Şimdi Ara

Fikir almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    27 yasindayim. Askerim. Basimda bi durum var. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Askere gitmeden once is degisikligi yapmak icin isimden ayrildim. Bi bankada ise baslayacaktim. Evraklarimi hazirlarken buyuk bi sorumsuzluk ornegi gosterdigim askerlik durumumu hic kontrol etmemistim onceden. Askerlik durum belgesini almak icin e-devlete girdigimde En yakin askerlik subesine muracaat etmem gerektigi uyarisini almistim. Yola koyuldum askerlik subesine gittim. Sirami aldim. 2 dk sonra siram geldi ve askerlik durum belgesi almak istedigimi soyledim. Gorevli memure kimligimi istedi. Uzattim kimligimi ve siz bakaya durumundasiniz dedi. Aslinda korktugum sey basima gelmisti. Bi kac telefon gorusmesinden sonra askere gidip bu isi aradan cikarmaya karar verdim. Tekrar memurenin oldugu bankoya gittim ve askere gitmek istiyorum dedim. Evraklarimi hazirlayip sulus kagidini elime verdiler 2 gun sonra teslim olmam gerekiyordu. O an sok olmustum. Hic bisey dusunemeden yol parami alip eve dogru koyuldum. Kiz arkadasim sok olmustu aniden askerde buldum kendimi. Ben en erken 1-2 ay sonra diye dusunurken ansizin askere alinmistim. Her neyse basladik acemligi bitirdik. Fakat o surecte unuttugum bazi seyler vardi.

Dun 1600 lira bi odemem oldugunu bildiren odememem halinde icraya basvuracaklarini soylediler. Ailemin durumu kotu onlar odeyemez durum cok karisik. 10 gunluk dagitim iznindeyim. Bir sekilde bu parayi bulmam gerek.
    Fikirlerinize ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.