Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: K®ATOS

re2 ile bu takas yapılır mı 1 ay sonra falan.

Yaparlar heralde kadıkoyde fln geçen gittim baktım power elekronikte RE2 yeni oyunlar arasındaydı

spearfishing

Bu arada vallahi nasıl yardım edeyim sana çok ince ayar yapman lazım evet resim bir onden birde yandan çekiliyor ama yan resimdeki gibi aynı şekilde çekmen lazım yapman gereken tek şey bir duvara beyaz bir duvar turuncu duvar fark etmez renk onun karşısına geçip full SURATINI çekiceksin kafan komple kameraya sıgdır yakınlaştıra bildigin kadar yakınlaştır yandanda aynı şekilde noktalamaları bir yanlıi yaparsan agız buyuk oluyor nese eger ufak hatalar varsa suratta suratı yaptıktan sonra bi ayar bolumu var ince ayar ordan ayar yapabiliyosun
  • Yok bole bişiy ya rank yukseldikce millet bakıyor bu adam fazla yenmis cıkıp başka rakip arıyor ne olcak bole surekli cıkıyor millet hiç delikanlı degil bu yabancılar gorence dunya şampyonuyum sanacak

Rank:535 Record - win 8-lose 2 8KO.S

Benim karşıma geldi adam 60 win 5lose girdim dayagımı yedim çıktım hehehe
  • Sürekli İlk 20 Sıradaki Oyuncularla Oynuyorum.Bu Saate Kadar Kastım.İlk 1000'e Girmiştim,İlk 5'ten Bir Adam Geldi Patakladı Beni.Daha Sonra Bakın Kim Geldi ;

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

Oyunun Birincisi Beni Görünce Korktu Çıktı...

Neyse İlk 100'dekileri Döve Döve Dünyada 980.Sıraya Yerleştik...

36 Win,34 Loss...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 29 Haziran 2009; 4:06:47 >

• @quatronic

tamam hocam net alırsam kesin maçım var senine.

Netin sinan şamil samları helal olsun.
  • Senceru sağlam oynuyon sen birincilik bekliyoruz
  • Sağolasın defected,Ama Zor Adamlar da Çok Deli Oynuyor...
  • benimde ps 3 alıp bu oyunu oynamam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Sağolasın defected,Ama Zor Adamlar da Çok Deli Oynuyor...

evet adamlar deşiyor resmen...
  • Yok ya adamların yaptığı belli taktıkler var onlardan korunu ve havayi fişekli fişekli flashlı flashlı yumrukları cakarsanız duşuyorlar yere adamların tek yaptıgı sağ sol aşagıdan vurmak stamina bitirmek
  • @quatronic

Sen Nediyorsun...

Not : Bende İyi Deşerim Ama...

5.Herif Benim Stamina'yı Bitirerek Yendi Zaten Bela Gibi Korun Korun Nereye Kadar Adam da Deli Azim Var,Sakin Sakin Vuruyor.Bende Sinirlenip Girince Öpüyorum Ring'i...

@defected

Senin PSN Neydi Başlığa Eklicem de...

Oyunu Alan Diğer Arkadaşlarda PSN'ini Söylesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 29 Haziran 2009; 13:56:53 >

• Yaw keşke direkt olarak FNR3'e ilave karakter+karakter dizaynı ve biraz grafik geliştirseler daha çok satarmış bence.
    Çoğu kişi beğenmemiş.
    SENCERU adam 360 maç kazanmış.
    Fakat 27 maç kaybetmiş demekki yenilmez değil
  • @rick dangerous

Bence Gayet Güzel Oyun,FNR 3'ten Daha Güzel Diyebilirim Hatta.Biraz Alışınca,Azimli Olunca Çok Zevkli Geliyor...

Adam Ne Ara 387 Maç Yaptı Bilmiyorum da,Kaybettiği 27 Maç İlk Başladığı Zamanlardır Diye Tahmin Ediyorum.Tabii ki Kimse Yenilmez Değil,Stamina mı Bitirmeseler Alayını Götürürüm de...

Sen Almıyor Musun Oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 29 Haziran 2009; 14:01:53 >
  • Piyasada albenisi olan pek oyun yok gibi be birader.
    Tek oyun almak için de gitmek istemiyordum kadıköye.
    CALL of JUAREZ çıktı en nihayetinde, onu almaya gideceğim kadıköye, gitmişken eh alırız artık TYSON'ın hatırına napalım.
    Demoyu beğenmesemde, bir boks oyunu lazım.
    İyi oyuncu demek, kötü oyunu da oynamasını beceren kişidir
    Bizede bu yakışır, kasacaz artık.
    Senin psn bende ekliydi eskiden ne oldu acaba karambole silindimi, göremiyorumda.
    Rakibinin dünya üzerinde kaçıncı olduğunu görmek bence harika ötesi bir olay.
    Peki oyunda lag oluyormu?
    3.oyunda oluyordu ve krogi olduğumuzda, biz farketmeden adamlar 7-8 yumruk atıyordu ve gümm.
    Birde yerden kalkma olayı epey zordu demoda gördüm.
  • Aynen İyi Oyuncu Demek,Her Oyunu Oynamasını Bilendir...

PSN Eklidir Hala Büyük İhtimal,Ne Zamandır Girmiyorum.Geceleri Online Oluyorum...

Oyunda Lag Sıfır...
  •  Fight Night Round 4 [Ana Konu]

,

Sanki ben box yapıyorum gibi helal olsun adamlara bu yuz tanıma sistemini super yapmışlar ve Champion modda herkez kendi karakterini yapmış buyuk bir zevkle dovuşuyor kaç gundur hiç oynamadım muhammed ali mike tyson fln Yaptım karakterimi yabancılarda yapmış buyuk bir zevk alıyorum Herkeze tavsiye ederim

2 katı hırs 2 katı heyecan yaşıyorsunuz baglantımda topraklama varmış acı cekiyordum 8mbitle şimdi hiç longer avilable olmadı bu zamana kadar

200 üncü sıradayım skill psts 1012 Skl.LVL.6 WİN:21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 29 Haziran 2009; 14:57:14 >

• easports'un web sitesinden foto yükledim, ama oyuna aktarmayı başaramadım. nasıl yapılıyor acaba ?
  • Demosunu oynadım harbi kol bozucu oyun, bulaşmıyorum o yüzden
  • Valla Ben Kol Bozmuyorum Oyunlarda Pek,Bozanada Şaşıyorum.Ne Bu Hırs... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

@quatronic

Sen Nediyorsun...

Not : Bende İyi Deşerim Ama...

5.Herif Benim Stamina'yı Bitirerek Yendi Zaten Bela Gibi Korun Korun Nereye Kadar Adam da Deli Azim Var,Sakin Sakin Vuruyor.Bende Sinirlenip Girince Öpüyorum Ring'i...

@defected

Senin PSN Neydi Başlığa Eklicem de...

Oyunu Alan Diğer Arkadaşlarda PSN'ini Söylesin...

defected82

• Tamamdır Ekledim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.