Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gece açıklanan fikstür için son gündür..9 eksik maç wardır..Bilgilerinize...
  • Ya şu şansa bak.. her zaman Hafta sonumu düşer bize şans
  • malmsteen1,
    valla içimde kaldı gs ile maç 2.yarıyıda oynayailiriz baştanda oynayabiliriz yeterki bağlanalım oyuna ikimiz bende anlamadım ertug ile yaptım hemen ilk denemede hiç beklemeden 10sn içinde maç başladı ve hiç lag yoktu bazen olbiliyor böyle ama senle bazen değil hep oluyor bu sorun o garip bir durum işte
  • mcbtrs ve asparagas_ ben psn'deyim üsait olursanız yapalım maçlarımızı
  • dortmund 2-2 hamburg

valdez(2)/olic,petric (senin golü atan oyuncun başkası ise düzelt dostum)

iki kere öne geçmeme rağmen bunu koruyamadım..ikinci yarı tamami ile dortmund atakları wardı ama gol gelmedi..Acaba westham gibi dortmund'a da mı şansım tutuyor diye düşünüyordum ama olmadı.. dortmund deplasmanından bir puan hiçte fena değil bizim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

dortmund 2-2 hamburg

valdez(2)/olic,petric (senin golü atan oyuncun başkası ise düzelt dostum)

iki kere öne geçmeme rağmen bunu koruyamadım..ikinci yarı tamami ile dortmund atakları wardı ama gol gelmedi..Acaba westham gibi dortmund'a da mı şansım tutuyor diye düşünüyordum ama olmadı.. dortmund deplasmanından bir puan hiçte fena değil bizim için

tam lag var diye mesaj atıyım derken tak gol yedim:) sonrası zaten devam etti anca toparlayabildim. böyle bir şanssızlık var sanki bende. hadi bakalım hayırlısı.
  • Lazio - Fenerbahçe : 1-5
    Rocchi Guiza 2 - Deived 2 -Uğur Boral
  • FB ye yenilelim yahu, canı sagolsun

Bu Lazio tam averaj takımıymış harbiden...Bunun yerine 2-3 yıldızlı daha düşük bir takım alsak olmuyormu, tiksindim yahu bu takımdan
  • sabret az kaldı güneşli günler yakın senin için az maç kaldı

birde yeni fikstürler ne zaman verilir??
  • 7 eksik maç war..

Özellikle BJK nin 3 eksik maçı war..

Sanırsam GS-PSG maçı da baglantı sorunu ile olmuyor..

Bu akşam eksik maçları tamamlayabilirsek güzel olur....

Yeni fikstürler yarın sabah her zamanki gibi 2 haftalık olarak açıklanır we son gün Çarşamba günü olur
  • ben şu an geçtim PSN e ylönenle bi türlü denk düşemedik 1 e kadar falan PSNim açık mesaj atarsan müsit olursan yaparız maçımızı ylönen arkadaşım. 9 dakika önce açsaydım keşke PSN i
  • hocam bu arada bugün 2 akrabam geldi onlar salonda yatıyorlar o yüzden yarın deneyelim syn gs lı arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

7 eksik maç war..

Özellikle BJK nin 3 eksik maçı war..

Sanırsam GS-PSG maçı da baglantı sorunu ile olmuyor..

Bu akşam eksik maçları tamamlayabilirsek güzel olur....

Yeni fikstürler yarın sabah her zamanki gibi 2 haftalık olarak açıklanır we son gün Çarşamba günü olur

bu hafta sınav haftası öğrencilerin sınavlarını okuyorum benim girdiğim saatlerde kimse denk gelmedi maç yapalım şimdi yatacam yarın erken kalkıyorum çarşamba okul yok salı tüm gece oynayabilirim bütün maçalrı bitiririm arkadaşlarada uyarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

hocam bu arada bugün 2 akrabam geldi onlar salonda yatıyorlar o yüzden yarın deneyelim syn gs lı arkadaşım

dostum bu akşam deneriz ama hiç ümidim yok:) 2. yarıdan başlarız o kadarda hakkını yemim hele bi bağlanalımda hayırlısıyla
  • bu arada ark yazmamış dün akşam yaptığımız maç

westham-2 GS-0

golleri bilmiyorum

zevkli maçtı baya gol kaçırdım en azından 1 gol hakkımdı ama napalım tebrikler
  • bjk 2-2 portsmouth
    bobo*2 - kanu *2
  • tablo we fikstür günceldir..

Yeni fikstürler açıklanmıştır..Son gün 27 MAYIS ÇARŞAMBA gecesidir
  • porto ve celtic arkadaslar haber beklıyorum sızden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Mayıs 2009; 12:34:03 >
  • mcbtrs we Ertug müsaitseniz psndeyim su sıralar ligmaçlarımızı yapabiliriz...
  • 9 da psndeyim kim varsa maç yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.