Şimdi Ara

Fikir: Hazır sistem ile ilgili.. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düşük bütçe ile çıktığım arayışım galiba sona erdi, tanıdık vasıtasıyle aşağıda belirttiğim sistemi kasa olarak alacağım.
    Pro2000 marka imiş.. hazır sistem olmasından dolayı biraz tereddütteyim ama fiyatı su serpiyor :)
    Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum özellikle anakart ve ekran kartı nasıldır beni yarı yolda bırakabilir mi?

İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz
    Anakart: MSI AMD760GM-P33 DDR3
    Bellek: 4 GB DDR3 1333MHz RAM
    Ekran Kartı: ATI Readon HD 5570 1 GB 192 Bit DDR3

Kullanım amacım DAW programı yükleyeceğim, oyun ve internet buna müteakip.
    Film izlerken takılmaması ve GTA SA soundunda yahut minvalinde ki oyunları açabilmesini amaçlıyorum.
    Kasadaki psu kaç watt bilmiyorum henüz.. Harddisksiz ve cd okuyucusuz olarak 400 tl ye anlaştık.
    Sizce bu fiyata iyi bir seçim olur mu ya da türlü sorunlar yaşar mıyım?
    Tahminime göre overclock görmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayozdmr -- 9 Temmuz 2014; 2:14:58 >

• İsteklerinizi karşılar alabilirsiniz ama yazdıklarınıza göre söylüyorum yanlış anlaşılmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mersi hocam bilgisayar başında pek ekstrem şeylerle uğraşan biri değilim ama daha çok merak ettiğim şunlar.

-Ekran kartı oyun oynamak istersem performanslı olur mu?
    -İşlemci ile bir darboğaza girme durumu sözkonusu mu?
    -Anakart bu kombinasyonları taşıyabilecek bir kart mıdır? (rami 8 gb a çıkarmayı düşünüyorum da)
    -Alırken nerelere göz gezdirmem lazım gelir birde pazarlık etmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayozdmr

Çok mersi hocam bilgisayar başında pek ekstrem şeylerle uğraşan biri değilim ama daha çok merak ettiğim şunlar.

-Ekran kartı oyun oynamak istersem performanslı olur mu?
    -İşlemci ile bir darboğaza girme durumu sözkonusu mu?
    -Anakart bu kombinasyonları taşıyabilecek bir kart mıdır? (rami 8 gb a çıkarmayı düşünüyorum da)
    -Alırken nerelere göz gezdirmem lazım gelir birde pazarlık etmeli miyim?

Acele et sakın kaçırma bu bilgisayarı yoksa ben alıcam :D şaka bir yana gerçekten güzel bir sistem 1278*1024 de bütün oyunları High. Da oynarsınız baktınız ekran kartı yetmiyor bir sure sonra değiştirirsiniz olur biter şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değerli bilgi sahibi arkadaşlar.
    Düşük bütçe ile çıktığım arayışım galiba sona erdi, tanıdık vasıtasıyle aşağıda belirttiğim sistemi kasa olarak alacağım.
    Pro2000 marka imiş.. hazır sistem olmasından dolayı biraz tereddütteyim ama fiyatı su serpiyor :)
    Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum özellikle anakart ve ekran kartı nasıldır beni yarı yolda bırakabilir mi?

İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz
    Anakart: MSI AMD760GM-P33 DDR3
    Bellek: 4 GB DDR3 1333MHz RAM
    Ekran Kartı: ATI Readon HD 5570 1 GB 192 Bit DDR3

Kullanım amacım DAW programı yükleyeceğim, oyun ve internet buna müteakip.
    Film izlerken takılmaması ve GTA SA soundunda yahut minvalinde ki oyunları açabilmesini amaçlıyorum.
    Kasadaki psu kaç watt bilmiyorum henüz.. Harddisksiz ve cd okuyucusuz olarak 400 tl ye anlaştık.
    Sizce bu fiyata iyi bir seçim olur mu ya da türlü sorunlar yaşar mıyım?
    Tahminime göre overclock görmemiştir.

400 liraya iyi sistem

• Teşekür ederim dostlar :)
    ATI Readon HD 5570 1 GB 192 Bit DDR3 Ekran kartını da tavsiye ediyorsanız ikna oluyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayozdmr -- 10 Temmuz 2014; 20:21:02 >
  • kutayozdmr kullanıcısına yanıt
    fiyatı gayet güzel ,ekran kartı düşük ayarda oyunları açar sana yeterli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400Tl ye alınır. Bütçeniz varsa ssd de eklerseniz çok güzel makina olur.

• Arkadaşlar bilgisayarı aldım harddisk ve cd okuyucuyu da hallettim.
    Yalnız ekran kartının sürücüsünü bulamıyorum bu aşağıdaki linkteki bağlantılardan hangisini indirmem gerekiyor?

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=318&lid=1#

Ayriyeten anakartın sitesinde de bir takım driverlar var bunlardan hangilerini indirmeliyim?

http://tr.msi.com/support/mb/760GMP33.html#support_download

İşletim sistemimi torrentten indirdim ve windows loader ile lisanslama yaptım. (belki belirtmem gerekiyordur.) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayozdmr -- 15 Temmuz 2014; 3:23:26 >

• Kasanın üzerinde windowsun etiketi var ve üzerinde win7 home premium keyi var.
    Ben win7 nin home premium MSDN sürümünü indirsem bu key ile lisanslayabilir miyim? yeni farkettim de etiketi :)
  • quote:

Kasanın üzerinde windowsun etiketi var ve üzerinde win7 home premium keyi var.
    Ben win7 nin home premium MSDN sürümünü indirsem bu key ile lisanslayabilir miyim? yeni farkettim de etiketi :)

Evet :)

• Windowsun kendi sitesinden indiremedim, sanırım vazgeceçeğim keyi değerlendirme hevesimden :)
    Ekran kartı için doğru driveri bulmalıyım öncelikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.