Hemen Oynadım süper bence Tam sürüm cıksın başlarım gene antreamanlara varmi beni yenebilecek :)))))
Valla sizi bilmem ama ben fifa 200 ü beklemiyordum. Ben pes3 ü bekliyom o çıksın siz o zaman görün fotbol oyunu nasıl oluyomuş. Fifa artık ağzıyla kuş tutsa alıpta oynamam. Tabii siz keyfinize bakın.:)
+1 PES3[krl]
2004 pek hoşuma gitmedi. 2003 ten ne kadar zevk aldıysam aynısını fazlası olmadan verdi.
Sanki 2004 Tam sürüm oynadın Yaw siz bişeyden anlamıyorsunuz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Naughty</i> <br />Sanki 2004 Tam sürüm oynadın Yaw siz bişeyden anlamıyorsunuz <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Oyun demoları oyunun full sürümü hakkında izlenim vermek amacıyla çıkartılır. Ben de oyun hakkında oluşan ilk izlenimimi yazdım. Haddini bil, seviyeli ol.
hemen hemen hergun o sıteye bakardım ılk defa bakmadım ondada cıkarmıs adamlar tuh neye basladım ındırmeye hadı hayırlısı 2003 ude guzel oynarım haaa ama 99 da rakıp hayatta tanımam
Burdan iddia ediyorum 2003 te kaleci ile benim kadar gol atan olmamıştır. Zaten bu da oyunun kalitesini gösermeye size yeter. Grafikler güzel ama oynanabilirlik, alınan zevk KOCA BİR SIFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
fifa 2003 en iyi fifa'lardan biriydi bence oynanabilirlik açısından..en azından topu alıp gidemiyordun (multiplayerdan bahsediyorum..) ve karşılıklı oynamadıkça da tamamen tadına varılmıyor bence oyunun..ve bence fifa en iyisi..iss ve winning eleven'dan pek tad alamadım.. şimdi asıl oyun çıksın diye ay sonunu 4 gözle bekliyorum :)
2004 sımdılık demosu ıcın ıyıdegıl bence hosuma gıtmedı tuslar degısık alısana kadar zaman gececek bıde adamlar yavaş kosuyordu neyse cd sı cıksında onuda denerız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme