadığı ülkelerden takımlar seçilir. Herkes Live Seasonda bu ligleri ayarlamayacağına dair söz verir ve bir sorun kalmaz bence
  • emin olun ki bu kadar tartışma içinde lig düzenleyecek birini bulmakta zorlaşacaktır....
  • arkadaslar ranked yaptıgımz zaman kımse lıve sesozna gırıp guncellemsın ozman zaten guncel olursa bellı olur o takım boylelıkle sorun cıkmaz...
  • ne gerek var ya buna da laf söylemeyiz canım artık 4-5 ay önceki turnuvalarda hiç böyle olaylar yoktu gayet de zevkliydi turnuvalar ranked olsun yine normal sevilen takımlar gelsin bence bu sefer takım güçleri 4,5 yıldız civarında olan takımlar gelmeli mesela fiorentina,sevilla,lyon,roma gibi takımlar gelmeligerçi ben olmam 3.sezon bu son sezonumdu
    uzun sürüyor lig turnuvalara katılıcam yaz geldi çoğu kişi giremicektir...
  • Arkadaşlar bu konu hakkında artık konuşmayalım başkanım kharonya kardeşim en iyisini düşünür bizim için. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

benim maçta da 75 75 71 çıktı

beşiktaş 4-7 psg

teşekkürler güzel maçtı

goller:

beşiktaş:

delgado 1

bobo 1

holosko 2

psg:

rothen 2

giuly 2

s.sessegnon 1

hoarau 2

gol kırmızı kart yok

iki maç yaptık ikisindede 3-1den sonra açildin skoru koruyamadım 60dan sonra çoşuyo takımın :D

sanada gösterdim diğer takımlarda aynı değil unranked da

• bariz editleme olmadıktan sonra online-offline squaddı, live seasondu bunlar ufak ayrıntılar, boşverelim. herkesin rahat edeceği ranked dır. bir daha ki sefer öyle olsun.

konuyla ilgili olarak; yadonun böyle bir şey yapmadığını düşünüyorum. oyun stili bu düşünceye itiyor belki. oyunun saçma bir zaafı var: automatic pass seçeneği. pes 08 deki koştur koştur gibi bunu seçip topu ilk gördüğünüz boş adama en hızlı şekilde atarak ve sürekli verkaç yaparak oynadınız mı rakibin yapacağı pek bir şey kalmıyor. yado da sırf böyle oynuyor dersem haksızlık etmiş olurum ama bunda fazlasıyla ustalaştığından olağandan hızlı görünüyor. olay bundan ibaret.

ayrıca bu kadar kontrolden sonra hem de ranked bir turnuvada "onun olduğu turnuvaya girmem" demek haksızlıktır.
    ikinizi de sadece forumdan tanıdığımdan tarafsız olarak yazdığıma emin olabilirsiniz.
  • porto 2-6 psg

goller:

porto:

gonzalez 1

l.lopez 1

psg:

4 gol hoarau

2 gol giuly

alala bugunku maçların hepsinde de ikinci yarı açılıyor takım resmen yine 2-1 yeniliyorken 6-2 ye çevirdim 50 den sonra takıma iman gücü geliyor galiba
    maç için de teşekkürler güzel maç oldu
  • newcastle 5-1 porto

goller: martıns 3 geremi 1 gutıerrez 1
    c.rodrıgez 1
  • eksik 10 maç war ama bjkartal85in gözündeki rahatsızlık we asparagasın okulu bitirme aşamısındaki ölüm kalım finalleri oldugundan bu akşam zaten maçlar tamamlanamaz..Ama yine de diğer arkadaşlar ellerinden geldigince psne girip maç yapabilirlerse iyi olur...

Yarın sabah iki haftalık fikstürü yayınlayacagım we son günü Pazar gecesi wereceğim..O zamana kadar eksik maç kalmaz diye düşünüyorum...Son 4 hafta fikstürünü de önümüzdeki haftaiçi yaptıkmı cuma sezonu bitirmiş oluruz...

Sonra da yeni sezonun formatı kuralları we benzeri şeyleri konusarak yeni sezona geçeriz
  • tmmgs ile olan maçımıza bişey yazma onu kesin bi ara halledicez hep bağlanamıcak değiliz herhalde
  • evet eksik olan maçlarımı yapabilirim düzeldi gözüm beklenenden önce psndeyim bu gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 27 Mayıs 2009; 22:03:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

evet eksik olan maçlarımı yapabilirim düzeldi gözüm beklenenden önce psndeyim bu gece

beklenenden de hızlı iyileştin demek..nobre gibi adamsın walla
  • beşiktaşlıyız beşiktaşlı anlayamaz kimse bu aşkı adaşım nobre gibiyim vallapsndeydim ama şimdi çıktım maç var diye kimseye rastlayamadım herhaldebizim ünide şenlikler var yarın akşam evde olamıcam arkımda kalcağımdan dolayı yarın psn e giremicem zaten yeni fikstürle beraber son gün pazar olacağından pazara kadar hepsini tamamlarım aksaklık için özürdilerim dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 27 Mayıs 2009; 23:45:56 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.