Şimdi Ara

fikir.. (ürün tavsiyesi değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trekstor cebrax fm aldım 512 mb lik.. 1 gb (artı mmc) lik xtension ı değilde bunu almamın sebebi radyoydu.. ne kadar çalışsamda 512 bana yetmiyordu ama radyodan dolayı idare ediyordum.. fakat bugün radyoyu adam adakıllı dinleyince radyosunun çok dandik olduğunu gördüm.. doğru dürüst çekmiyor -mekan istanbul-..

sizce ne yapmalıyım? değiştiriyimmi xtension la ??

• Ben olsam ikisini de almazdım ama bence orjinal kulaklığı ile denemediysen dene.Yine radyosu iyi çekmezse değiştir.BAzı cihazlarda farklı kuaklıklar radyonun çekim gücünü etkiler.Birkaç kulaklıkla dene.Beğenmezsen değiştir.
  • orjinal kulaklığını kullanmıyorum sennheiser mx200 kullanıyorum daha iyi diye ama bide kendi kulaklığını deniyem baalım..
  • Satmak istersen görüşelim ;)
  • Doğru dürüst çekmiyor demeni anlamadım.Cebine falan koyduğunda mı sorun oluyor yada çok az istasyonu mu çekiyor?
    Sorunu çözmek şart değil aslında eğer 512mb'lık hafıza yetmiyorsa ve aldığın yer değişimi kabul ediyorsa bence değiştir
    Sonuçta senin müzik zevkine göre(bilmiyorum tabiki ama) her an kanal bulmak zor
  • şöyle bir madde var aynen:

''Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz. Ürünü, ürün faturası, sipariş numaranızı da içeren bir dilekçe veya iade formu ile iade ediniz.''

iş yatar..
  • Tmm bana sat o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    İş için Notebook Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

Tmm bana sat o zaman :)

adam inatla almak istiyor ya
  • bu inançla giderse alır bence
  • Eee ne demişler azimle s. duvarı deler Yürü be MrKhan arkandayız
  • bonservisi yüksek :)
    görüşmeye bile yanaşmadı :P

neyse kısmet,
  • dur abi gel yaa aa ayıp ettin ilgilenemedim konuyla

PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.