Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygundur Leadri Liverpool'sun sanırım
  • Benimle değişmek isteyen değişebilir ama fiorentina yı kim ister bilmiyorum
  • al liverpoolu tamam

A.Madrid benimdir,
    kharonya,arkadaşım değiştirirmisin takımlarımızı :)
  • Eee, benim adım görünmüyor takımlarda
  • liverpool ve arsenal'in unranked'de 4.5 yıldız olduğuna eminmisiniz

bence bu 2 takım pek aynı güçte değil değiller diğer takımlarla bonus gibi bişe bunlar
  • ben sevdim takımımı ama liverpool ve arsenal sanki bu lige uygun değil gibiler.
  • Liverpool 4 ever

Torres le ağları havalandırcam.
  • ya bişi diyimmi 11 kişilik lig uygun değil sanırım(sanırım mı yıldız teknik istatistik mezunu biri olarak ufak bi noktayı atlamışım diyelim)bir kişi daha almamız gerek çift sayı olması için ki fikstürümüz düzgün olsun :) Kalan 2 takımdan Schalke ve Lyon arasından kura çekip yeni katılımcıyta wericem...

@so say we all Ya 4,5 yıldız olan takımları seçtim..Ewet isim olarak Arsenal Liverpool daha şık duruyor ama güç olarak diğerleri ile çok benzer.. Arsenal benim gibi kotu oynayan birine geldi o yuzden cok da sorun olmaz sanırım..Ama liverpoolu bilmem :)

@Leadri takası güncelliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 15 Mart 2009; 22:14:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

yıldız teknik istatistik mezunu biri olarak ufak bi noktayı atlamışım diyelim

şimdi reklamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

şimdi reklamlar

yok hocam ne reklamı utanç verici bir durum da o yüzden..7 buçuk sene okudum demekki daha bi 7 buçuk okumam lazımmış sanırım eheheheh

Ooow Liverpool QuantumC ye gelmiş hiç dikkat etmemiştim...Bu biraz haksızlık olabilir :p

@ozitech seni de ekledim ..Kuradan Schalke 04 çıktı sana da hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 15 Mart 2009; 22:18:25 >

• quote:

quote:

şimdi reklamlar

okuldaşıma yardımcı olayım ben katılayım werder le olur mu?

werder varmış fenerbahçe olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 15 Mart 2009; 22:20:00 >

• quote:

quote:

quote:

şimdi reklamlar

yok hocam ne reklamı utanç verici bir durum da o yüzden..7 buçuk sene okudum demekki daha bi 7 buçuk okumam lazımmış sanırım eheheheh

Ooow Liverpool QuantumC ye gelmiş hiç dikkat etmemiştim...Bu biraz haksızlık olabilir :p

yok dostum şaka diyorum zaten

• quote:

quote:

quote:

şimdi reklamlar

@ozitech seni de ekledim ..Kuradan Schalke 04 çıktı sana da hayırlı olsun...

Yemezler, kalan iki takımdan birisini bana verdin

Ya kura yeniden çekilir, ya da önce FIFA'ya o da olmadı CAS'a kadar götürürüm bu işi

Hayırlısı neyse o olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: hinolma

quote:

quote:

şimdi reklamlar

okuldaşıma yardımcı olayım ben katılayım werder le olur mu?

Hocam oziteche pm atmıştım daha önce onun cewabını görmemişim O yüzden onu alıcam..Ama turnuvaya katılamayacak olursa ilk yedek sensin tabi katılmak istersen...

@ozitech hocam walla o sırada peder odaya girdi 1 mi 2 mi diye sordum 2 dedi 2de de schalke wardı...Kader :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 15 Mart 2009; 22:22:15 >

• maksat sana yardımdı zaten ben fenerbahçe olursa katılırım yoksa bşka arkadaşlara öncelik verebilirsin
  • @kharonya, ben de şaka diyorum yahu, ne olacak ha Schalke ha başkası

Maksat muhabbet ve iki topa vurmak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Liverpool 4 ever

Torres le ağları havalandırcam.

Agüero ile Torresi değişerek kazık attım sana
  • yer varsa beni de yaz arkadaşım
  • yalnız hakkaten bu arsenal ve liverpool biraz aşırı kaçmış bu lige ama napalım artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.