Şimdi Ara

Fiio E6 hakkında bilgisi olan arkadaşlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşşağıda ki linkten sipariş verdim, 15-20 güne elime geçecek muhtemelen.

http://www.dealextreme.com/p/fiio-e6-portable-headphone-amplifier-102124

Açıkçası çok fazla inceleyemedim özelliklerini. İnternette Türkçe olarak hakkında pek fazla döküman bulamadığım için, çok az fikre sahibim. E5 ve E3 hakkındaki yorumlardan yola çıkarak almaya karar verdim daha çok.

Elimde İpod Touch 4 + Skullcandy Lowrider var.E6nın ne gibi faydaları olabilir.Ben ipodun verdiği sesi yeterli bulmadığımdan E6ya ihtiyaç duydum.Sizce ne gibi sonuçlar alırım?

• bence kalite bir kulaklık daha öncelikli , bu arada ben hiç kulaklık amfisi kullanmadım ama westone gibi firmalar e6 / e7 gibi amfi lerle beraber satıyor kulaklıklarını mutlaka etkisi vardır..
  • e6 e5'in guncel versiyonu. anythingbutipod sitesinde incelemesi vardi e5'in eksikleri giderilmis e5'den daha iyi ses veriyor yaziyordu. Mobildeyim simdi linke bakamadim ararsan bulabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fioo'nun amfileri f/p açısından oldukça iyi amfiler zaten E5 oldukça popüler bir amfiydi bunun da iyi olacağını düşünüyorum f/p açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

bence kalite bir kulaklık daha öncelikli , bu arada ben hiç kulaklık amfisi kullanmadım ama westone gibi firmalar e6 / e7 gibi amfi lerle beraber satıyor kulaklıklarını mutlaka etkisi vardır..

evet kulaklık konusunda haklısınız, daha kaliteli bir kulaklık daha öncelikli.maalesef askere gideceğimden dolayı şimdilik bununla idare ediyorum, e6 nın fiyatı çok yüksek olmadığı için, merakımdan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

e6 e5'in guncel versiyonu. anythingbutipod sitesinde incelemesi vardi e5'in eksikleri giderilmis e5'den daha iyi ses veriyor yaziyordu. Mobildeyim simdi linke bakamadim ararsan bulabilirsin..

bahsettiğiniz incelemeyi buldum, teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.