--------------------------- -------------------- ------------ ----------------------------------- ----------------- Heyecanlı bir ses: 'Merkez tarandık' Merkez: 'Hayır efendim aranmadnız' 4512: 'Merkez Alet kontrol' Merkez: 'Elinizdeki alet değil cihaz' 4512: 'Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez' Şoför: 'Müdürüm, araç intikal etsin mi? Müdür: 'Etsin, ama içinde şoförü de olsun' Merkez: 'Camide son durum nedir?' 4536: 'Cenazeler mezarlığa seyir halinde' ' Kayıp tosunun eşkali 4536: 'Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu tosun kaybolmuş' Merkez: 'Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum.' 'Ana'nın yerine seyir halindeyiz' Merkez: 'Ananın Yeri'nde (lokanta) kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin.' 7443: 'Anlaşıldı Merkez. Ananın Yeri'ne ekibimizle seyir halindeyiz.' Merkez: 'Anlaşıldı. Mevkiiniz?' 7553: 'Kaybolduk merkez.' Merkez: 'Mevkiiniz?' 4566: 'Cumhuriyet Caddesi' Merkez: 'Tamam mevkiiniz?' 4566: Arabadayız merkez:' 5452: 'Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam.' Merkez: 'Araç alkollü mü?' 5452: 'Olumsuz efendim, araç dizelmiş' Hırsız şuraya kaçıyor 4512: 'Merkez hırsız kaçıyor' Merkez: 'Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor?' 4512: 'Şuradan şuraya kaçıyor' Merkez: 'Biri 4512'den telsiz alsın, adam gibi tarif etsin.' 3345: 'Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir? 6220: 'Henüz Abone'yi söylemedi amirim.' 5433: 'Caddede şüpheli bir paket var Merkez' Merkez: 'Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde:' 5433: (3 dakika sonra) 'Uzman ekibe gerek yok. Paket boş:' Merkez: 'Çevre güvenliğini alın demiştik' 5433: 'Üzerinden kamyon geçti " At arabası vefat etmiş " 3370: 'Bir minübüs at arabasına çarpmış, at arabası vefat etmiş.' Merkez: 'Başın sağ olsun evladım'