Şimdi Ara

FiiO Amfi-leri model farkı nedir ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E6 yı A865 e lineoutsuz bağlasam sıkıntı yapar mı? Kulak içı kullanıyor olsam da ucuzundan bir fp amfim olsun istiyorum. Daha A865 almadım ama düşünüyorum. En kotü ihtımal 2 yıllık philips gogear ariaz ıma yine line outsuz taksam iyi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar arkadaşlar,
    kulaklık olarak SHURE SRH750DJ kulaklık kullanıyorum ve portatif amfi olayını yeni yeni arastırmaya başladım. kısaca sorayım fiio modellerinden hangisini önerirsiniz ve nereden satın alabilirim? Teşekkürler.
  • Aynı konu önceden da açılmış ve cevaplanmıştı. Araştırıp bulabilirsiniz.

• Selamlar

Arkadaşlar bu işlerin içine yeni girmiş biri olarak olaya biraz yabancıyım kusuruma bakmayın.

Bu FiiO cep amfileri ne işe yarıyor bağladığımızın cihazın sesinimi yükseltiyor yoksa ses kalitesi mi artıyor.

Bende Clip+(Rockbox)ve Brainwavz M2 var önerirmisiniz cep amfisi.

Kaba taslak biri bilgilendirebilirse çok memnun olurum.
  • dac tam olarak ne işe yarar açıklayabilir misiniz??

bu arada dacsız sadece amfi olan fiio modellerinden en iyisi hangisidir??

• Fiio ların cep amfileri e5 e6 e11 e17(dacı da var bunun) vs. Bunlar fiyatlarına oranla sese etki ederler ama hepsi giriş seviyesi amfi sayılır. E serisinden kalanlar ya sadece dac ya da masaüstü amfisi falan. Amfiler hem ses yükseltir hem de basın kalitesine etki edip sesi gövdelendirirler. Tabi dinamik sürücülü kulaklıklarda armatürlülere göre daha fazla etki ediyor. Mesela sizin M2 gibi. Dac da digital audio card yani harici ses kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Eylül 2012; 23:11:44 >
  • Amfiler armatürlülerde de işe yarar. PFE gibi mesela... Sadece dinamiklerle kısıtlayamazsınız. E11'e özel bir durumdu armatürlülerde pek bir işe yaramıyor demem. Lütfen alıntılarınızı çarpıtmadan yapın. Bâri Techno-Fi'den alıntıladığın bilginin kaynağını verseydin link olarak.

• biri benim fazla olan mesajlarımı şikayet etse göndere basıyorum gitmiyordu demek ki gidiyormuş ama yönlendirilen sayfada hata varmış..
  • Sansa Fuze + Ex300 yanına E6 düşünüyorum.rockboxlu 0 desibele yaklaşırken seste bozulma hissediyorum. player mı bozuyor sesi yoksa kulaklık mı? pcde foobar2000+asio kullandığımda daha yüksek seste daha az bozulma hissediyorum (bu dediğime bakılırsa fuze son seste(0db) kulaklığı besleyemiyor)(test ettiğim parçalar flac,itunes m4a vbr256k,mp3 320kbps)
    philips sbc hp250(32ohm,100db) yle beraber hem fuze ile hem pcde yeterli ses alamıyorum.bu da besleme konusunda problemden mi kaynaklanıyor?

e6 almamın bana artısı olur mu? fuzede lineoutu kullanıp kullanmamam arasında çok fark olur mu? sansa veri kablosunun birini parçalayıp lod kablo yapmaya çalıştım.anythingbutipod sitesinde anlatılan birinci yöntemle yapmaya kalktım. tek taraftan ses alabildim.öyle bıraktım. bilen birisi yardım ederse sevinirim.
    mp4nation ile dealextremein Trye gönderim süreleri değişiyor mu?
  • pea. kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatayım bari de ortam şenlensin :) HTC One ve K 518 kulaklık kullanıyorum. Sizce hangi ürünü almalıyım. DAC olsun istiyorum aslında ama daha önce hiç tecrübe etmedim DAC'lı bi sistemin sesini. Gerçekten analog sesin hazzını veriyor mu yoksa hikaye mi tereddütteyim. Eğer dac gerçekten değecek birşey ise Amfi + DAC istiyorum. Dinlediğim müzik tarzları ise değişken. Rock, Hip-Hop, Techno-Trance arasında gidip gelirim :)
  • fiio amfi turkiyede satìlmìyor mu, teknosa benzeri yerlerde olmaz mi? yoksa eger fiio yerine baska hangi kulaklìk amfileri bulabilirim.

• DevoN kullanıcısına yanıt
    bende bu soru soruyorum beast kuaklık için fiio amfi düşünüyorum laptoop ve lg g2 kulanmka için
  • arkadaşlar selamlar,

kulaklık amdfisi bakınıyorum. yenımda taşıyabileceğim,hem küçük hem büyük kulaklıkta verimli,usb beslemeli kaliteli bir amfi belirtebilir misiniz ? kulaklıkta olabilir.
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Yeni incelediğim Fiio Q1 olabilir.http://www.kulaklik.web.tr/fiio-q1-dac-amfi-incelemesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Yeni incelediğim Fiio Q1 olabilir.http://www.kulaklik.web.tr/fiio-q1-dac-amfi-incelemesi/

hocam cevabınız için teşekkür ederim. bu makinenin fiyatı nedir ? nerden bulabilirim ? birde küçük kulaklıklarda da iş görür mü ? birde ben e11k yı beğenmiştim aralarında çok fark var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 10 Ağustos 2016; 8:45:02 >
  • Hesaudio 250tl'ye satıyor. E11k artık eski seri, bu fiionun yenilenmesinin ilk örneklerinden. Kulaklık küçük büyük farketmez. İem ile sesi açmazsınız yeter :)

• arkadaşlar bu insanlar artık aştı. ortalık toz duman benden uyarması çok dikkatli olun. boşuna para harcayıp durmayın. sese canlılık katıyormuş da, sahne genişletiyormuş da, xduoo xq-10 incelemelerine bir bakın allah aşkına. size inandırıcı geliyorsa bu masallar hiçbirşey demiyorum ben. sesi orjinal kaynağın altına düşüren, uyduruk bir ses üretimi kullandığı çok net anlaşılan, bu uyduruk amficiği bile alıp yok efendim bas taktiği uygulamıyormuş, yok efendim enstrüman ayırıyormuş, yok efendim havadarlık katıyormuş, yok efendim olmayan basın detayını artırıyormuş, yok efendim müziği arkaplanını getiriyormuş...

arkadaşlar burda tam bir komedi filmi oynatılıyor. olay öyle böyle değil çok çok çok saçma bir hal aldı artık. fioo'lar pahalı amfiler, phiree mini-ear v3 eşdeğer ürün gidin onu alın penonaudio üye fiyatı 45 dolar. en iyi amfi phiree mini-ear desktop versiyon ama üretimden kalktı ve fişle çalışan desktop tipi bir üründü, keşke üretime devam etse benimki bozulunca ne halt edicem diye kara kara düşünüyorum :D sonuç itibariyle ben daha iyisini bulana kadar desktop versiyondan daha iyisi yok. mobil dünyada da v3'ten f/p olarak daha ileri ürün yok. v3, desktop versiyon kadar iyi değil ama fiio almaya değmez sonuçta aynı ürünler zaten.

ha ben xduoo xq-10'i bile yıkayıp yağlayan ve olmayan şeyler görüp duyan bu kimselere inanıp Q1'e 100 küsür daha fazla verip risk alıcam diyorsanız size doğrudur yanlıştır diyemem ama sadece bunları anlatıp büyük bir risk aldığınızı söyleyebilirim. en azından bunu bilin. ben sadece doğruları söylerim. bunlar ise herşeyi söyler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hesaudio 250tl'ye satıyor. E11k artık eski seri, bu fiionun yenilenmesinin ilk örneklerinden. Kulaklık küçük büyük farketmez. İem ile sesi açmazsınız yeter :)

hocam tekrar selam,

amfiler mikrofonlu kulaklıkta çalışmadığında mikrofonun iptal olduğu doğru mu ? ben online eğitim için kullanacağım. öneriniz var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.