Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkartal85

saolun arkadaşlar...

geçmiş olsun dostum
  • sen de saol dostum.
  • Ligimizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor katılımcılar sağlık sorunları çekiyor. Sanırım kıskançlıktan.

Bu arada kharonya dostum ile müthiş güzel ve çekişmeli bir maç yaptık berabere bitti ama şahsen en çok zevk aldığım maçlardan biriydi. 2-0 geriye düşmeme rağmen son dakikalarda yaptığım bir baskıyla 2-2 ye getirdim maçı. Gerçekten her anı heyecan dolu bir maçtı.

Hamburg: 2-2 :Celtic

Goller:

2* Petric (yanılmıyorsam) Hamburg
    Robson, Hartley (Celtic)

Edit: Geçmiş olsun bjkartal85...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 27 Mayıs 2009; 0:33:37 >
  • kharonya ve senceru ile birçok ligten birçok takıma baktık maça girip hiçbiri aynı değil benimkiler ile onlarınkiler arasında hep fark vardı kimidüşük kimi

yüksekti nasıl oluyor anlamıyorum tüm takımlar farklı güçte yani ben hiçbir takımın güçleriyle oynamadım kharonya ile ranked maçlarada baktık

takımların güçleri eşit unranked baktım hepsi farklı live seasonda kullanmıyorum ben acaba neden güçler farklı oluyor

adımın temizlenmesini istiyorum :D hiç birşey yapmadığım halde güçlerini artırdın diyorlar ben hiç birşey yapmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

kharonya ve senceru ile birçok ligten birçok takıma baktık maça girip hiçbiri aynı değil benimkiler ile onlarınkiler arasında hep fark vardı kimidüşük kimi

yüksekti nasıl oluyor anlamıyorum tüm takımlar farklı güçte yani ben hiçbir takımın güçleriyle oynamadım kharonya ile ranked maçlarada baktık

takımların güçleri eşit unranked baktım hepsi farklı live seasonda kullanmıyorum ben acaba neden güçler farklı oluyor

adımın temizlenmesini istiyorum :D hiç birşey yapmadığım halde güçlerini artırdın diyorlar ben hiç birşey yapmıyorum

Squadı bir resetle sonra online a girerken download edeyimmi dediği squadı kabul et sanırım düzelir. Yani umarım :)

• bence psn ana menüsünde fifa squadsı ve online squadsı silip tekrar gir oyuna eğer düzelirse ylönen'inde rızasıyla isterse tekrar yapın maçınızı...
  • download squad dediği zaman hep yes diyorum zaten arada bir çikiyor

her maça girdiğimde squadla ilgili birşeyler yazıyor onada yes diyorum no deyince oyuna girmiyor zaten
  • ewet girdik baktık tek tek türkiye lig i olsun başka ligler olsun her takım farklı bazısı güçlü bazısı güçsüz.. sen squad olayını halledebilirsen we ylönenn razı olursa isterseniz maçınızı tekrardan yapın...

@mcbtrs gecen sezon unlu olan geri donuslerinden birini yapıyorsun diye ödüm koptu 5 dakikda 2-2 oldu.... ikimizde cok kacırdık ama süpper maçtı...benimde en zewk aldıgım maçlardan biriydi ki uzatmalarda da 3-3 oldu o da ayrı bir heyacandı dostum
  • online a girmeden ana menüde settings kısmında bir yerlerde (bakınca yazarım) hangi tür maçlarda update dosyasının kullanılacağını seçebiliyorsun. yani bjk sezon başı 76 ise ve şimdi de 74 e düşmüşse bu ayardan dolayı farklı gözükebilir.
  • ylönenn ligden ayrılmaya karar werdigini we 3. sezonda lig ranked olursa dewam etmek istedigini söyledi... bütün ikna çabalarıma rağmen kararını değiştirmedi...

Gerçekten bu durum keyfimi kaçırdı...Bundan sonra unranked turnuva düzenlemeyeceğim...
  • unranked olduğu sürece herkezde değerlerin aynı olması gerekmiyormu

ranked olsa live sezondan dolayı değişiklikler olması normal ama live'da unranked'i etkilemiyor...

bu arada bendede 74 olarak gözüküyor...
  • bunun en sağlıklı yolu dediğim gibi psn menüsünden game saves bölümünden squads ve online squads bölümünü silip sıfırdan tekrar yüklemektir aslında
    ylönenn in ligden ayrıldığına üzüldüm ama ranked olması en sağlamı gibi gözüküyor şu an... artık 5 dk lık maçlara razı olcaz
  • en sağlamı ranked sistemi

en azından akılda böyle soru işaretleri kalmaz....ister istemez herkez kuşkulanır..

yad01907'nin sanırım diğer turnuvadada bu tarz olayları olmuştu ve başka bir arkadaş çeklilmişti ligden die hatırlıyorum...

ylönen dostum ayrıldığına üzüldüm çok güzel bir kupa maçımız olmuştu bunun boşa gitmesini istemem nolcak peki ylönen beni eleyip kupada tur atmıştı onun yerne benmi çıkıcam üst tura
  • bende anlamadım bütün takımların güçleri farklı tek tek baktık sizde birbirinizle yaparken bakın aynımı güçleri dediğiniz squadı yaptım bakalım düzelecekmi ben takımın güçleriyle oynamadım tğm takımlar farklı ylonen yani benle alakası yok fifadaki bir olay düzeltmek için söylenileni yaptım

istersen ben çikayım ligten sen devam et seninle bir sorunum yok zaten maçlarımız gayet güzel geçiyor zevk alarak oynuyorum hazırlık maçlarından

maçlar ranked olsun herkes rahat etsin
  • marsilya 0-4 porto
    Bu arada arkadaslar okulun bitmesi acisindan onumdeki finallere yogun caba sarfediyorum.o acidan burayi pek takip edemiyorum ancak belli periyodlarla kontrol edıyorum ve psne girıyorum.sorun olmaz gıbı ama olursa idare edin.saygılar
  • 3. sezon ranked olarak dewam edecek.....

ylonenn ile 3 kere pmleştik..Çıkmasını kesinlikle istemiyordum.. ylonenn sonucta bu olayda haklı yada haksızlıgın tamamı ile ispatlanmayacagı için we bir kere böyle bir sorun ortaya çıktığından bu sezon dewam etmek istemedigini ama ranked olan 3. sezona sewe sewe katılacagını söyledi..

Marsilyanın iknci yarıdaki tüm maçlarıda 3-0 yenik olarak tescillenecektir..Bİlgilerinize...
  • dün evde olmadığım için olaylardan uzak kaldım ve bayağı bir olay olmuş...
    Şimdi bu bjk nin durumu nedir eğer güçlerde oynama varsa belki bizim oynadığımız maçlardada böyle olmuştur??Bu sorun ne oldu ylonenn arkadaşımız haklı olduğu halde turnuvadan çıktı..yado1907 nin başka bir turnuvadan da bu yüzden çıkarıldıysa bu bence tesadüf olamaz... sonuçta burda zevk için oynuyoruz ne bir ödül var ne birşey tamamen zevkine yapılan birşey yani o zaman bende defans ı hızlandırim:)
    şimdi Yado arkadaşıda suçlamak istemiyorum dediğim gibi dün akşam yoktum belki burda yazılanlar haricide bir gelişme olmuştur ama yani bi hile varsa bu bence tek maç da olan bişi değildir...sevgili futbol federasyonu başkanı Kharonya nın bu olayı çözmesini istiyorum yani ylonenn arkadaşın turnuvadan ayrılması bence çözüm değil...
  • Akşam CL final maçı var. 23.hafta maçları için son gece bugün olmasın, yada gece 11-12 de gelebiliyorsa arkadaşlar yapılabilir belki. Ama zor görünüyor bugün bitmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Akşam CL final maçı var. 23.hafta maçları için son gece bugün olmasın, yada gece 11-12 de gelebiliyorsa arkadaşlar yapılabilir belki. Ama zor görünüyor bugün bitmesi

evet doğru
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.