Şimdi Ara

FİKRET ORMAN: DEMBA BA KRONİK SAKAT..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demba Ba ile yaptıkları bir anlaşma olmadığını ifade eden Orman, "Demba Ba ile çok büyük bir beklenti oluşturuldu kamuoyunda. Biz anlaşma sağlamadık. Demba Ba’nın kronik sakatlık problemleri var. 29 yaşındaki bir oyuncu ve alıp satabileceğiniz bir isim değil. İlgilendiğimiz bir oyuncu, ama olmazsa olmazımız değil. Onun dışında farklı tercihlerimiz de var" dedi.

"EN KOLAY İŞTİR TRANSFER"
    "Demba Ba yarın Türkiye’ye gelir" diyorlar. Gelir mi gelir... Ancak 2 misli para verirseniz gelir" diyen başkan Orman, "Herkes Quaresma diyor. Geçmiş yönetim bu futbolcunun 1 milyon euro’sunu ödemedi. Biz ödedik bu parayı. En kolay iştir popüler transfer yapmak. Önemli olan bu paraları ödeyebilmektir" şeklinde konuştu.

2 Haziran 2014

• Diouf ile karıştırdığını Önder hoca söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Diouf ile karıştırdığını Önder hoca söyledi

Kardeşim sana mantıklı geliyor mu bilmediği birşey için yorum yapmasın o zaman Önder Özen boşuna mı orda transfleri o cevap veriyor desin geçsin
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: MScofield.

quote:

Kardeşim sana mantıklı geliyor mu bilmediği birşey için yorum yapmasın o zaman Önder Özen boşuna mı orda transfleri o cevap veriyor desin geçsin

Yahu isimleri karıştırmış işte, olur böyle şeyler. Niye bu kadar büyütüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin Yıldırım Demirören gibi bir kan emicinin enkazını temizlemek kolay değil. O yüzden Fikret Orman'a çok da yüklenilmesini doğru bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Kim ne derse desin Yıldırım Demirören gibi bir kan emicinin enkazını temizlemek kolay değil. O yüzden Fikret Orman'a çok da yüklenilmesini doğru bulmuyorum.

Bunu diyen gsli
  • Konuyu açmaktaki amaç nedir yani ? Transfer konusunda zaten konuşuldu bu. Demba Ba'yı çöpe mi atalım senin için ?
    Ayrıca transfermarkt kayıtlarına göre en son 2010'da sakatlanmış. Amacının ne olduğu belli zaten, kimse istediğin tepkiyi vermeyecektir rakip takım taraftarından başka. Onların da amaçları belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Konuyu açmaktaki amaç nedir yani ? Transfer konusunda zaten konuşuldu bu. Demba Ba'yı çöpe mi atalım senin için ?
    Ayrıca transfermarkt kayıtlarına göre en son 2010'da sakatlanmış. Amacının ne olduğu belli zaten, kimse istediğin tepkiyi vermeyecektir rakip takım taraftarından başka. Onların da amaçları belli.

Ne amacı kardeşim ilk önce açıklamayı okusaydın keşke
    Sanki açıklamayı ben yaptım başkan böyle bir açıklama yapmış paylaşmak istedim
    Demba ba'ya kötü oyuncu olduğumu nasıl anladın hayret demba ba alınmasın dedim mi işte bu kadar anlıyorsun
  • quote:

quote:

Konuyu açmaktaki amaç nedir yani ? Transfer konusunda zaten konuşuldu bu. Demba Ba'yı çöpe mi atalım senin için ?

Demba ba'ya kötü oyuncu olduğumu nasıl anladın hayret demba ba alınmasın dedim mi işte bu kadar anlıyorsun

Kötü oyuncu diyorsun mu demişim orada ? Sen de yazdığımı doğru okusaydın keşke " Konuyu açmaktaki amaç nedir yani ? " yazıyor.
    Ortamı germekten başka ne işe yarayacak ki. Sen de biliyorsun bunu. Atışmaya gerek yok boşuna. Ne kadar anladığıma da sen karar verecek değilsin.

• quote:

quote:

quote:

Kötü oyuncu diyorsun mu demişim orada ? Sen de yazdığımı doğru okusaydın keşke " Konuyu açmaktaki amaç nedir yani ? " yazıyor.
    Ortamı germekten başka ne işe yarayacak ki. Sen de biliyorsun bunu. Atışmaya gerek yok boşuna. Ne kadar anladığıma da sen karar verecek değilsin.

Ben kötü oyuncu demedim dedim kendi yorumumu yaptım sana karşı cevap değildi sonradan dedim demba alınmasın demedim şuan gelse iyi
    ortamı gerecek birşey yok insanlar yorumunu yapar fikret orman yanlış yapıyor diye ama bazı insanlar alıntı yapar önceki yönetimi gördük diye ortam öyle gerilir.
    Saygı içinde yorum bile yapamıyorsun ondan sonra ortam geriliyor diyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.