Şimdi Ara

Fifa09 \\MEGALİG 2. SEZON// (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
0
Favori
51.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deli gibi lag vardı, maç ne ara 2-0 oldu, nasıl 2-2'ye geldi ve yeniden 5-2 oldu anlamadım desem yeridir

Zaten son dakikalarda top çevirdim sahamda ki NSA da umarım yanlış anlamamıştır

Aynı skorla bitse bile çok daha fazla keyif almamızın muhtemel olduğu bir maçta aldığı haklı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum kendisini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Deli gibi lag vardı, maç ne ara 2-0 oldu, nasıl 2-2'ye geldi ve yeniden 5-2 oldu anlamadım desem yeridir

Aynı skorla bitse bile çok daha fazla keyif almamızın muhtemel olduğu bir maçta aldığı haklı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum kendisini.

hocam senin fikstürde zorlu biraz da ondan

• kharonya yapalım dostum
  • ok hazırım leadri :)

bu arada gol krallıgında sadece ilk 10 gozukuyor ama ben tabi ki butun golculeri kaydediyorum..Sonra benim golcum noldu hakkım yendi hani bunun tahkim kurulu denmesin diye buraya gol krallıgınn tumunu koyuyorum

Fifa09    \\MEGALİG 2. SEZON//
  • tottenham : 0 - 3 sevilla

çok güzel maçtı arkadaş biraz şansızdı güzel oynadı

goller : luis fabiano ( 3)

kaonute derken fabiano ile krallığa gdiorum

8 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Deli gibi lag vardı, maç ne ara 2-0 oldu, nasıl 2-2'ye geldi ve yeniden 5-2 oldu anlamadım desem yeridir

ewt ilk bawslarda lag vardı 2.yarı duzeldi bende
  • A.Madrid 4-1 Arsenal

Agüero (2)-Forlan,Gallas KK - Adebayor
  • @Leadri Tebrikler güzel maçtı..Kendi kaleme gol atma tekniğimi iyice geliştirdim bu sefer kafayla çok şık bi gol attım :) Antigolkrallığı diye bir bölüm açarsam herhalde gol kralı ben olurum

Puan tablosu günceldir..Sevilla aldı başını gidiyor..3 maçta 15-0...Doping warmı diye araştıracağız..Özellikle fabiano we kaleciden şüpheleniyoruz...A.Madrid de ağırlığını koymaya başladı...Liverppol dan hiç ses soluk yok..Anfield Road da elektrikler kesik diyorlar
    Ligin dibi de çok çekişmeli olucak gibi..Özellikle dipteki takımların aralarındaki maçlar baya çetin geçeceğe benziyor...
  • Evet dopinge verdiğimiz paralar sayesinde stadın elektrikleri gitti,yarın yaparız ya biz adamımla
  • villareal 1-2 werder güzel maçtı tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 18 Mart 2009; 23:48:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

villareal 1-2 werder güzel maçtı tekrar teşekkürler.

goller?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

goller?

Benimkini nihat atmıştır emin değilim werderinkileri kim attı bilmiyorum.Bu arada bu oynadığım maçta cezalı adamlarımı oynattım 4.hafta macımı yaptığım için manchester city ile yapacağım maçta yine 2 tane adamım yokHarbiden çok güzel maç oldu bende teşekkür ederim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 18 Mart 2009; 23:58:40 >

• roma 2- fiorentian 1 goller perrotta totti fiorentinadan gilardino teşekkürler mcbtrs
  • evet bende teşekkür ediyorum bjkartal 85

iyice averaj takımı olduk valla
    bu arada sevgili kharonya gilardinonun 2 golü vardı 3 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 19 Mart 2009; 0:08:29 >
  • arsenal 0- roma 4 totti(2) vucinic(2) eyvallah cihan
  • yok averaj takımı benim :)
    Arsenal 0 4 Roma

Totti(2) Vucinic(2)

@asparagas werderin gollerini de söylersin eklerim....
    @defeat_me ok diğer maçlarda oynatmassın cezalı oyuncunu sorun değil...
  • tablo güncellendi...

@bjkartal85 güzel maçtı..tebrikler bjkartal85

@mcbtrcs gilardinho 3lendi gol yollarında istikrarlı gidiyorsun.. ilk 10a soktun adamı helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 19 Mart 2009; 0:42:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

quote:

goller?

bir yerlerde kayıt altına alınmış mıdır oyunda ordan bakim yoksa maç heyecanıyla not almayı unuttum..ama vilarealın golü nihat.

• Ozitech senle yapalım dostum=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Ozitech senle yapalım dostum=)

Bu akşam yapalım mı üstad sana da uyarsa?

CNBC-E'deki 24 biter bitmez müsaitim her türlü
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.