Şimdi Ara

FiiO Amfi-leri model farkı nedir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
9.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim dostum. Peki fiyatları ne seviyede bunların ve nereden alabiliriz?

• Teşekkür ederim @pea. dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 16 Şubat 2012; 20:11:54 >
  • Bilgisayara bağlamayacaksanız E11 alın hem 2. el bulunabilirliği var hem daha ucuz daha da önemlisi E17'den daha başarılı. Kısacası f/p oranı oldukça iyi bir amfi.

İlk sayda dac özelliğinin mutlaka bulunması gerektiğini yazmışsınız, E17 tek seçenek oluyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 17 Şubat 2012; 20:58:03 >
  • Notebookta kullanmak amacıyla almayı düşünüyorum bu cihazlardan birisini. Onun yerine Creative'in Usb Surround ses kartını alsam nasıl bir performans alabilirim? Dediğim gibi önceliğim ses kalitesi amfi ikinci planda...
  • Ses kartlarını daha önce hiç kullanmadığım için bilemeyeceğim, yardımcı olacak akadaşlar elbette olacaktır.
    Fiio amfiler f/p olarak oldukça iyi amfiler memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • @Pepsis
    5+1 çıkış , ses efektleri gerekiyorsa ya da amfi ile kullanacaksan Creative alabilirsin.
    Yoksa Fiio
  • Arkadaşlar
    Bende creative x-fi titanium ses kartı ve sennheiser hd598 kulaklık var

Bu fiiolardan e11 ya da tavsiye edeceğiniz herhangi başka bir amfi almam ses kalitesinde bi artışa neden olur mu? Sizce gerekli mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Arkadaşlar tekrar konu açıp kirletmim buradan sorim. bende FiiO E6 modelini aldım yaklaşık 1 hafta kadar önce. Cihazı ortalama 5 saat kullanabiliyorum. Sitesinde 10 saat kadar kullanılabildiği yazıyo fakat neden bende bu şekilde yeterince şarjmı edemiyorum anlamadım. Cihaz kapalı iken bilgisayara bağladığımda kırmızı ışık yanıyo ve 20-25 dakika sonra sönüyo. Benim bundan anladığım şarj olmayı bırakıyo. Bu şekilde şarjı 3-4 saat anca gidiyo. Denemek için açıkken şarj ettim hem müzik dinledim hem şarj oldu bu şekilde de şarjdan kestikten sonra 5 saat kadar gitti. Benmi bir yerde yanlış yapıyorumi cihazmı bu kadar şarj tutuyo yoksa sorunlumu bir türlü anlayamadım. Kapalı konumda şarja taktıktan sonra ışık sönse dahi şarj olmaya devam eder mi? Bilgisayara bağlı bırakmalı mıyım?

MP3 çalarım Sony NWZ-B162 kulaklığım ise Philips SHO9560. E6'da 4 eko modu var her modda farklı ışık yanıyo kırmızı, mavi, mor ve kapalı. Kulaklığım ilk etapta baya bas ağırlıklıydı tiz ve midler çok gerideydi. E6 bunları bir hayli canlandırdı. Tok basların yanına güzel tiz ve midlerde gelince gerçekten çok güzel oldu. Ses seviyesinde ise ciddi anlamda bir artış oldu. Normalde MP3 çalarımın şarjı 16-17 saat giderken kulaklığı değiştirince abartısız 5-6 saate düşmüştü. Amfiden sonra bu süre tekrar eski haline geldi. Acaba kulaklık tamamen amfiden beslendiği için amfinin şarjı bu kadar çabuk bitiyo olabilirmi diyede düşünüyorum.

Bu arada amfi kullanımı hakkında tam bilgim yok. Ben mp3'ü açınca amfiyi açıp kapatınca kapatıyorum. Yani gün içinde 2-3 defa açıp kapatıyorum. Kimisi amfiyi açık bırakıp mp3 çaları kapatıyomuş sadece. Hangi şekilde kullanmam daha doğru olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Amfi ve Sansa Clip + bende sipariş verdim bi tek kulaklık kaldı ama konuda mesajım bulunsun bunlar benimde işime yarayacak. Sevgiler.

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-lambali-kulaklik-amfisi-75930240/detay

Şöyle birşey buldum lambalı alıp deneyen kullanan varmı acaba?
  • quote:

Ya şu konuda bir yardımcı olun arkadaşlar. Hiç fikri olan yok mu?

Şarj dolduktan sonra ışık söner doğrudur ama batarya sorunludur hemen bitiyor ise zaten uydurma bir batarya var imkanın varsa orij. Nokia batarya da alabilirsin ama kelepir bir orij. bulmaya çalış pahalıdır belki.
    Şu da olabilir batarya altında kafaüstü seçeneği için bir buton var onu değiştir eğer aktif ise.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Ya şu konuda bir yardımcı olun arkadaşlar. Hiç fikri olan yok mu?

Şarj dolduktan sonra ışık söner doğrudur ama batarya sorunludur hemen bitiyor ise zaten uydurma bir batarya var imkanın varsa orij. Nokia batarya da alabilirsin ama kelepir bir orij. bulmaya çalış pahalıdır belki.
    Şu da olabilir batarya altında kafaüstü seçeneği için bir buton var onu değiştir eğer aktif ise.

Hocam nasıl yapıcam ben pek anlayamadım. Amfi Fiio E6 ufak birşey Nokia bataryasını nasıl takıcam? Kafaüstü seçeneğide yok amfide birkaç tane düğme var zaten. Ses açma kapatma ve kilit-eko-on/off düğmeleri var. Yaklaşık 5 saat kadar gidiyo. Amfiler ortalama ne kadar sürede şarj olur? Bu 25-30 dakikada oluyo sanırım.

E11 geldi aklıma nereden geldiyse batarya bölümü yoksa yani tak çıkar değilse yapabileceğin birşey olamaz, sorunludur çok çabuk bitmez normalde seninkinin hemen deşarj olması bunu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Yada ipod 5.5g gibi line outta canavarlaşan bir aletin varsa e11 gibi aletle performansını katlayabiliyormuşsun diye duydum. İlla fiio değil iBassolarada bakılabilir.

diyMod yapılırsa, canavarlaşıyor.
    Ama normalinden bişey bekleme.

Elimde ie80 ve ipod video 5.5g var bu diymodun geliri nedir acaba?ne tür bir canavar oluyor?
  • quote:

Hocam normalde ne kadar süre gider şarjı? Ya hiç hoş olmadı bu durum şimdi satın aldığım adama mesaj atsam sanmamki geri alsın. Sıkıntı.

7-8 saat civarı gitmeli (kesin diyemem) teknik bilgiler kitapçığındaki değerlere bakabilirsin. Satıcı ile temasa geç insaflı ise alır.
    Eğer başka bir amfi planın varsa E11 almanı tavsiye ederim. Sese katkı sağlamada en iyi Fiio modeli şu an E11.
  • quote:

Built-in rechargeable lithium battery, normally work above 10 hours (This for reference only)

Yazıyo kitapçığında. Ben mp3 ve amfi son seste deniyorum bu süreyi. Şarj olma işini anlayamadım 25 dakikada şarj olur mu? Artık ileride değişirsem E11 düşünebilirim şimdi tekrardan amfi almam biraz zor gibi. E11 alırsamda mp3 çalar ve kulaklığıda değişirim.

Cihaz sorunlu satıcı ile irtibata geçin eğer yakın bir zamanda aldıysanız...
  • quote:

Satıcı arkadaş ile konuştum kendisi sağolsun baya ilgili birisi. Dilersem yeni bir E6 dilersemde 85TL fark vererek E11 alabiliceğimi söyledi. (E11'i zam yansımamış hali olan 140TL'den vericek ben amfiyi zaten 55TL'ye almıştım.) E11'e niyetliyim fakat biraz fazla büyük gibi geldi. Cepte taşıması sıkıntı olur zaman içinde taşımaktan bıkarmışım gibi geliyo sizde de böyle bir durum oldu mu? Birde SHO9560 ve NWZ-B162 ile kullanıcam en azından bir süreliğine değer mi bu farka? Yoksa 85TL fark verip E11 almaktansa 2.el bi Cowon D2 filan daha mı mantıklı olur?

Değmez çünkü kullandığınız kulaklığın kapasitesi belli.Bence amfiden vazgeçerek daha iyi bir kulaklık alın seste meydana gelecek iyileşme daha fazla olur. Ama illaki amfi yada müzik çalar arasında bir seçim olacaksa müzik çalara ayırın o kaynağı tabi satıcı iade alıyorsa,eğer almıyorsa E6 ile devam edin derim.

• Bu cep anfisi olayı iyiymiş çok ilgimi çekti,

ip4S ve iPad3 ile birlikte kullanacağım. (ipad in çıkışı iphone dan biraz daha iyi gibi geliyor benim kulaklarıma)

Kulaklıklarım ise Radius HP-TWF11R diye bass canavarı bir kulaklık. Ben bu kulaklıkları sınırlarına daha yaklaştırmak istiyorum apple cihazları ile.

Bu Cep anfilerinden hangisini önerirsiniz bana?
  • konu nereye gitmiş bea :)

E3 E5 E6 E11 yakında E7 ye geçerim sanırım
  • arkadaşlar hortlatıyorum başlığı ama bir sorum var. Hangi amfiyi önerirsiniz? e7 almayı düşünüyorum ama pek iyi değil galiba fiyat/performans olarak. Ath-m50 ve sansa clip+ ile kullanacağım bütçe sıkıntım yok bir kere alacağım en iyisini alayım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.