Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet iyi oldu dostum hem birbirimizi tanımış olduk direk lig maçına çıkmadan önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

liverpool ile maçımızı hala yapamadık foruma yazmış olmama rağmen bir geri dönüş olmadı herhangi bir şekilde PSN e de ekledim kabul etmedi 8 den 11 e kadar bekledim ki o arada online da olmuş arkadaşımız görmedi herhalde buradaki yazdığımı Quantum-C beklemedeyim en geç yarın akşam yapalım şu maçımızı da rahatlayalım ikinci maçlarımızı da yapalım yoksa ben direk 2. maçımı yapacağım.

Yaparız hocam acelemiz neDün girmiştim PSN'e açıkçası hiç maç yapma havamda değildim.Bugun yaparız ama maçı

• littlemaestro, eğer bu mesajımı okur veya duyarsan cevap ver lütfen

Bak evde çoluk çocuk perişan, herkes senden haber bekliyor, haydi dön yuvana da akşam yapalım maçımızı
  • Bu gece sonuna kadar hiç bir açıklama yapmadan ilk maçını yapmayanların yerine yedeklerden alım yapılacaktır..Bilgilerinize...
  • arkadaşlar bu akşam 2 maçımıda yapmak istiyorum. Dün psn deydim bugünde olucam bilginiz olsun.
  • ozitech şuan musaidim yapalım
  • ARKADASLAR ÖNEMLİ BİR KONUYA DEGINMEK ISTEDİM.BİLİNDİGİ GİBİ FİFA DA SANTRADAN GOL ATMAK GIBI BIR SACMALIK SÖZKONUSU.SİZLERDEN RİCAM BU TURNUVADA HERKEZ HAKKIYLA BIRSEYLER YAPMAYA CALISSIN BEN BU SACMALIGI KIMSEYE UYGULAMIYORUM UYGULANMASINIDA ISTEMEM EGER O SEKILDE MAC KAZANMAKSA AMAC BEN DIREK MAGLUP SAYILAYIM.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Mart 2009; 17:01:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

ARKADASLAR ÖNEMLİ BİR KONUYA DEGINMEK ISTEDİM.BİLİNDİGİ GİBİ FİFA DA SANTRADAN GOL ATMAK GIBI BIR SACMALIK SÖZKONUSU.SİZLERDEN RİCAM BU TURNUVADA HERKEZ HAKKIYLA BIRSEYLER YAPMAYA CALISSIN BEN BU SACMALIGI KIMSEYE UYGULAMIYORUM UYGULANMASINIDA ISTEMEM EGER O SEKILDE MAC KAZANMAKSA AMAC BEN DIREK MAGLUP SAYILAYIM.....

bende katılıyorum buna oyunun açığını kullanmak bence hiçte iyi değil hakkıyla kazanmak varken.
  • A.Madrid 3-2 Shalke 04

Forlan-Agüero-M.Rodrigez - Kuranyi (2)
  • Fiorentinayı şu an beklemedeyim.7'ye kadar yaptık yaptık yapamadık derse oturucam
  • aksam buyuk ihtimal yaparız macları yrn gine snv var delircem artık daha yeni basladı ama olsun
  • asparagas'ı gören oldumu
  • dün gece istisnai bi durum oluşmuş we ewe geç gelmiş bugun iki maçımı da yapıcam diyordu istersen pm at...
  • şu anda psn de gördüm asparagası
  • Fiorentina 0-5 Liverpool

Goller:Torres(4),Kuyt

1. de olsam sonuncuda olsam bu turnuvanın gol kralı Torres'dir=)
  • Bir de ben bişey sorucam; Ligdeki rakiplerimizden, özellikle de fikstürde önümüzdeki iki hafta içinde maçımız olanlarla denk gelirsek maçlarımızı hemen yapabilir miyiz, yoksa ligin düzenli ve dengeli ilerlemesi açısından mümkün olduğunca beraber mi ilerleyelim?

Kedimle ilgili bir şahsi not da düşeyim; Bizim A.Madrid ile olan maçımız Vicente Calderon'da oynandı, sahamda değildim yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Bir de ben bişey sorucam; Ligdeki rakiplerimizden, özellikle de fikstürde önümüzdeki iki hafta içinde maçımız olanlarla denk gelirsek maçlarımızı hemen yapabilir miyiz, yoksa ligin düzenli ve dengeli ilerlemesi açısından mümkün olduğunca beraber mi ilerleyelim?

Kedimle ilgili bir şahsi not da düşeyim; Bizim A.Madrid ile olan maçımız Vicente Calderon'da oynandı, sahamda değildim yani

diğer maçı senin sahanda oynarız.
  • bence hep beraber duzgun ılerlemek daha ıyıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Fiorentina 0-5 Liverpool

Goller:Torres(4),Kuyt

1. de olsam sonuncuda olsam bu turnuvanın gol kralı Torres'dir=)

görücezz...
  • bence de mümkün olduğunca beraber ilerlesek daha güzel olur..ama mazereti olan arkadaşlar oynayamazsa tabi ki diğer açıklanan maçı önceden yapabilirsiniz...

Arsenal 5-2 Fiorentina

Goller:Adebayor(3),Van Persie,Nasri/Gilardino(2)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.