Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam yapalım dostum şimdi biraz işim var=)
  • hadı bakalım hayırlsı arkadaslar.........
  • puan eşitliğindeki duruma da bir açıklık getirdim ilk mesaja ekledim haberiniz olsun...
  • Valencia 3 Arsenal 1
    Goller:Zigic,David SilvaiGallas(kendi kalesine)/Nasri
    kırmızı kart yok
    @blacktower35 kardeşim güzel maçtı baya topunda direkten döndü ilkyarı 1-1 bitti ama koruyamadım beraberliği :)
    Arsenal olarak hedefimizi ilk 8 idi..Deplasmandan 1 puan alabilseydik güzel olacaktı..Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz...
  • Hocam Arsenal ile Liverpool takası yapabiliriz istersen ilk hafta yenilsen dahi alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Hocam Arsenal ile Liverpool takası yapabiliriz istersen ilk hafta yenilsen dahi alabilirim

Dur bakalım takımla bir iki maç daha yenileyim belki o zmn düşünürüm :p Şaka bi yana Liverpoola zaten bi sempatim yok..
  • yer kaldıysa bende katılmak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

yer kaldıysa bende katılmak isterim

hocam kalmadı ama yedek olarak seni de yazabilirim...Daha herkes oynamadı maçını ilk maçlarını yapamayan yada daha maç yapmadan çekilmek isteyen çıkarsa sende yedekler arasındasın...Zaten ligi aksamadan bitirebilirsek mini lig daha da büyüyebilir o zmn için aklımdasın
  • ben ıkıncı macımı roma ıle yapıyorum sımdı.......
  • eğer QuantumC mcbtrs ile bugun yaparsa maçını sonrasında bende mcbtrs ile yapabilirim 2. maçımı...
  • roma 2 valencia 4 hakikaten şanssızım ya 4topda direkten dönmezki yaa harbiden çıldırdım. goller david silla(2) david villa ve baraja romanın golleri vucinic(2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 16 Mart 2009; 21:49:16 >
  • evet bırz sansızdın arkadsım roma 2-4 valencıa
  • goller: davıd silva 2 david villa baraja. romanın vucinic 2.... kırmızı kart yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Mart 2009; 21:57:31 >
  • tablo günceldir...blactower we bjkartal85 24 saat dolmadan iki maçı da yaptıkları için tebrik we teşekkür ederim
  • ne demek kardesım rakıp olsun ben 5 mac daha yaparım sorun olmaz bız teskkur edırz..fair play ıcınde bır lıg gecmesı dılegıyle...
  • aynen aslında bütün fikstürü koysan ben hemen yaparım maçlarımı valla
  • 1. ve 2. maçımdaki arkadaşları listeme ekledim kimse yok ortalıkta
  • bızde senle bı dostluk macı yapalım kards
  • liverpool ile maçımızı hala yapamadık foruma yazmış olmama rağmen bir geri dönüş olmadı herhangi bir şekilde PSN e de ekledim kabul etmedi 8 den 11 e kadar bekledim ki o arada online da olmuş arkadaşımız görmedi herhalde buradaki yazdığımı Quantum-C beklemedeyim en geç yarın akşam yapalım şu maçımızı da rahatlayalım ikinci maçlarımızı da yapalım yoksa ben direk 2. maçımı yapacağım.
  • Ben de littlemaestro'ya mesaj atmama rağmen bir ses çıkmadı, zaten bu akşam hiç girmemiş sanırım PSN'e. Biz de muhtemelen yarın akşam yapıcaz ilk hafta maçımızı.

Biz de onun yerine bjkartal85'le bol bol dostluk maçı yaptık, iyi de oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.