Şimdi Ara

fıkra+18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once verlimdimi bilmiyorum verildiyse ozur dilerim.

bir kadın yolda yururken birden sevisme istegi dogmus kendisinde.sokaklarda bakmıs kimse yoq.kadın deliricekmis nerdeyse.sonra bi kilisenin kapısından iceri girmis.rabihe beni ..... demis.rahip yuzu kızarmıs.ve onla yatmamaya kararlıymıs.kadın uzerindeki kıyafetleri cıkarıp bi yerlerini oksamaya baslamıs.(anlayan anlamıstır her halde)rahip isa ya donup efendim ne yapmamı istieyosunuz.isa=coz ulan beni coz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet4422 -- 17 Temmuz 2006; 19:09:08 >

• Bir ingiliz Bir amereikalı Bide ıraklı cay ıcıyolarmıs.amerılakı cayını bitirdikten sonra bardagı hayaya fırlatıp silahıyla vurmus sonra demiski
    bizim orda bardaklar o kadar ucuzki aynı bardakta iki cay icmeyis bile demis.

bunu goren ıngılız cayını bitirmis bardagı havaya fırtalıp vumus.demiski sonra bizim ingiliz kumsalarında bardak yapmak icin o kadar fazla kum varki aynı bardakta iki cay icmeyis bile demis.

sıra ırak lıya gelimis.cayını bittirip.bardagı havaya fırlatmıs.ameriklo ve ınglızı vumus.sonrada demiski:bizm bagdatta o kadar cok ıngılız ve ameriklı varki aynı adamla oturup iki cay icmeyis bile demis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet4422 -- 17 Temmuz 2006; 19:15:08 >
  • sıra ırak lıya gelimis.cayını bittirip.bardagı havaya fırlatmıs.ameriklo ve ınglızı vumus.sonrada demiski:bizm bagdatta o kadar cok ıngılız ve ameriklı varki aynı adamla oturup iki cay icmeyis bile demis

• ilk fikran verilmedi ama keske de hic verilmeseydi.benzer bir esprinin Hz.Muhammed(SAS) uzerine yapildigini gordugunde tepkin gulmek mi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

ilk fikran verilmedi ama keske de hic verilmeseydi.benzer bir esprinin Hz.Muhammed(SAS) uzerine yapildigini gordugunde tepkin gulmek mi olurdu

bence de.
  • HEPSİ ÖOK KÖTÜ
  • süper ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet4422

daha once verlimdimi bilmiyorum verildiyse ozur dilerim.

bir kadın yolda yururken birden sevisme istegi dogmus kendisinde.sokaklarda bakmıs kimse yoq.kadın deliricekmis nerdeyse.sonra bi kilisenin kapısından iceri girmis.rabihe beni ..... demis.rahip yuzu kızarmıs.ve onla yatmamaya kararlıymıs.kadın uzerindeki kıyafetleri cıkarıp bi yerlerini oksamaya baslamıs.(anlayan anlamıstır her halde)rahip isa ya donup efendim ne yapmamı istieyosunuz.isa=coz ulan beni coz

super ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.