Şimdi Ara

Fifa13 online pass problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün XBOX için almış olduğum Fifa13 Cd sini taktım. Oynadım bir güzel. Online oynamak için gold üyeliğini yaptım Xbox da. Sonra girdim oyuna.

Oyun servere bağlanamıyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Sorun benden mi kaynaklanıyor diye araştırdım. Forumların bazılarında genel sorun olduğu bilgisi var ama EA forumlarının altını üstüne getirdim. Genel bir sorundan kimse bahsetmiyor. Aldığım hata şu "Unable to retrieve online pass content from the EA server at this time." bu konuda bilgisi olan var mı? Son bir kaç günde online pass ile sisteme bağlanıp oyun oynayan varmıdır?

• Aynı sorun bendede var ve 2 gündür kafayı yedim resmen. 1 yıllık live üyeliğim var benimde,fifa 13 ü hiçbir şekilde online oynayamyorum. cd ile gelen online pass kodunu yazacak yer bile yok,online oynamak istediğimde direkman "Unable to retrieve online pass content from the EA server at this time." mesajını alıyorum bende.

Sorun aceba ea xbox serverlerindemidir,yoksa başka birşeymidir.ingilizcemde iyi olmadığı için derdimi anlatamam diye teknik destekte alamıyorum.

Lütfen yardım.
  • selamlar,

Bende ingilizce var bütün EA forumlarını okudum ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Söylendiği gibi ortak bir sorun var ise EA duyuru çıkardı diye düşünüyorum. Bu akşam bir kaç şey deneyeceğim. Eğer çözebilir yada bir bilgiye ulaşırsam yazarım buraya. Ama şu anda online pass giremiyorum. Bilen duyan varsa yardım ederse sevinirim.
  • Ben daha 2 gün önce aldım hem xbox'ı hemde fifa13 ü,dolayısıyla konsola çok yabancıyım,fakat tanıdığım birkaç kişi konsolda market place olması gerektiği ve oradan redeem code yi indirip elimizdeki pass ı oraya yazmamız gerektiğini söyledi fakat benim makinede marketplace yok dolayısıyla öyle birşey indiremiyorumda,e oyun içindede redeem code yi yazamıyoruz bu hatayı veriyor anlamadım gitti.

Ben sanki bölge kodlarıyla ilgili bir sorunmuş gibi algılıyorum,ama tamamen afaki yazıyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hate53

selamlar,

Bende ingilizce var bütün EA forumlarını okudum ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Söylendiği gibi ortak bir sorun var ise EA duyuru çıkardı diye düşünüyorum. Bu akşam bir kaç şey deneyeceğim. Eğer çözebilir yada bir bilgiye ulaşırsam yazarım buraya. Ama şu anda online pass giremiyorum. Bilen duyan varsa yardım ederse sevinirim.

bu sorunu ea support kısmına yazabilirsiniz madem ingilizceniz var,oradan bir cevap gelebilir belki?
  • problemi çözdüm. bölge seçiminden kaynaklanıyormuş. yeni bir karakter yarattım. bölgesini ingiltere seçtim. düzeldi problemim. eski karakterdeki 1 aylık gold üyelik boşa gitti. mevcut üyelikte değişiklik yapamadım. bulamayınca kıydım paraya yeni karakterde üyelik yarattım sorunu kökünden hallettim.
  • quote:

problemi çözdüm. bölge seçiminden kaynaklanıyormuş. yeni bir karakter yarattım. bölgesini ingiltere seçtim. düzeldi problemim. eski karakterdeki 1 aylık gold üyelik boşa gitti. mevcut üyelikte değişiklik yapamadım. bulamayınca kıydım paraya yeni karakterde üyelik yarattım sorunu kökünden hallettim.

Geçmiş olsun arkadaşım,halletiğine sevindim.

Yalnız tam anlayamadım,yeni karakter üyelik yaratırken ingiltereyi nereden seçtin,oyunun bölge ve dil ayarlarındanmı?

Benim 12 aylık gold üyelik vardı 1 aylık olsa hiç düşünmezdimde,yazık yahu 12 aylık,ama yinede mecbur kalırsam kıyıcaz mecburen.

ŞU yeni üyelik kısmını tam olarak anlatabilirsen çok makbule geçer be arkadaşım,bir daha yakmayalım üyelik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit34 -- 5 Aralık 2012; 11:48:02 >

• Donanım haber forumunda bu konuda açtığım başlık vardı. Orada arkadaşın biri üyelik ile ilgili bir bilgi verdi. Kısacası şunu söylüuor. Geçici üyelik alıp 2 günlük deneme üyeliği yada onu beceremezsen bir aylık üyelik alıp, fifa üzerinden online pass yamasını indirerek oyunu orjinal hale getirebilir sonrasında kendi 12 aylık üyelik olan karakter ile oynamaya devam edebilirsin demiş. yazıyı kopyalıyorum. uğraş bakalım.

"sizin hesabınız tr ise malesef online pass alınamıyor ve sormuyor. O yüzden EU olan bir üyelik açmanız lazım, yeni mail adresi alın(hotmail veya windowslive) ve bölgesini almanya seçin.Ardından bu mail ile xboxtan create profile veya profil oluşturdan yeni profil yaratin ama dikkat edin bölgesi almanya olsun. profili açtıktan sonra gold üyelik yapmamız gerek hesabı, bunu içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_62485620/tm.htm bu konuya bakarak bedava 2 günlük kod alıp hesabı gold yapın. ardından bu profille oyuna girerek online pass'i girebilir ya da yoksa points karşılıgı satın alabilirsiniz. Ardından kendi profilinize girip oyunu oynayabilirsiniz.Ama kendi profilinizi kullanacagınız xboxta yapın bu işlemi.DLC,online pass'ler vs. ilk indirilen veya aktif edilen xboxlarda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor."

• quote:

Donanım haber forumunda bu konuda açtığım başlık vardı. Orada arkadaşın biri üyelik ile ilgili bir bilgi verdi. Kısacası şunu söylüuor. Geçici üyelik alıp 2 günlük deneme üyeliği yada onu beceremezsen bir aylık üyelik alıp, fifa üzerinden online pass yamasını indirerek oyunu orjinal hale getirebilir sonrasında kendi 12 aylık üyelik olan karakter ile oynamaya devam edebilirsin demiş. yazıyı kopyalıyorum. uğraş bakalım.

"sizin hesabınız tr ise malesef online pass alınamıyor ve sormuyor. O yüzden EU olan bir üyelik açmanız lazım, yeni mail adresi alın(hotmail veya windowslive) ve bölgesini almanya seçin.Ardından bu mail ile xboxtan create profile veya profil oluşturdan yeni profil yaratin ama dikkat edin bölgesi almanya olsun. profili açtıktan sonra gold üyelik yapmamız gerek hesabı, bunu içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_62485620/tm.htm bu konuya bakarak bedava 2 günlük kod alıp hesabı gold yapın. ardından bu profille oyuna girerek online pass'i girebilir ya da yoksa points karşılıgı satın alabilirsiniz. Ardından kendi profilinize girip oyunu oynayabilirsiniz.Ama kendi profilinizi kullanacagınız xboxta yapın bu işlemi.DLC,online pass'ler vs. ilk indirilen veya aktif edilen xboxlarda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor."

Teşekkürler arkadaşım,aynı şekilde yaptım şimdilik sorun yok gibi,desteğin için tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.