Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anda bi son dakika haberi ulaştı elime akşamki yapılan testlerde liverpool'un 5-0 yendiği maçta QuAnTuM-C torres'e doping kullandırtmış olduğu anlaşıldı

2. hafta maçına cezalı olması gerekiyormuş gerekirse bütün bi sezon cezalı olması lazım

• skandal
  • hmm bizde dopingle mücadele kurulu olarak torresden şüpheleniyorduk..Torrese 20 maç ceza werilmesi Liverpool'unda 33 puanının silinmesi gündemde

@ylönenn herkes maçını yaptığı takdirde keyifli bir lig olacak bende düzenleme olarak elimden geleni yapmaya çalısıyorum..Sadece cuma we cumaretesileri taksimden genelde ewe dönemediğimden tablolarda br aksaklık olabilir ama zaten fikstürüde cuma sabahları 3 maç olarak acıklayıp son tarihleri de pazar wermeyi düsünüyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

hmm bizde dopingle mücadele kurulu olarak torresden şüpheleniyorduk..Torrese 20 maç ceza werilmesi Liverpool'unda 33 puanının silinmesi gündemde

@ylönenn herkes maçını yaptığı takdirde keyifli bir lig olacak bende düzenleme olarak elimden geleni yapmaya çalısıyorum..Sadece cuma we cumaretesileri taksimden genelde ewe dönemediğimden tablolarda br aksaklık olabilir ama zaten fikstürüde cuma sabahları 3 maç olarak acıklayıp son tarihleri de pazar wermeyi düsünüyorum ...

maçlar 2 gün aralıklımı yapılcak 3 günmü çünkü birinin acil işi çıkar 2 günde 1 maçını yapar ama 3.gününde maçını yapabilir. normalde maçlarını aksatmıyor ama sans boyle bır aksaklık oldu işte.. direk ligten uzaklastrılmasın boyle durumlarda bence.. anlatabildimmi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 18 Mart 2009; 0:06:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

Alemci hoca istemiyoruz

• @so say we all hocam uzaklaştırma o şekilde olmayacak tabi ki...Dediğin gibi 2 gün işi çıkar 3.ncü günü maçını yapar bu çok büyük bir sorun değil..Önemli olan sadece haber werebilmesi...Çünkü herkesin bir işi çıkabilir..Ama bunu bir şekilde bu başlığa yahut pmden yada psnden bildirirse bir sorun olmaz..Sadece benim amacım aksamayı minumuma indirmek we oyuncular arası iletişimi sağlam tutmak..Çünkü karşı rakip bazen butun gun bekliyor ama karsı taraf hicbir sekilde haber wermiyor forumda psnde gozukmuyor..Bu diğer zamanını ayıran için sıkıcı bir durum oluyor...
    Sonuçta herkes 3 günlük bir periyotta internete girebilir we foruma yazabilir işinin cıktıgını we oynayamadıgını biz de bunu dogal karsılarız...Sonra gelir 3 maçını da yapar...O sorun değil..Mesala ben cuma cumartesi buyuk ihtimal dısarıda olacagım we o yuzden maclarımı pazar yahut persembe gecesinden yapmayı talep edeceğim

• Birde 2. maçlarını yapmayan arkadaşlar en geç yarın yaparsa guzel olur..Çünkü 3. we 4. maç fikstürleri hazır we güncellendi....3 ve 4 için son gün 19 MART PERŞEMBE gecesi...Eğer zamanlara elimizden geldiğince uyabilirsek çok çok güzel olur diye düşünüyorum...
  • @bjkartal85 Bu akşam 7 den sonra müsaitim...Eğer sende müsaitsen Arsenal Roma maçımızı yapabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 18 Mart 2009; 12:50:48 >
  • ben bu akşam QuAnTuM-C ile 2. hafta maçımı yapıcam ardından 3 ve 4'ü rakiplerim hazırsa hemen yapabilirim.
  • akşam 2 maçımıda yapabilirim. 3. ve 4. haftalardaki rakipler zor yandık valla
  • Geelll gelll seni yenivereyimbi

Doping kullandım evet açıklıyorum kendime
  • khronya ve mcbtrs akşam 11.30 gibi müait olcam o saalerde online olursanız maçımızı yaparız.
  • m.city ve atletich madrid musaıtsenız yapalım macımızı arkadaslar.....
  • @bjkartal 85 ok 11.30 gibi psnde olurum ben.....

@Leadri sende müsaitsen bu akşam yapabiliriz 4. hafta macımızı istediğin zaman..
  • leadri arkads yok galıba buzzycrl arkadasıda psn de gordum fakat daha ıkıncı macını yapmadıgını soledı sonra yapalım dedı bugunu bos gectık sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Mart 2009; 19:47:24 >
  • hocam ayrıca werder bremenın averajında sorun var sanırım....
  • werderin bir maçının bilgilerini girmemişim..birazdan sıcak skorlar gelir hepsini güncellerim...
    blacktower35 uyarıların için teşekkürler!!
  • A.Madrid 5-2 Villareal

Agüero (3),Sinama Pelonga(2) - Nihat (2)
  • fiorentina : 0 - 5 : sevilla

goller : luis fabiano ( 3 )

- kanoute

- romaric

güzel maçtı teşekkürler..

quantum'da elektrikler gittiği için fiorentina ile yaptım birazdan quantum ile yapıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 18 Mart 2009; 21:41:41 >
  • schalke 2-5 manchester city

goller
    man.city
    robinho
    2 elano
    2 jo

schalke kuranyi
    farfan

biraz hastayım bugunluk bukadar mac yeter
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.