Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada duvardaki god of war posterini nereden buldun.
  • Oyungezer'in verdiği poster o... Geçen aydı sanırım.
  • hadi ya geçen ay mı yani mayıs mı kesin mi bak çıkacağım ona göre şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

hadi ya geçen ay mı yani mayıs mı kesin mi bak çıkacağım ona göre şimdi.

İşim gereği o posterin 3 metreye 10 metresini bile basarım..Apartmana asarsın..
  • asarım vallaherneyse abi araştırdım nisan sayısıymış.kalitelimi acaba şimdi çıkıp 1 saat yol gitmeyeyim boşuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

EVET ARKADAŞLAR PLAYSTATİON EYE CAM İLE YAPILMIŞ BİR ŞAHESER GAYET GÜZEL YAPMIŞLAR BENCE TEK KELİMEYLE HARİKA VE BİRE BİR ....BUYRUN RESİMLERE BAKALIM

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

oha çok iyi ya
    Çözmüşsün işi acayip benzemiş çıkardığı resim.

• Caner...

Bende EASportsWorld'e Resmimi Upload Edip Yapmayı Düşünüyorum...
  • Vallahi super olmus
  • Valahi iki kat daha zevkli oldu resmen sanki box un içindeyim bazen ole bir an geliyorki sanki Unlu bir boxorumde kendim hayatımı yaşıyorum oyunda Helal olsun EA ya
  • Benim philips 900nc kamerayı tanımadı ps3.

@Strongiron

süper olmuş hocam.

Yalnız oyun beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Beklediğim gibi değil oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

@quatronic

hocam pardon.

quatronic doğru söylüyor diyecektim unutmuşum. kusura bakma arkadaşım. ukalalık gibi olmuş. özür.

yok hocam önemli değil, özüre gerek yok

Bu arada oyun bende de mevcut psn lerimizi ekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 26 Haziran 2009; 11:19:02 >
  • quote:

Benim philips 900nc kamerayı tanımadı ps3.

@Strongiron

süper olmuş hocam.

Yalnız oyun beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Beklediğim gibi değil oyun.

Bende ilk gunler çok kotu yorumlarda bulundum ozellikle demodan sonra ama oynadıkca ve karakterimi yukardaki gibi yapınca zamanla oyuna bir alışma oldu ve hoşuma gitmeye başladı herkezede tavsiye ediyorum İLK ALANLAR HEP KOTU DUŞUNUYOR BEN DAHİL dün kuzenim geldi oyunu acayip seviyor ilk başta oda nefret etti nerde eski FNR dedi şimdi aldı başladı oynamaya hoşuna gitmeye hehehe

BU ARADA PSN:strongiron herkezi beklerim
  • Fight Night Round 4 - Legacy Mode

Senceru Rakibini Duman Etti,Rakibinden Bir Kombine Yumruk... Aman Allahım Senceru'dan Bir Eskiv ve Rakip Yerdee Nakavt !!!

http://beta.easports.com/media/play/video/6559480
  • @quatronic

hocam telekomu ve kablonet'i protesto amacıyla neti kapattım. yoksa yapardık hocam.
  • Rakip Yokmu Rakip,Strongiron Kesmiyo Artık Ya...

Tek Round'da Yerde...
  • Uslu uslu oyun oynayın. birbirinizi kızdırmayın bakim.

NOT:(AFFINIZA SIĞINARAK BÜYÜKBABALIK YAPIYORUM)
  • quote:

@quatronic

hocam telekomu ve kablonet'i protesto amacıyla neti kapattım. yoksa yapardık hocam.

ileriki zamanlarda hallederiz. unutma bir maç borçlusun bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 26 Haziran 2009; 22:29:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell knight

quote:

Başka ne gibi değişiklikler var.
    Vuruş stil vs.

FNR3 de direk dalıp ilk roundda nakavt ediliyordu. bu oyunda da öyle mi abi.
    kas hareketleri nasıl
    menü nasıl
    grafikler vs.

anlat abi ya ne gördüysen anlat. hayal kırıklığı yaşadın mı

FNR4'de oyun daha akışkan, ama 3. oyundaki gibi her daim pata küte dalamıyorsun. Önce elemanı abondane etmen gerekiyor, sonra çok hızlı bir şekilde darbeler indirebiliyor ve ilk roundda dahi maçı kazanabiliyorsun.
    Oyunun görsel olarak gelişen tek yanı kas zaten... Genel olarak 3. oyunun grafikleri daha iyi, 4. oyundaki modellemeler daha çok çizgi film havasında, ama kaslar ayrı ayrı modellenmiş, her biri ayrı telden çalıyor, çok güzel gözüküyor.
    Menü de güzel, rahat...

Ancak legecy modda, karakter gelişimi bence zayıf olmuş. 3. oyunda yarattığımız adamın yüzünde en ufak noktaya kadar değişiklik yapabiliyorduk ancak burada belli yüz kalıpları var ve onu seçiyoruz. Ayrıca dövme yapmayı da bulamadım. Legacy'nin genel yapısı gerçekci bir hale sokacağım diye çok fazla detaylandırılarak, karışık bir hale getirilmiş, rahat değil. Açıkçası bence legacy mod içerik olarak 3. oyuna göre hem geriye gitmiş hem de fazla karışık bir hale sokulmuş.

Legacy mod bence hoş olmuş fakat birçok özellik dediğin gibi oyundan çıkmış sanırım. Zaten devam oyunların cillop gibi yenilikler getirirken önceki oyunlarda olan şeyleri çıakrtmak adet oldu.

Grafikler bence fnr3'ten çok çok daha üstün. Fnr3'te biraz daha pastel renkler kullanılıyordu fakat ayrıntıları gizliyordu o haldeyken. Bence böyle çok daha şık olmuş. Zorlaşması çok yerinde ve güzel olmuş. Adam yaratma olayını bile kısmışlar anlayamadım. Eskiden adamın göbeğini bile büyültüp küçültüyorduk

• Ps3 eye iyi iş çıkarmış resimlerden de anlaşılacağı gibi bence en çok o özellik kullanılır

• bu replay olayı çok güzel olmuş ya. bu da benden olsun...

http://beta.easports.com/media/play/video/6579658
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.