Ben 2017 senesinde mezun olup 2 senelik bir bölüm bitirdim Marmara Üniversitesinde. Fakat mezun olduğum bölüm gelecekte yapmak istemediğim bir bölüm olduğu için bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava. 23 Haziran'dan itibaren günlük 3 saatin altına düşmeyecek şekilde ders çalışıyorum. Bazı günler 12 saate çıktığım oluyor. Kazanmayı istediğim lisans bölümünün tavan sıralaması 65.000 ve taban sıralaması 150.000 aralığında (SAYISAL).
24 Haziranda yaptığım TYT denemesinde 29 net yapmış olup, 25 Temmuzda yaptığım denemede 47.75 nete ulaştım.
Fikir danışmak istediğim kısım ise; ben sağlık meslek mezunu olduğum için 11. ve 12. sınıfta matematik ve fen dersleri görmedim. 2 aydır sadece TYT konularına çalışıyorum ve AYT konularına nasıl bir başlangıç yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.
up
hocam ayt mat ve feni tyt temeli istiyor. tyt feni bir kere bitirdikten sonra ayt fene de çalışmaya başlayabilirsiniz. ayt mat daha çok birkaç konunun üzerine kurulmuş gibi. bunlar fonksiyon mutlak değer çarpanlara ayırma polinom parabol diyebilirim. özellikle fonksiyon olmadan hiçbir şey olmuyor.
Hocam ben de 11-12 gormedim konum surda yardımcı olur belki: