Şimdi Ara

Fıkra anlatın KALİTELİ dillerepelesenk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fıkra istiyorum ama dillerepelesenk sergüzeşt bir fıkra .

• nasrettin hoca bi gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel fransız ingiliz uçağa binmişler. temel demiş ki:
    "ula yine mi siz"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da gülelim :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgün öğrencisi hocasına hocam çiçekleri sulayayım mı demiş. hocasıda dışarda yagmus yagıyor zaten demiş. öğrenciside olsun hocam şemsiye alıp çıkarım bende demiş.

birgün öğrencisi hocasına hocam niye bütün öğrenciler yarısıyor diye sormuş , hocasıda kazananlar üniversiteye yerleşecek oğlum diye cevap vermiş. öğrenciside hocam madem kazananlar yerleşcek diğerleri niye yarısıyor demiş.

stajyer bir gün staj için forum doldurmaya gitmiş. forumda maaş bölümünde ne kadar istersiniz sorusuna gelince şöyle cevap vermiş: '' evet''.

bir gün temel whatsaptan fadimeyle konusuyormus fadime yazmıs :'' eğer uyuyorsan rüyalarımı,eger aglıyorsan gulucuklerimi gönderiyorum,seni seviyorum''. temelden cevap gelmiş, '' su an tuvaletteyim,benim sana ne gönderme mi istersin.''

temelle dursunla konusuyormus bir gün:

dursun: peki eşinle kavganız nasıl sona erdi?
    temel: sürünerek ayagıma geldi.
    dursun:sonra ne dedi?
    temel:yatağın altından dısarı çık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 10 Ağustos 2015; 2:44:07 >

• Maymun bakkala girmiş ve bakkal amca bakkal amca muzlu sütün var mı demiş bakkal amca da üzülerek hayır çilekli muz var demiş maymun da olsun ben zaten bisikletle gelmiştim demişş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resimli anlamlı güzel sözler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

Maymun bakkala girmiş ve bakkal amca bakkal amca muzlu sütün var mı demiş bakkal amca da üzülerek hayır çilekli muz var demiş maymun da olsun ben zaten bisikletle gelmiştim demişş...

coook incee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.