Şimdi Ara

fight night champions kardeşlik ekip tamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu istiyordum bi kaç ekipten haber bekledim cevap gelmedi bende kendim almaya karar verdim. ben oyunu bu akşam alacağım. pm atan 4 kişiye de hesap no yollayacağım yarın para hesabıma yatınca akşam 17 de hesapları göndereceğim. bir kişinin suistimal etme ihtimaline karşı ekibi tamamlayınca hesaplar aynı anda yollanacak. ücret 10.5 tl. 11 gönderene ne yaptın demem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzombo -- 15 Kasım 2011; 22:15:49 >

• hocam ben almak ısıtyorum bılgılerı yollarsan yarın pararnı yatırırm
  • liste güncel

1 muzombo
    2 darqlord
  • oyunu aldım 3 kişilik yer kaldı bilginize
  • up
  • Benide yaz parayı yollim yarın
  • benide yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide ekleyebilirsin dostum
  • nesye beni sil kardeş ben kendi başıma alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymericli

Benide yaz parayı yollim yarın

tamam liste son durum

1 muzombo
    2 darqlord
    3 ymericli
    4 DEVILBOY

son bir kişi kaldı yarın 17 de psn adresi ve şifre bu arkadaşlara yollanacak.
  • Vazgectim hocam arkadasımla beraber alcagımdan baska kardeslikten 2 tane alacagım.
  • hangi banka ? eger ziraat yada eft bankasıysa yazabilirsin.Ayrıca neden 10.5 tl ? 10 tl normalde ? 10 tl olursa bende gelebilirim cünkü 10.5 tl yatırma gibi bişy yok atm'lerde ya 10 yada 15 yatırmak gerekiyor yoksa 50 kuruşun lafını etmicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiilay -- 16 Kasım 2011; 13:50:05 >
  • 1 kubiilay
    2 darqlord
    3 ymericli
    4 DEVILBOY

1 kişi kaldı şöyle ki başka yere verdiğim sözden dolayı ordan almak durumunda kaldım. haliyle ben oyunu sevabına alıp 5 kişiye dağtacağım.
  • Ben alıyorum hesap bilgilerinizi verirmisiniz.
  • Kardeş kadro doldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzombo

1 kubiilay
    2 darqlord
    3 ymericli
    4 DEVILBOY

1 kişi kaldı şöyle ki başka yere verdiğim sözden dolayı ordan almak durumunda kaldım. haliyle ben oyunu sevabına alıp 5 kişiye dağtacağım.
    1 kubiilay
    2 darqlord
    3 ymericli
    4 DEVILBOY
    5 M`Shinoda

ekip tamam herkese numaraları vs gönderdim. benlik zaten birşey yok. ben oyunu aldım indirmedim size vereceğim bende başka yerden söz verdiğim için alacağım. mazereti olan hemen soylerse diğerlerini bekletmemiş olur.
  • malesef dolu.
  • darqlord parayı yatırdım bılgılerı beklıyorum kardeslık hayırlı olsun
  • bende yatırdım uzun ugraşlar sonucu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.