Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

Harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Haziran 2009; 2:05:33 >
  • Az Önce Oyunun 8.siyle Maç Yaptım,Muhammed Ali'yi Aldım,Oda Mike Tyson'ı.Adamı İlk Round'da Haşat Ettim 1 Kere Yere Düşürdüm Kalktı.Sonra Hep Önde Gittim Sürekli Komaya Sokmama Rağmen 5-6 Kere Düşüremedim Çok İyi Kaçtı.Düşürsem Oyun Bitecekti.Ardından Birkere Düştüm 7.Round da Mike Tyson Öldürücü Bir Yumruk Vurdu ve 2.Düşüşümde Kalkamadım.

Oyunun 8.si Elimden Kaçtı Anlayacağınız,Adamlar Kaçmayı Öğrenmiş Sürekli Kaçıyorlar.Maç Sonucunda Baktım 800 Kere Vurmuşum O Bana 600 Kere Bile Vuramamıştı.Neyse Bir Daha Yakalarsam Affetmicem...
  • Bu oyunuda analoglar yıpranmasın diye almıyorum resmen, aslında çok canım çekiyor :) PS2'de oynarken gamepadlerin canı çıkmıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gillgrissom

Bu oyunuda analoglar yıpranmasın diye almıyorum resmen, aslında çok canım çekiyor :) PS2'de oynarken gamepadlerin canı çıkmıştı..

ben ps2'de 2 tane kolu duvarda patlatmıştım sinirden

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

PSN'e Ekle Beni defected...

ekliyorum akşam

• quote:

Orjinalden alıntı: defected

quote:

Orjinalden alıntı: gillgrissom

Bu oyunuda analoglar yıpranmasın diye almıyorum resmen, aslında çok canım çekiyor :) PS2'de oynarken gamepadlerin canı çıkmıştı..

ben ps2'de 2 tane kolu duvarda patlatmıştım sinirden

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

PSN'e Ekle Beni defected...

ekliyorum akşam

benide ekle hocam eklemişken.

psn : akif06

akşam maç yaparız

• Akşam Hatta Msn'lerde Buluşup 4'lü Turnuva Yapalım...

Ben,Strongiron,Akif06,defected...

Oyunun 8.sine O Şekilde Kaybetmemi Hala Unutamıyorum Ya...
  • yalnız benim kendi adamım daha çok yeni onu pataklarsınız
  • Selam arkadaşlar 2 gundur nete giremiyorum Eşimin Dedesi vefat etti dün tek erkekte ben sayılırım ailede daha bu gun eve gelebildim

Baş salığı dileyenlere teşekkurler hiç alıntı yapmanıza gerek yok hepinizinkini kabul ettim....Çok uzucu ve sinirli günler yaşıyorum bu aralar ...

Bana 4-5 arkadaş bu yüz yapıyorum orası olmuyor suratını yapıyorum gobegimi öle yapamıyorum diye bir çok soru sormuş eminim o arkadaşlar beni psn ye eklemişlerdir ben hepsine kendi mail adresimi vedim

Vcud yapmak basit Ama surat yapmak gerçekten çok zor kendi suratımı çıkarmak için çok ugraştım...

Öncelikle burdan bir kaç bilgi vereyim

Eye cam ile fotosunu çekenler aydınlık bir alanda ve sırf suratı alıcak şekilde fotoyu çekmeliler Kare tuşuna basın ve komple suratı kameraya sıgdırın düz bir şekilde aynı şekilde yandanda tabi

Fotosunu ea dan yapanlar içinde aynı şekilde geçerli ama Ps3 eye cam kadar beklemeyin netten araştırdım çogu ea dan resmini yapanlar tutturamamış ayarı ama yinede size çok benziyor

TEK ONEMLİ OLAN NOKTALARI TAM YERLERİNE HİZZASI HATTA MİLİMİNE KADAR AYARLAMAK BİR HATA AGZINIZI BUYUK KAFANIZIN YUVARLAK YADA GENİŞ BURNUNUZU ENTERESAN ÇIKARTA BİLİR ....

• quote:

Selam arkadaşlar 2 gundur nete giremiyorum Eşimin Dedesi vefat etti dün tek erkekte ben sayılırım ailede daha bu gun eve gelebildim

Baş salığı dileyenlere teşekkurler hiç alıntı yapmanıza gerek yok hepinizinkini kabul ettim....Çok uzucu ve sinirli günler yaşıyorum bu aralar ...

Bana 4-5 arkadaş bu yüz yapıyorum orası olmuyor suratını yapıyorum gobegimi öle yapamıyorum diye bir çok soru sormuş eminim o arkadaşlar beni psn ye eklemişlerdir ben hepsine kendi mail adresimi vedim

Vcud yapmak basit Ama surat yapmak gerçekten çok zor kendi suratımı çıkarmak için çok ugraştım...

Öncelikle burdan bir kaç bilgi vereyim

Eye cam ile fotosunu çekenler aydınlık bir alanda ve sırf suratı alıcak şekilde fotoyu çekmeliler Kare tuşuna basın ve komple suratı kameraya sıgdırın düz bir şekilde aynı şekilde yandanda tabi

Fotosunu ea dan yapanlar içinde aynı şekilde geçerli ama Ps3 eye cam kadar beklemeyin netten araştırdım çogu ea dan resmini yapanlar tutturamamış ayarı ama yinede size çok benziyor

TEK ONEMLİ OLAN NOKTALARI TAM YERLERİNE HİZZASI HATTA MİLİMİNE KADAR AYARLAMAK BİR HATA AGZINIZI BUYUK KAFANIZIN YUVARLAK YADA GENİŞ BURNUNUZU ENTERESAN ÇIKARTA BİLİR ....

evet abi sorunda orada zaten. noktası virgülüne kadar yapıyorsun yine de ince uzun suratlı falan yapıyor. ayrıca ben en az 7 farklı resmimi denedim alnımı o kadar büyük yapıyorki 2 kişi rahat yemek yersin bi de çocuk gibi oluyorum ya böyle 15-16 yaşındaymışım gibi

• quote:

EVET ARKADAŞLAR PLAYSTATİON EYE CAM İLE YAPILMIŞ BİR ŞAHESER GAYET GÜZEL YAPMIŞLAR BENCE TEK KELİMEYLE HARİKA VE BİRE BİR ....BUYRUN RESİMLERE BAKALIM

dostum senın olay cok ıyı olmus valla tebrık ederım
    yanlız sana bır ıkı sorum olacak
    sadece 2 resım cekıyoruz dımı bırı onden bırı yandan
    ısık olayınıda yaptım ama genede pek benzemedı :(
    bıraz yol gosterırsen cok sevınırım

selamlar

• Arkadaşlar oyunun demosunda adamı 3. roundda nakavt etmeyi başarıyorum, bu da beni cesaretlendirdi bu oyunu yaparım, SF gibi olmaz diye. Sizce yapar mıyım
  • renk olayı zaten edıt ederken acılıyor
    o sorun degıl
    sac olayını tutturamadım bırde
    gercı yuzde benım yuze pek benzemedı yaa neyse
    denemeler devam edıyor
    sadece 2 resım yapıyoruz snaırım
  • Oyunu Alanlar İsimlerini Bildirsin Arkadaşlar.Turnuvalarımız Başlasın Yavaş Yavaş...
  • turnuva nasıl olacak
    onlıne modunda ben pek bısı anlamadım acıkcası
    wilddober benım kisi
    emir şerefoğlu
  • Biz Kuraları ve Kuralları Belirlicez,Player Hub'dan Birbirinize Davet Atıp Maçı Yapacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 28 Haziran 2009; 20:50:01 >
  • re2 ile bu takas yapılır mı 1 ay sonra falan.
  • Sanmam Üstüne 50-60 TL Falan Verirsin Heralde...
  • yok artık löbram jeyms(lebron james).ne lan bu sanki pes 2008 alıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.