Şimdi Ara

Fikret Ormancılar neden eleştirmemize izin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Evet beyler ne zaman Fikret Orman yanlış yaptığını söylesek Y.D dönemin'den örnek veriyor..!!
    -Ne zaman Dany konusunda yanlış yaptığını söyledik yine çıkıp illa dany tutacak dediler ferrariyi gördük biz dediler
    -Ne zaman Q7'yi özledik desek (Her eski futbolcu özlenir Gsliler de kewell çok özlüyor) yine çıkıp kulubün parasını yedi bi işe yaramadı
    -Ne zaman stad ağustos'ta bitmez dedik Bjk düşmanı olduk önceki yönetim bunu bile yapmadı (bu stad bitiş tarihi ile ilgili)
    -Y.D niye hesap sormadı belli oluyor (son çıkan fotoğraflarda) çünkü ikisi çok eski dostlar ve bir zamanlar aynı ekipteydi
    -Fikret Orman'ın iyi yaptığı işler de var sponsor anlaşmalarını çok iyi yapıyor (bana göre yaptığın en iyi iş)

Evet eğer Beşiktaş bu sezon başarılı olursa Fikret orman değil futbolcuların başarısıdır..Çünkü veli,olcay,oğuzhan,mustafa bunlar bu sene 2 kat mücadele etmeleri lazım
    ki Beşiktaş başarılı olsun

• Yassah hemşerim yassah
  • Kim kime izin vermiyor forum burası her türlü görüş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirinin bir dozaji vardır. Ben bir Gs li olarak bile rahatsız oluyorum.Kusuta bakmasin arkadaşlar ota moka elestirecek şeyler buluyorlar.

• Benim rahatsız olduğum iki grup var.

Bazı kişiler ne olursa olsun Fikret Orman'ı savunuyor.Yarın Sabri bile gelse doğru transfer diyecek insanlar var.
    Bazı kişilerde sürekli yönetimi eleştiriyor.Ne yaptıkları önemli değil.Çok iyi bir şey bile yapsalar yerden yere vuruyorlar.

Ben de memnun değilim bu yönetimden.Bu sene son şansları bence.Ama iyi yaptıkları işleri de göz ardı etmemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Benim rahatsız olduğum iki grup var.

Bazı kişiler ne olursa olsun Fikret Orman'ı savunuyor.Yarın Sabri bile gelse doğru transfer diyecek insanlar var.
    Bazı kişilerde sürekli yönetimi eleştiriyor.Ne yaptıkları önemli değil.Çok iyi bir şey bile yapsalar yerden yere vuruyorlar.

Ben de memnun değilim bu yönetimden.Bu sene son şansları bence.Ama iyi yaptıkları işleri de göz ardı etmemek gerek.

+1903 Bende bu sene son şansları olarak görüyorum taraftar istifa diyecek suç çarşıya kalacak F.o onları stada almıcam filan diyecek
  • İsteyen istediğini eleştirebilir. Sorun şu ki forumda eleştiri yapanlar karşılığında cevap almak istemiyor. Eleştiren eleştirdiğiyle kalsın üstüne laf söylenmesin istiyor insanlar.

• -şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, kişi ve kurumlara mahkum olmayacağız... 25.03.2012

-sorabileceğim her hesabı soracağım... 19.10.2012

-nasıl ki beşiktaş'ın taşkın bir hareketinde demirören gereğini yapıyorsa, ben de aynı şekilde davranıp hesap soracağım... 02.11.2012

-beşiktaş’a kim zarar verdiyse, karşılığını görecektir... 08.11.2012

-ne olursa olsun yapanın yanına kâr kalmayacak... 08.11.2012

-denetleme raporu’nun hukuk kurulundan gelmesine 10 gün var... 06.12.2012

-hesap sorulacak bir şey varsa soracağız tabii.’’ 30.12.2012

-ben hesap sormam, hesap görürüm... 08.02.2013

-ben hesap sorma makamı değilim... 10.02.2013

-değil demirören, 2 kızımın bile beşiktaş'ın 1 kuruşunu yemesine izin vermem’’ (bjk mali kongresi) 25.02.2013

-sayın demirören'in kendini, ailesini ve şahsiyetini korumak için bir mücadelesi olacaktır. kanuni hakkını arıyor. bu doğal bir durum... 16 mart 2013

-bizim açımızdan hesap sorma konusunda yolun sonuna geldik... 16 mart 2013

-kime hesap sorulması gerekirse, hepsine tek tek hesabını soracağız... tarih 19 mart 2013

-‘‘çıldırt bizi parçala bizi demirören diyenler benden hesap sormamı istiyorlar’’ yıldız teknik üniversitesi’nde... 17 nisan 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

İsteyen istediğini eleştirebilir. Sorun şu ki forumda eleştiri yapanlar karşılığında cevap almak istemiyor. Eleştiren eleştirdiğiyle kalsın üstüne laf söylenmesin istiyor insanlar.

Aynen budur durum.Adam vodafone anlaşması daha ucuza mal edilemezdi kazık yedik yazıyor ki söz konusu bile olamaz cevap verince Fikret Ormancı ilan ediliyoruz.
    Mükemmel başkan ideal başkan demiyorum ben de ama yerine Adalı'yı falan isteyenlere karşı savunmak zorunda hissediyoruz haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Eleştirinin bir dozaji vardır. Ben bir Gs li olarak bile rahatsız oluyorum.Kusuta bakmasin arkadaşlar ota moka elestirecek şeyler buluyorlar.

Adnan Polat zamanında sizinde öyleydi 2'ye bölünmüştü stad yapılıyordu çünkü Takım amatör takıma dönmüştü
    Culio,Pinto,Ufuk, sonrasın da Ünal Aysal geldi yanlış yaptığı işler de oldu ama takımı 2 sene üst üstte Şampiyon yaptı
    Şampiyonlar Ligi'nde başarı yaptı Drogba,Sneıjder,Muslera gibi oyuncuları aldı bizde isteriz böyle bir başkanımız olsun
    tamam şimdi sizde biraz çöktünüz ama bizde 2 sene üst üstte şampiyon yapan başkan olsa her sene Şl garanti olsa sesimizi çıkarmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

-şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, kişi ve kurumlara mahkum olmayacağız... 25.03.2012

-nasıl ki beşiktaş'ın taşkın bir hareketinde demirören gereğini yapıyorsa, ben de aynı şekilde davranıp hesap soracağım... 02.11.2012

-değil demirören, 2 kızımın bile beşiktaş'ın 1 kuruşunu yemesine izin vermem’’ (bjk mali kongresi) 25.02.2013

-sayın demirören'in kendini, ailesini ve şahsiyetini korumak için bir mücadelesi olacaktır. kanuni hakkını arıyor. bu doğal bir durum... 16 mart 2013

-kime hesap sorulması gerekirse, hepsine tek tek hesabını soracağız... tarih 19 mart 2013

-‘‘çıldırt bizi parçala bizi demirören diyenler benden hesap sormamı istiyorlar’’ yıldız teknik üniversitesi’nde... 17 nisan 2013

Arkadaş durumu açıklamış

• F.Orman ile beşiktaş şampiyon falan olamaz.
    Benim iç umudum yok.
    Şampiyonlar liginde gruplara kalabileceğimizi sanmıyorum.
    Lig de de başarı muhtemelen gelmeyecektir.
    3. oluruz. Arada bir Türkiye kupasını alırız. Uefa da belki bir üst tura çıkarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar insan elestiriyorsa kusura bakmasin baskan biraz dusunsun oyle ben yanan eve girdim diyerek asip keserek olmuyor. Bu arada renkli tayfa tabii ki savunacak kim istemez böyle bir rakip.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Bu kadar insan elestiriyorsa kusura bakmasin baskan biraz dusunsun oyle ben yanan eve girdim diyerek asip keserek olmuyor. Bu arada renkli tayfa tabii ki savunacak kim istemez böyle bir rakip.

Aynen öyle kardeşim rakip takım taraftarının bu kadar Fikret ormancı olmasının mantıklı bir açıklaması var
    İhşallah yeni sezon başlasa da görsek takım nasıl dökülecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MScofield.

-Evet beyler ne zaman Fikret Orman yanlış yaptığını söylesek Y.D dönemin'den örnek veriyor..!!
    -Ne zaman Dany konusunda yanlış yaptığını söyledik yine çıkıp illa dany tutacak dediler ferrariyi gördük biz dediler
    -Ne zaman Q7'yi özledik desek (Her eski futbolcu özlenir Gsliler de kewell çok özlüyor) yine çıkıp kulubün parasını yedi bi işe yaramadı
    -Ne zaman stad ağustos'ta bitmez dedik Bjk düşmanı olduk önceki yönetim bunu bile yapmadı (bu stad bitiş tarihi ile ilgili)
    -Y.D niye hesap sormadı belli oluyor (son çıkan fotoğraflarda) çünkü ikisi çok eski dostlar ve bir zamanlar aynı ekipteydi
    -Fikret Orman'ın iyi yaptığı işler de var sponsor anlaşmalarını çok iyi yapıyor (bana göre yaptığın en iyi iş)

Evet eğer Beşiktaş bu sezon başarılı olursa Fikret orman değil futbolcuların başarısıdır..Çünkü veli,olcay,oğuzhan,mustafa bunlar bu sene 2 kat mücadele etmeleri lazım
    ki Beşiktaş başarılı olsun

Kim izin vermiyo ben istediğimi yazıyorum . Karşı çıkanada güzelce cevabını verip gönderiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

-şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, kişi ve kurumlara mahkum olmayacağız... 25.03.2012

Bombalamışsın kardeşim

• Ulan yanarım yanarım fikret orman sizin gibi taraftar içinde ana bacı küfür yiyiyor. Kaç yasında parasini üstüne atsa nefes alamaz boğulur sun kalkıp vizyon diyorsun. Adamda kabahat ki kalkıp sizin gibi belescilere paralı İNSANlara baskanlik etmeye kalkıyor. NEFESİNİZ KESİLİNCEYE KADAR SİZE BELEŞ YOK.SİZİN İCİNİZİ BİLİRİM İCİNİZİ :)

• Fikret Orman şu ana kadar yaptıklarıyla tam bir hayal kırıklığıdır benim için kimseden de bu görüşümü ifade etmek için izin beklemem kimisi de savunurken benden izin almadığı gibi..
  • Devamlı bıkmak bilmeden eleştiri yapılması şahsen beni kızdırıyor. Özellikle de bu eleştiriler çoğunlukla transfer yüzündense...Yönetimin fanatiği değilim ama yapmaya çalıştıkları katkılar ortada. Adamlar sabah akşam uğraşıyorlar Beşiktaş' ın gelirlerini nasıl yükseltiriz, borçlarını nasıl düşürürüz diye. bunları görmezden gelircesine transfer odaklı eleştiriler sinirlerimi zıplatıyor üzgünüm. Kimse eleştiriye karşı değil sadece yinemi transfer yok deyip yönetime sallayarak olmaz bu iş.
    Her yönetim acemilik süresi çeker. aziz yıldırım ilk geldiği senelerde fenerbahçenin tüm camiası ayaktaydı fener nerelere geldi diye. şimdi durum ortada.

Ayrıca seçime katılan 2 aday vardı hatırlatırım. Adalı olsaydı keşke diyenleride anlamıyorum. Adam hiç bir şey yapmasada klübün saygınlığını düşürdü. Seçimi kazanmış olsaydı ne olucaktı onuda söyleyim. Stadı geçtim bikere 8 senede izin bile alınmamış. stad falan yapmazdı bence. yapılırken bile bir ton laf etti. İlk olarak 2-3 paragöz yıldız gelecekti, sonra bunlara cebinden para verirken aynı zamanda Beşiktaş daha fazla borç batağına sürüklenecekti. Her sene teknik direktör değiştirmeye devam edicektik ve bu arada şampiyonluk vs göremeyecektik. Sırf futbolcu göreceksiniz diye bu adamın gelmesi daha iyi olurdu diyorsanız hala, siz Beşiktaşı değil kendi egolarınızı düşünüyorsunuz demektir.

eleştirini yap. ama çocuk gibi değil adam gibi.( sözüm konuyu açana değildir)

• kendi yorumumu yapıyorum

2003 YILI ŞAMPİYONLUK

galatasaray :15
    fenerbahçe:14
    BEŞİKTAŞ:12

2014 YILI ŞAMPİYONLUK

galatasaray :19
    fenerbahçe :19
    BEŞİKTAŞ :13

demirören 2004 yılında başkanımız oldu 2012 yılına kadar sadece 1 şampiyonluk ve kaç milyon borç bıraktı takımımızın böyle olmasının tek sebebi demirörendir bunda bir çok kişi hemfikirdir

şimdi gelelim fikret ormana 2012 yılında takımın başına geldi bugüne kadar bir şey yapamadı (başarı olarak) taraftar da başarı beklemiyordu işin doğrusu fedaydı stadıydı derken 2 yıl geçti ama bu yıl taraftar artık başarı bekliyor. fikret orman bir şeyler yapmak istiyor ama kabul edelim ki başkanlık yeteneği yok iyi niyetli buna bir şey diyemem ama olmuyor be başkanım egemene artıdan bir kaç yüzbin vermemek için gönderdin onun yerine escudeyi aldın ucuza geldi ama yaptığı hatalar egemen ile escude arasındaki maaş farkından pahalıya mal oldu sonra francoyu aldın yine para gitti(yanlış anlaşılmasın şu an francodan çok memnunum yalnız egemenin bizde nasıl oynadığını hatırlıyorsunuz gereksiz yere para harcadık). Dany, sezer, eneramo, serdar, gökhan süzen, şimdi aklıma gelenler. ben her yapılan tranferden çok büyük yarar sağlanacak diye beklemiyorum aralarında fos muhakkak çıkacak ama biz çok fazla kelek karpuz aldık be başkanım.diğer konu ise takımdan gönderilenler querasma bizdeyken yata yata parasını aldı tamam sözleşme yenileme ama bari o son sezon oynatsaydın adamı. gönderdiğimiz diğer oyuncularıda boşa gönderdik bazılarını. keşke para kazanarak gönderseydik bu yıl görüntü itibari ile kesinlikle oynatmıyacağımız eneramoyu sezeri toramanı süzeni ve diğer oyuncuları toplamını 1 milyondan satsak bile kar yeter ki bedavaya gönderme

abi koyuyo 2003 yılından beri toplam 11 sezonda 1 şampiyonluk nedir ya fenerbahçe 5 galatasaray 4 şampiyonluk almış bu koyuyor, bu yıl nerdeyse top oynamamış salihin 4 milyona kiralanması koyuyor, medyanın beşiktaşımı itin g*tüne sokup çıkarması koyuyor, hakemlerin feneri ve galatasarayı koruması başiktaşında ağzına s*çması koyuyor ve bana göre beşiktaşın bu hale gelmesinin sebebi ve bana en çok koyan ligimizin nasıl bir lig olduğunu anlatan 2003-2004 sezonu koyuyor sen ilk dönemi kaç puan farkla kapat 2. yarı kaç puan fark ye o sezon şike yapan herkese hakkım haram olsun

İŞİN ÖZETİ: Başkanım iyi niyetlisin bir şeyler yapmak istiyorsun beşiktaşlı olduğun belli takımı sevdiğin belli ama kabul et yeteneksizsin

kusura bakmayın gereksiz yere çok yazdım ama rahatladım başınızı şişirdiysem kusuruma bakmayın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.