Şimdi Ara

FiiO Amfi-leri model farkı nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Yada ipod 5.5g gibi line outta canavarlaşan bir aletin varsa e11 gibi aletle performansını katlayabiliyormuşsun diye duydum. İlla fiio değil iBassolarada bakılabilir.

diyMod yapılırsa, canavarlaşıyor.
    Ama normalinden bişey bekleme.
  • Braviwaz m3 - clip+ - Fiio E6 mı? yoksa m3 + meizu m6 mı? Hangi sistemi tercih ederdiniz :)
  • Meizu-m3; bassı az gelirse e6
  • ipod shuffle 4.nesilde kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz bu anfilerden? Kulaklığım creative ep 630

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock2318

ipod shuffle 4.nesilde kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz bu anfilerden? Kulaklığım creative ep 630

Ep630 a amfi gereksiz bir yatirim olur.Bence kulakliginizi degiştirin.
  • neden? Ep 630 kötü mü?
  • Kendi sinifinda iyi,yani o fiyat araliginda, ancak amfi ile kullanirsaniz ses artişindan başka bi faydasi olmayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 20 Ocak 2012; 0:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

E7 , taşınabilir DAC + ortalama amfili model.

DAC'ın açılımı nedir acaba ? aradım taradım bulamadım google da tuhaf tuhaf şeyler çıktı
  • Digital-Analog Converter = DAC
  • İlk çıkan aslında "Digital to Analog Converter"
  • Bizim kulladigimiz DAC: Digital to audio converter olmasi lazim.
    Ekleme: Ayni kapiya cikiyor ikisi de:)
    DAC: A Digital to Audio Converter. Converts a digital bitstream to an analog signal. Can be a separate "box" that connects between a CD Transport or CD Player and a pre-amplifier.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 20 Ocak 2012; 1:45:56 >
  • arkadaşlar bilmediğim için soruyorum cehaletimin kusuruna bakmayın.

iphone 4s telefonumla müzik dinliyorum Beats By Dr. Dre Tour kulaklık sahibiyim Fiio modellerinden herhangi birisi ile performans artışı sağlamam mümkünmüdür? Fiyatı modeli farketmez zaten çok pahalı oyuncaklar değil
  • 4s'in kulaklik cikisi iyi degilmis, lineout yaparsaniz bi derece ama kulakliginiz da iyi olmadigi icin fazla kasmaya gerek yok..
  • @pea.

@engin

@kornography

teşekkürler
  • kulaklık olarak ie8 de kullanıcam orjinal

aslında ben e11 anfi arıyordum ama bir türlü satan bulamadım 2+1 de mp3 player + anfi kullanıcaktım iş yerinde mp3e bağlıyorum ama pcdeki sesden 2 katı daha cok az ses cıkıyor mp3e bağlayınca o yüzden e11 arıyordum ama aramama rağmen bir türlü satan bulamadıgım için e6 ya yöneldim e6 daha cok bulunan model oldugundan e6da 2+1 için küçük kalır şarjı çabuk biter küçüklüğünden etkisiz kalır gibi bi görüntüsünden kafamda hemen ön yargı oluşu verdi bilmiyorum e11 bulabilsem hemen alıcam bu arada satan varsa ilgilenirim.
  • bu seri ilerledikce cüssede artıyor aslında mobilite bu kadar onemsiz değil bence en ideali e6..
  • ben kafaya koydum e11 bulmaya niyetliyim hocam almışken en iyisini alalım 2+1 için büyük bir şey laızm zaten
  • Bende phonak pfe 112+ ipod touch4 için fio e11 düşünüyordum.E5 var pek beyenmedim.Söylediğim 3'lü nasıl olur sizce.Dac gerek galiba bana ses kalitesi artırmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HugeLazzZerR12

Bende phonak pfe 112+ ipod touch4 için fio e11 düşünüyordum.E5 var pek beyenmedim.Söylediğim 3'lü nasıl olur sizce.Dac gerek galiba bana ses kalitesi artırmak için.

çok güzel olur pfe ayrıntılı enstrumanları ayırabiliyor rock vs muzikler için birebir kulaklık e11 zaten bende alıcam tahminen iyidir heralde :) ama ipod touch için iyi diyemem kullanmıştım pek beyenmedim seste onun yerine sansa alsanız ondan daha iyi ses alırsınız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdiscografi

ben kafaya koydum e11 bulmaya niyetliyim hocam almışken en iyisini alalım 2+1 için büyük bir şey laızm zaten

2+1 derken?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.