Şimdi Ara

FiiO Amfi-leri model farkı nedir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pea.

quote:

Orijinalden alıntı: dhdiscografi

ben kafaya koydum e11 bulmaya niyetliyim hocam almışken en iyisini alalım 2+1 için büyük bir şey laızm zaten

2+1 derken?

bildiğiniz 2+1 işte

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/creative-inspire_t3130-inspire-t3130-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=41266

• E11 kulaklık amfisi ile 2+1 aktif hoparlörün alakası nedir?
  • 2+1de ne gerek var cep amfisine? Dahili amfi var içinde. Home cinemada müzik dinlemek ayrı bir olay zaten. Müzik stereo sistemde dinlenir. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

E11 kulaklık amfisi ile 2+1 aktif hoparlörün alakası nedir?

pcsiz bir ortamda 2+1 i sadece mp3e takınca az ses çıkıyor ve çok yetersiz kalıyor o ortamda bana bu ses
    ama pcye takınca evi inletiyor camları sallıyor nerdeyse işte alakası budur sesi yükseltmek için amfi alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 21 Ocak 2012; 15:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

2+1de ne gerek var cep amfisine? Dahili amfi var içinde. Home cinemada müzik dinlemek ayrı bir olay zaten. Müzik stereo sistemde dinlenir. ;)

Pc de kullanırken gerek olmuyor creative ses kartına takılı oluyor jak genelde çünkü sistemde creative olunca evi inletebiliyor

lakin pc siz bi ortamda mp3u takınca 2+1e 2 katı daha az ses cıkıyor bunuda amfi ile sesi yükselterek yapabilirim diye düşünüyorum bu yüzden gerek var.
  • Not acilen e11 fiio amfi ve bu hafta sonu olmak kaydıyla sansa clip alınacaktır

alınık...
  • Bence kulaklık için almayacaksan E11 alman saçma olur.
    Line Out'a sahip bir müzik çalar alman daha mantıklı.Mesela Sansa Fuze'da line out var.

Yeni bir alet almadan önce , elindeki mp3çalar'da ses sınırlama tarzı bir seçenek var mı , bu sınırdan kurtulmak için yapılabilecek bir şey var mı bunları araştır derim.
  • Elinizdeki player flac çalıştırıyomu bilmiyorum ama eğer çalıştırıyosa indirip deneyin. Yok eğer çalıştırmıyosa 320 kbps mp3 indirip deneyin, boşuna masrafdan kurtulursunuz.

Elinizdeki cihazlar nekadar iyi olursa olsun, kayıt kalitesi düşük olduğunda yine iyi ses alamazsınız. Ama elinizde ortalama cihazlar varsa bile kayıt kalitesi yüksek parçalarla tatmin edici ses almanız muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun araştırdım saçma olmaz bence yeterli kadar kadar bilgim var konu ses ise teşekkürler @GOLDFALCON @ İbraix...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 21 Ocak 2012; 18:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Elinizdeki player flac çalıştırıyomu bilmiyorum ama eğer çalıştırıyosa indirip deneyin. Yok eğer çalıştırmıyosa 320 kbps mp3 indirip deneyin, boşuna masrafdan kurtulursunuz.

Elinizdeki cihazlar nekadar iyi olursa olsun, kayıt kalitesi düşük olduğunda yine iyi ses alamazsınız. Ama elinizde ortalama cihazlar varsa bile kayıt kalitesi yüksek parçalarla tatmin edici ses almanız muhtemel

Benim sorduğum sorudan farklı şeylerden bahsetmişsin ama Yinede teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 21 Ocak 2012; 18:19:01 >
  • Pekala , para senin paran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 21 Ocak 2012; 18:21:11 >
  • Arkadaşlar bu cihazları istanbulda gidip mağazadan alabilme imkanımız var mı.Nerelerde satılır? Alanlar var mı? İnternetten alışveriş yapmaktan soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Arkadaşlar bu cihazları istanbulda gidip mağazadan alabilme imkanımız var mı.Nerelerde satılır? Alanlar var mı? İnternetten alışveriş yapmaktan soğudum.

mağazada pahalı hemde türkiyedeki mağazaların çoğunda yok olan görmedim bem şuana kadar zaten

forumda yetkili satıcısı var en az 70 kişiye satmıştır bundan sorunsuz alabilceğin birisi

hatta bende pazartesi günü siparişi verdim

player + 8 gb microcd + usb fiş alıcam sadece 137 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 21 Ocak 2012; 23:00:55 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu cihazları istanbulda gidip mağazadan alabilme imkanımız var mı.Nerelerde satılır? Alanlar var mı? İnternetten alışveriş yapmaktan soğudum.

mağazada pahalı hemde türkiyedeki mağazaların çoğunda yok olan görmedim bem şuana kadar zaten

forumda yetkili satıcısı var en az 70 kişiye satmıştır bundan sorunsuz alabilceğin birisi

Pahalı olsun sorun değil.Kargo bekle.Sorun yaşa.Bıktım usandım.
    Fazla vereyim ama parayı elimle verip elimle alayım şu cihazı.

• quote:

quote:

quote:

Pahalı olsun sorun değil.Kargo bekle.Sorun yaşa.Bıktım usandım.
    Fazla vereyim ama parayı elimle verip elimle alayım şu cihazı.

mağazada satmıyorlar bana acil lazımdı bügün olsaydı mağazadan alırdım ama pazartesine kaldı

ibraix nickli satıcımız forumun sansa yetkilli satıcısı gibi birşey okdar cok sansa satmışkı artık yetkili diyorum

aynı şey 24 saat bile sürmeden elinde oluyor

satıcı güvenilir zaten 170 200 küsür referansı var birinde olumsuz yorum yok

bende alıcam hafta içi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdiscografi -- 22 Ocak 2012; 0:01:13 >

• Bu Fiio'nun en iyisi hangisi (hem DAC hem de anfi özelliğini en iyi şekilde bir arada bulunduruan model)? Benim için anfiden çok DAC özelliği daha ön planda fakat anfi özelliği de olmasını tercih ederim...
  • Ayrıca farklı bir marka da önerebiilrsiniz...
  • e17
  • İkinci olarak ne önerirsiniz E10 mu? Belki o modeli bulamayabilirim veya bütçeme uymayabilir de...
  • @Pepsis
    E17 > E10 > E7
    Ancak E10 ve E7'nin amfisine hiç güvenmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.