Şimdi Ara

Fikret Ormancılar neden eleştirmemize izin vermiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açın bitane yönetimi eleştirme konusu isteyen oraya eleştirsin işte...
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Savcılık orada arkadaşım gidebilirsin. Isinize geldiğinde ne kolay di mi komplo teorileri. Ha o Ankaragücü maçı öncesi averajlara bir bak TFF sitesinden. Galatasaray'a sadece 2 fark yetiyor. Iskembeden sallamakla olmuyor anlayacağın. Uydurulan masala inanmak daha kolay tabii ki. Ha bu arada o sezon BJK , Ankaragücü'ne 6 , Karşıyaka 7 tane sallamış. Baya komik oluyor böyle masal uydurmak.

Malatya olayında teşvik var bariz bir şekilde. Ama teşvik suc kapsamında değil o sezonlarda. Teşvik vermemis de büyük yok. At yollamak , bavul bavul paralar vermek oyuncu satın almak şike ama. Eğer böyle hakem ve oyuncu satın alma iddian varsa en yakın savcılığa gidebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Savcılık orada arkadaşım gidebilirsin. Isinize geldiğinde ne kolay di mi komplo teorileri. Ha o Ankaragücü maçı öncesi averajlara bir bak TFF sitesinden. Galatasaray'a sadece 2 fark yetiyor. Iskembeden sallamakla olmuyor anlayacağın. Uydurulan masala inanmak daha kolay tabii ki. Ha bu arada o sezon BJK , Ankaragücü'ne 6 , Karşıyaka 7 tane sallamış. Baya komik oluyor böyle masal uydurmak.

Malatya olayında teşvik var bariz bir şekilde. Ama teşvik suc kapsamında değil o sezonlarda. Teşvik vermemis de büyük yok. At yollamak , bavul bavul paralar vermek oyuncu satın almak şike ama. Eğer böyle hakem ve oyuncu satın alma iddian varsa en yakın savcılığa gidebilirsin.

Yaw he he iki fark yetoyomus galatasataya ne oldu malummu oldu size bjk macinin 3-1 biteceği iki maçta ayni saatte oynaniyor. Gençlere de teşvik verdiniz ortada bir takim canla başla oynarken diğeri 8 tane kontradan gol yiyor. Tesadufe bak. Beşiktaş üc yil üst üste şampiyon olan ligin en Farkli galibiyet rekoru hala kirilamayan 10-0 bir takim Ankaragücü ne attigindan fazlasini atacak kapasite gs de yok kusura bakma. Ayrıca iki maci isteyen izlesin herkes gs macinin şike olduğunu anlar. Teşvik suç seçildiyse niye gizli gizli verdiniz aciklasaydiniz bu kadar teşvik veriyoruz diye. Mac ayarlamak o zamanda suçtu şimdide suç onun için önce gs caldigi bu şampiyonlukları versin sonra ahlak dersi vermeye kalksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

-şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, kişi ve kurumlara mahkum olmayacağız... 25.03.2012

-sorabileceğim her hesabı soracağım... 19.10.2012

-nasıl ki beşiktaş'ın taşkın bir hareketinde demirören gereğini yapıyorsa, ben de aynı şekilde davranıp hesap soracağım... 02.11.2012

-beşiktaş’a kim zarar verdiyse, karşılığını görecektir... 08.11.2012

-ne olursa olsun yapanın yanına kâr kalmayacak... 08.11.2012

-denetleme raporu’nun hukuk kurulundan gelmesine 10 gün var... 06.12.2012

-hesap sorulacak bir şey varsa soracağız tabii.’’ 30.12.2012

-ben hesap sormam, hesap görürüm... 08.02.2013

-ben hesap sorma makamı değilim... 10.02.2013

-değil demirören, 2 kızımın bile beşiktaş'ın 1 kuruşunu yemesine izin vermem’’ (bjk mali kongresi) 25.02.2013

-sayın demirören'in kendini, ailesini ve şahsiyetini korumak için bir mücadelesi olacaktır. kanuni hakkını arıyor. bu doğal bir durum... 16 mart 2013

-bizim açımızdan hesap sorma konusunda yolun sonuna geldik... 16 mart 2013

-kime hesap sorulması gerekirse, hepsine tek tek hesabını soracağız... tarih 19 mart 2013

-‘‘çıldırt bizi parçala bizi demirören diyenler benden hesap sormamı istiyorlar’’ yıldız teknik üniversitesi’nde... 17 nisan 2013

Fikret Ormancılar neden eleştirmemize izin vermiyor

"Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım" 26 Aralık 2013

Y.D dönemine ait araştırma raporlarında neler var bilmiyoruz, bilmediğimiz bir konu hakkında Fikret Orman'ı eleştirmek doğru değil. Y.D yüzlerce transfere gereğinden fazla para harcamış olabilir, komisyon da almış olabilir fakat bunları ispat edemezsiniz, BJK'nin bir kolu da dernek olarak faaliyet gösterir ve başkanları seçimle gelir istifa etmediğ müddetçe de seçimle gider. Hesabı kongre üyeleri sorar.

"Beşiktaş menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım"

Y.D'nin 103 trilyonluk alacağı var, Beşiktaş şu an meteliğe kurşun sıkıyor, böyle bir dönemde yani Beşiktaş menfaatleri'nin korunması gerektiği bir dönemde 103 trilyonluk alacağı olan adamdan hukuksal olarak hesap sormak Beşiktaş'a artık dahası kaldı mı bilmiyorum ama daha fazla bir maddi külfet getirir.

Bugün kendi stadımızı yapıyoruz üstelik kendi paramızla, muhalefetten bir tanesi çıkıp da stad için yardım etmiyor, hepsi hep köstek hep taş atmak, hep uydurma haberler peşinde, halbuki o stadı Fikret Orman babasına yapmıyor Beşiktaş'a yapıyor, o bugün köstek olan muhalefet yarın belki başkan olacak ve o statın parasını harcayacak, rahat rahat transfer yapacak.

Fikret Orman'ı eleştirdiğiniz kadar bir çok yalan haber yapan, stad için gram katkısı olmayan adamlara laf saysanız Beşiktaş'ın menfaatlerien daha çok hizmet ederdiniz.

• Galatasaraylı taraftarlar burada bile biz daha büyüğüz yarışındalar Ulan adamlarda ne ego var
  • Belliki Yıldırım Dermirören cisin adamın adını niye kısa yazıyorsun

-Fikret Orman yanlış yapmıyor elinden birşey gelmiyor Tüpçünün borçalarıyla uğraşıyor. para yok borç çok ...
    -Transfer konusu ise Tüpçü taraftar çekmek için sorunlu yıldızları menajerle ve komisyonla takıma kazandırıyor ,, Fikret de borçlarla uğraştığı için para yok ve transferler düşük kaçıyor.
    -Q7 sorunlu adam bıkmadınız şu eski sorunlu adamlardan Neden Carew , Ernst i övmüyorsun Q7 yi övüyorsun ne katkısı var takıma.
    -stad konusu Fikret yaptı Tüpçü yapamadı .
    -Fikret Ormanın en iyi yaptığı şeyler sponsorluk ve stad başka bir işi olmadı .. adam borçlarla uğraşıyor.
    -Tüpçünün en iyi yaptığı şey cebini doldurmak , Bjk ve TFF nin içine etmek .

Serdar Bilgili 4 yılda 1 şampiyonluk kazanmış kötü .. .
    Tüpçü 8 yılda 1 şampiyonluk 4 Türkiye kupası 1 süper kupa kazanmış kötü ....
    Fiko 2012 gelmiş hiç kupası yok . kötü...

bana göre Serdar bilgili ve Lucescu zamanı en iyi dönemimizdi.

• Herkes eleştiriye açıktır, ünal aysal sportif başarı getirmesine rağmen o bile eleştirebilir. Fikret Orman'a yapılan eleştiriler haklı yada haksız olabilir ama kuru eleştiri olmaz. Çözüm önerisi de sunmak lazım. Tamam F.O istifa etsin, ya sonra? kimse Beşiktaş sahipsiz kalmaz demesin, kimse bu sıkıntılı dönemde başkan olup kredisini tüketmek istemiyor. Ne zaman stad biter, borçlar bir miktar daha azalır o zaman bolluğu yaşarız
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Hocam yönetimi eleştirmek,yönetim istifa etsin demek mi oluyor?Ben yönetimi destekleyen biri olarak eleştirebilirim gayet normal bu.Asıl sorun pollyannacılık oynayanlarda.yönetimin yanlış taraflarını görmeyip/eleştirmeyip,eleştirenleri de Fikret Orman düşmanı ve başka şekillerde nitelendirenlerdedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Yassah hemşerim yassah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

Orijinalden alıntı: MScofield.

-Evet beyler ne zaman Fikret Orman yanlış yaptığını söylesek Y.D dönemin'den örnek veriyor..!!
    -Ne zaman Dany konusunda yanlış yaptığını söyledik yine çıkıp illa dany tutacak dediler ferrariyi gördük biz dediler
    -Ne zaman Q7'yi özledik desek (Her eski futbolcu özlenir Gsliler de kewell çok özlüyor) yine çıkıp kulubün parasını yedi bi işe yaramadı
    -Ne zaman stad ağustos'ta bitmez dedik Bjk düşmanı olduk önceki yönetim bunu bile yapmadı (bu stad bitiş tarihi ile ilgili)
    -Y.D niye hesap sormadı belli oluyor (son çıkan fotoğraflarda) çünkü ikisi çok eski dostlar ve bir zamanlar aynı ekipteydi
    -Fikret Orman'ın iyi yaptığı işler de var sponsor anlaşmalarını çok iyi yapıyor (bana göre yaptığın en iyi iş)

Evet eğer Beşiktaş bu sezon başarılı olursa Fikret orman değil futbolcuların başarısıdır..Çünkü veli,olcay,oğuzhan,mustafa bunlar bu sene 2 kat mücadele etmeleri lazım
    ki Beşiktaş başarılı olsun

Forumdaki birkaç kullanıcı yüzünden bu duruma geldik. Öncedende yazdığım gibi, bazı kullanıcılar yaptıkları eleştirileri "Eleştiri" olarak değil, "ağlama duvarına dilek yazma" mantığında yaptığı için bu durumdayız.

- Fikret Orman'ın yaptıkları hataları söylemenizde bir sıkıntı yok, sıkıntı Demirören'e yıllarca sabrettiniz Fikret başkana o kadar borca, yapılan stada, ödeme güçlüklerine ve beleş bilet ile devlete yağ çekip iş yapma zorunluluğu varken neden bu kadar sabredemiyorsunuz?

- Dany yanlış dediniz. Yanlış deme sebebi çoğunun "Galatsaray'ın topçusunu aldınız" mantığıydı. Birkaç kişi çıktı "iyi adam değil", "saatli bomba" vs gibi laflar etti. Bunlara zaten laf etmeye gerek yok, bir kumardı tutmadı. Mecburiyetten alındı biliyorum ama ben taraftarım, katkı mı yaptı, zarar mı verdi ona bakarım.

- Q7'yi özlemiş olabilirsiniz. Q7'yi özlemek ile, "bu takıma Q7 lazım" demek aynı şeyler değil. Bunu diyenlere zaten "Q7 ne katkı verdide lazım diyorsunuz" tarzında cevap verdiler. Bu verilen cevaba Q7 lazım diyenler saçma cevaplar verdi o ayrı konu.

- Stadın ağustos'ta bitmesi tamamen bir hedefti. Ben de aylar öncesinde diyordum "Bu hızla giderse Ağustos'ta kabası biter" diye. Biraz geniş açıyla bakmanız lazım olaya. Eğer bu tip projelerde bir disiplin ve bir hedef konarsa çok daha başarılı olunur. Şu anki inşaatta ekonomi falan yok çünkü. Tek hedef en erken sürede bitirebilmek.

- Fikret Orman zaten çocukluktan beridir Beşiktaşlı ve uzun süredir klüple haşır neşir. Direk Demirören ile papaz olup mahkeme ortamında hem kendini, hem klübü perişan etmek yerine anlaşma yoluna gitmeyi seçmiş olabilir. Adam söylüyor tüm defterler ortada merak eden gidip bakar. Madem bir sıkıntınız var, gidersiniz klübe benim böyle bir isteğim var dersiniz gösterirler. Göstermezlerse ona göre konuşalım.

GELELİM FİKRET ORMAN'ın BAŞARILARINA
    1) Stadyum inşaatı, bu kadar kısa sürede yıkım ve yeniden stadyum yapılması. Söylenilen herşey yapılırsa bana göre Dünya'nın en güzel stadyumlarından birisi bizim olacak.

2) Önder Özen getirildi. Bu sayede alt yapıya önem verilmeye bşalandı, tesisle yapıldı. Konteynerlarda yetenek geliştiren 100 yıllık bir klüp rezilliğinden kurtulduk. Tabi bazıları için bu önemli değil, evinde oturduğu yerden bol keseden genç yetenek çıkaralım diye sallamak kolay.

3) Feeder klüpler sistemi sanırım gene Önder Özen sayesinde oldu.

4) Borçlanmaları kredilerle uzun vadeye yaydı. Şöyle düşünün, sizin aylık maaşınız 5bin TL. 100 bin TL kredi borcunuz var ama bunu atıyorum 10 ayda ödeyeceksiniz. Hadi ödeyinde görelim? Bunun yerine 100 aya uzatırsınız ama kredi borcunuz 150bin tl olur. Nasıl olsa gelir gleiyor diye ödersiniz. (tamamen sallama rakamlar)

5) O kadar borcun, mahkemenin rezilliğin içinde, hala sponsor bulabilmesi Başkan'ın ve yönetimin başarısıdır. "Beşiktaş bu her türlü prim yapar" diye kendiniz poh poh lamayın. Dünyanın umurunda olmaz Beşiktaş falan.

6) Artislik dönemi bitti. 2 milyon EU'luk adama sırf başka klübe kaptırmamak için KAMYONLA para dökme dinemleri artık bitti. Bahsettiğim Tabata gibi tipler. Yoksa bugün Lanzini alınır atıyorum 5m EU'ya oynayamaz burda o değil.

Daha böyle birkaç tane daha yazarım gerek yok. Başarısızlıkları tabiiki oldu. İnsanlar bunları eleştirmiyor. Q7 gitti anadolu topçuları geldi gibi bir eleştiri BEŞİKTAŞ'ın yararına değil zararınadır. Bir iş yeriniz olsun, işiniz üzerine dünyadaki en iyi isimi bir dünya para vererek getirin. Adam size kâr yerine zarar yazsın. O adamı tekmeleyerek gönderirsiniz. Örnek Q7, örnek Batuhan, örnek Dany. Bunlar hatadır. Mourinho gibi yapacakalr aslında antrenmana saatinde gel, disiplinli ol yoksa basarım tekmeyi sana diyeceksin bak nasıl yola geliyorlar. Öyle bara gitmekmiş, içki içmekmiş, geçeceksin.

"BAŞARI" nın kralını istemeyi biliyorsunuz. Almanya Brezilyayı rezil kepaze etti 7 tane attı. Sokakta geçen çocuğa sorun, Ronaldoyu, Messiyi, belki Neymar'ı kesin bilir ama Almanya'yı böyle pat diye sayabilecek mi? Sayamaz. Ayrıca adamlar bu seviyeye kaç senede gelmiş acaba? Neler yapmış bir bakmak lazım.

Lafa geldimi, alt yapı, gençlere önem, güzel futbol klüpleri; sene sonu geldimi "Başkan istifa", "Futbolcular şerefsiz", "10 milyon EU o adama veremiyoruz". Ondan sonrada neden bizim kupamız yok, neden böyleyiz.

Beşiktaş sizin ego tatmini yapacağınız yer değil, Beşiktaş halktır. Halk ise günümüzün aksine normalde birlik demektir. Beşiktaş takım olmalıdır. 9 oyuncu 2 yıldız bulunan bir futbol takımı değildir. O formayı sonuna kadar şerefiyle terletmektir. Bunları düşünerek eleştirin Fikret Orman'ı bende çıkayım ona göre cevabı vereyim. Çok üstün insan triplerinde çocuk çocuk saçmalayıpta aynı üslüpta cevap alınca hayırlanmasın bazı üyeler.

İlk önce doğru konuş beleş bilet felan kimin satılık oldu belli miting'den miting'e biz koşmuyoruz

• Şark bülbülü kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama ben senin dediğin şekilde seviyeli bir eleştiriyi forumda çok az görüyorum.Zaten seviyeli eleştiriye cevap veren kişi sayısı az.

Eleştiri konularını açan kişiler benim gözümde mimlenmiş kişiler oldukları için(söylemleri seviyesiz ve desteksiz) o kişilerin açtıkları konularda altlarda destek veren herkese karşı bir antipati oluşuyor.

Fikret Orman çok hata yaptı yapmaya da devam ediyor, kim gelse bu hataların belki aynısını belki farklılarını yapacak. Evet, eleştirelim kendi aramızda ama seviyeyi koruyalım. Maalesef eleştirenler F.O düşmanı adalı tayfası, koruyanlar da F.O'nun adamları diye adlandırılıyor. Günün sonunda hangi taraf farketmez en çok üzülen biz oluyoruz.
  • Yıldırım Demirören'i kastederek hesap soracağız açıklaması çok yanlış bir açıklamaydı. Evet hesap sorulmalıydı ama Beşiktaş'ın mali yapısı Y.D'yi hedef gösterecek bir güçte değildi ve hala değil. Yıldırım Demirörenden hesap sormak şuan için mümkün değil, o yüzden hiç böyle açıklama yapılmayacaktı.

Kulübün kapısına kilit vuracak derecede alacağı olan, üstüne üstlük federasyon başkanı sıfatı olan bir kişiye kim nasıl hesap sorar merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

İlk önce doğru konuş beleş bilet felan kimin satılık oldu belli miting'den miting'e biz koşmuyoruz

Şaka mısın arkadaş sen? Satılık diyen mi var? Sıcaklar başınıza vurdu. Genç ve heyecanlı bir arkadaşsın sanırım.

Siyaset kısmına hiç girmiyorum. Tamamen bazılarının, diğer bazıları üzerinden rant sağlamasından bahsediyorum. Bu ranttan da Beşiktaşın zarara uğramasından bahsediyorum. Doğru konuş falan yazmışsın birde Nasıl iş adamları hükümetin 1 numaralı destekçileri olur, iş yapmak için birbirlerini gebertirler daha fazla destek vermeye. Aynı o hesap. Anladın?
    Beleş bilet = Başkan destekçisi. Seni zengin edeni sende zengin et. Fikret Orman buna rest çekti. Haa başka türlü köşe oluyorsa yaz onu eleştirelim.

Fikret Orman demedi mi beleş bilet sürüsüyle var bunları keseceğim? Demirörende beleş bilet dağıtmadı mı? Ha böyle birşey yok diyorsan rüya aleminde sana mutluluklar.

• Yalcin transferini neredeyse sokakta kutlamadiklari kaldi kardes. Fikret bunlara camdan atlayin dese onuda yaparlar evelallah

Fikret orman kulubu resmen kucuk dusuruyor. Artik farkindaysaniz uc buyuk diye birsey kalmadi. Zatem yd doneminde buyuk degildik. Buraya dikkat fikretciler.

Fikret orman bjk yi yerin dibine batirsin. Yine saksaksakkirusakkirisak. Laf soyletmezler fikolarina. Ay stad yapiyor vay kulube duzluge cikartiyor.

Apacik doyluyorum bu baskan gitmeli derhal. Kibarlik yapip daha fazla canimizi sikmasin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka mısın arkadaş sen? Satılık diyen mi var? Sıcaklar başınıza vurdu. Genç ve heyecanlı bir arkadaşsın sanırım.

Siyaset kısmına hiç girmiyorum. Tamamen bazılarının, diğer bazıları üzerinden rant sağlamasından bahsediyorum. Bu ranttan da Beşiktaşın zarara uğramasından bahsediyorum. Doğru konuş falan yazmışsın birde Nasıl iş adamları hükümetin 1 numaralı destekçileri olur, iş yapmak için birbirlerini gebertirler daha fazla destek vermeye. Aynı o hesap. Anladın?
    Beleş bilet = Başkan destekçisi. Seni zengin edeni sende zengin et. Fikret Orman buna rest çekti. Haa başka türlü köşe oluyorsa yaz onu eleştirelim.

Fikret Orman demedi mi beleş bilet sürüsüyle var bunları keseceğim? Demirörende beleş bilet dağıtmadı mı? Ha böyle birşey yok diyorsan rüya aleminde sana mutluluklar.

Beles biletmis. Tutturmussunuz beles bilet.

Paramizin yetmedigi haldr abilerimizin kendi ceplerinden verip de bize dagittiklari biletlere beles bilet diyor. Adama bak

Ne yaparsaniz yapin ne ederseniz edin bu tur sacmaliklarla fonun pisliklerini ortemeyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Belliki Yıldırım Dermirören cisin adamın adını niye kısa yazıyorsun

-Fikret Orman yanlış yapmıyor elinden birşey gelmiyor Tüpçünün borçalarıyla uğraşıyor. para yok borç çok ...
    -Transfer konusu ise Tüpçü taraftar çekmek için sorunlu yıldızları menajerle ve komisyonla takıma kazandırıyor ,, Fikret de borçlarla uğraştığı için para yok ve transferler düşük kaçıyor.
    -Q7 sorunlu adam bıkmadınız şu eski sorunlu adamlardan Neden Carew , Ernst i övmüyorsun Q7 yi övüyorsun ne katkısı var takıma.
    -stad konusu Fikret yaptı Tüpçü yapamadı .
    -Fikret Ormanın en iyi yaptığı şeyler sponsorluk ve stad başka bir işi olmadı .. adam borçlarla uğraşıyor.
    -Tüpçünün en iyi yaptığı şey cebini doldurmak , Bjk ve TFF nin içine etmek .

Serdar Bilgili 4 yılda 1 şampiyonluk kazanmış kötü .. .
    Tüpçü 8 yılda 1 şampiyonluk 4 Türkiye kupası 1 süper kupa kazanmış kötü ....
    Fiko 2012 gelmiş hiç kupası yok . kötü...

bana göre Serdar bilgili ve Lucescu zamanı en iyi dönemimizdi.

Cevap vermicektim sonra cevap veremedi deme

İlk önce Tebrik ederim seni Yıldırım demirören'in adını kısaltım ydci oldum merak ettim nasıl düşündün
    mantık olarak konuyla alakalı kimse onun ismi BÜYÜK HARFLE!! yazılır diğer ismi dikkat çekmesin diye kısaltım yada seversen yazarsın

Diğerlerine geçmeden önce doğru konuş kimin satılık oldu belli y.d'ci olsaydım onu överdim ama ben ne demişim eski yönetim kötüydü zaten devamlı ondan niye örnek veriyor bu başkan dedim.

-Borçla uğraşabilirsin bir anda silenecek birşey değil tamam doğru ama şimdi sen dersin transfer yapamıyoruz borç yüzünden transfer parası ayrı
    o ayrı kulüp belli bir düzen içindedir.Sponspor'dan gelen para borçlara gider.
    -Sen nerde biliyorsun benim Ernst sevmediğimi Carew'i sevmem yaşın yeterse Beşiktaş'ın en son şampiyon olduğu sene Ernst,Delgado'dan daha iyi oynadı bence
    o zaman delgado iyi diyenler şimdi yönetimin yanlışlarını görmüyor.
    -Sen de biliyorsun Beşiktaş tarihin'de gelen en önemli yıldız oyuncu Quaresma,Guti'de olabilirdi az oynadı yaşı ilerlemişti genç yaşta getirmek büyük iş
    bugün Gs'den Sneıjder gitse oda Q7 gibi olucak taraftar unutmaz bunları 2'ye bölünür yine bir taraf maddi diğer taraf manevi bakanlar.
    -Stad konusunda fikret yaptı haklısın Siyasetle arası iyi diyelim izini kaptı hemen Adnan polat'ta stadı yapıyordu!!
    -Ydyle ilgili birşey diyemem onu da zamanın da eleştirdim

Şimdi çıkıp Fikret orman bunları yaptı yapmadı yanlışları kapatamazsın bak bugün renkliler dalga geçiyorsa ronaldinho,demba,diego, konusun da bunun sebebi içerde yönetim sorunu

Serdar bilgili zamanı 3 başkana bakarsak güzeldi evet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana katılmıyorum çıkışım için kusura bakma yaşça büyük olabilirsin

Siyaset kısmına bende girmicektim son Star tv'de başkanı bir anda görünce girmek istedim adam kanallardan çıkmıyor.neyse buraya girmeyelim

Beleş bilet derken kimleri söyledin hangi taraftar grubunu söyledin bilmiyorum ben ÇARŞI olarak söyledin heralde şimdi Beşiktaş'ın hatta dünyanın en büyük taraftar grubun böyle bir leke atılması Beşiktaş başkanına yakışmaz tamam elinde kanıt olur.Örnek veriyorum alen şurdan biletleri aldı filan
    ama alan var mıdır.İlla vardır her takım da varama bunu gruba bağlamak büyük bir hatta bu tıpkı aziz yıldırımın gfb için söyledikleri gibi olur yakında.

• quote:

Siyaset kısmına bende girmicektim son Star tv'de başkanı bir anda görünce girmek istedim adam kanallardan çıkmıyor.neyse buraya girmeyelim

Beleş bilet derken kimleri söyledin hangi taraftar grubunu söyledin bilmiyorum ben ÇARŞI olarak söyledin heralde şimdi Beşiktaş'ın hatta dünyanın en büyük taraftar grubun böyle bir leke atılması Beşiktaş başkanına yakışmaz tamam elinde kanıt olur.Örnek veriyorum alen şurdan biletleri aldı filan
    ama alan var mıdır.İlla vardır her takım da varama bunu gruba bağlamak büyük bir hatta bu tıpkı aziz yıldırımın gfb için söyledikleri gibi olur yakında.

chocolokko nickli değerli şahsiyet, yazdığınız mesaj o derece rezilki, kimlerle uğraşıyoruz diyip geçmek bile size fazla gelir. Uğraşmayacağım, önce kulağınızla duyup, gözlerinizle görüp, beyninizle algılamayı bitirin öyle konuşuruz.

@MScofield
    Şimdi olay yaşta değil artistlik olsun diye yazmadım yani onu, öncelikle onu belirteyim. Yaş ve tecrübe bazı şeyleri farklı görmeyi sağlar.

Beleş bilet derken ben farklı bir açıdan yaklaşıyorum. Beleş bilete tüm biletler dahil. Yani Çarşı içinde varsa onlarda dahil, iş adamları kankalarına verilenelr dahil. Ben mesela başkanım diyelim, sana 10 tane promosyon bilet veriyorum. Gel abicim, tanıdıklarınla takıl hesabı.
    * Başkan taraftar grubu liderlerine verir onlarda satar.
    * Başkan gene liderlere verir, onlarda dağıtır.
    * Başkan eşine dostuna verir.
    * Başkan sponsoru olan firmalara ne kadar isterlerse o kadar bilet verir. (belli bir sayıda vermek yerine)
    vs vs vs. Benim bahsettiğim kesim budur. Bana yukarıda komik şekilde giydirmeye çalışan (sanırım buda heyecanlı bir arkadaş) arkadaşın yazdığı gibi tribün liderlerinin beleşe dağıttığı biletler bile Beşiktaşa zarardır. Bizde yeri geldi ayazda yürüdük maça gittik. Yeri geldi 1000km den uçakla gittik döndük. Demirören yeğenine bile beleş bilet verse karşıyım. Bu kadar net.

Mantık çok basit, ortada bir gösteri var, bu gösteriyi bir sahnede sergiliyorsun, bilet satıyorsun ki para kazanasın ileriki gösteriler için insanlara fırsat sağlayasın. Zaten bedava bilet zarar vermese, tüm maçları bedava yapardık, tam kapasite oynardık ne güzel. Şu anda bu yavaş yavaş yapılıyor. İnsanların anlamadığı nokta, para yok. Kredi kartı kullananlar iyi bilir, olmayan parayı harcamak her zaman kolaydır. Bir dahaki ay eline geçen para eksilerek geçecek acı gerçekle o zaman karşılaşırsın.

Transfer olaylarına geleyim, yıllarca 5'se 7 verdik. Türkiye'ye gelmiyor dedik. Padişah gibi davrandık hak etmeyen insanlara. 1 etmeyenler 5 e geldi. 500k alması gerkenler 2-3 aldı. Klüp bunu yapmıyor. "A" Futbolcusunun ederi 5 ise, körü körüne 8 verip almıyorlar. İnsanlarda aslında doğru olan bu olaya alışkın olmadığı için düşünmeden yargılıyor herkesi. Haa Christiano Ronaldo gibi dünyada ismi duyulmuş adamı alırsın, o zaman bunları düşünömezsin ayrı konu.

Gelelim Fikret Orman'ın hatasına. Her kanalda çıkıp para yok para yok diye ağlamayacaktı. Sanırım çok üstüne geliniyor, belki insanlar susar diye yaptı ama bana göre hata. Ben olsam çıkarım 1 kere, paramız bu kardeşim, vereceğimiz maaş bu. Transfer çalışmamız var. Transferleri tamamlayalım ayrıntılı bilgiyi veririm. Kim niye alındı, kim neden alınamadı bitti. Umursamam taraftar falan. Paramız varsa alırız, yoksa almayız bu kadar net. Sanki Türkiye'deki herkes para harcamayı, ekonomi yapmayı, ayağını yorganına göre uzatmayı biliyormuş gibi heryerde böyle bunun tartışması yapılıyor. tamamen zırvalık. Açıklamayacaktı küçülmeliyiz vs vs diye. Sadece çıkacaktı yaptıklarını anlatacaktı 2-3 kanalda gidecekti. Bizim halkımız böyle bir şeye alışkın değil çünkü. Fikret Orman'ın mantık çok farklı çalışıyor. Yaptıklarını (stadyum hariç) her kesime ulaştıramadı.

siyaset kısmınıda zaten geç, sonuçta adam iş adamı hükümetle arasını iyi tutmak zorunda. Öyle bizim yaptığımız gibi hükümete posta koyan iş adamını barındırmazlar. Ertesi gün vergi memurları kapına dayanır. En kötü samimi olmazsın, herkese mesafeli durursun. Bunun dışında mecbursun.

Neyse yeteri kadar uzattım zaten, genel bir yazı olsun istedim. Hoş benzer şeyleri forumda dhaa önce onlarca kez yazdık ama neyse. Yazmaktan zarar gelmez.

• siz haklıymışsınız kardeşim bende fikret ormanı savunanlardandım ama bir halt olmazmış kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

chocolokko nickli değerli şahsiyet, yazdığınız mesaj o derece rezilki, kimlerle uğraşıyoruz diyip geçmek bile size fazla gelir. Uğraşmayacağım, önce kulağınızla duyup, gözlerinizle görüp, beyninizle algılamayı bitirin öyle konuşuruz.

@MScofield
    Şimdi olay yaşta değil artistlik olsun diye yazmadım yani onu, öncelikle onu belirteyim. Yaş ve tecrübe bazı şeyleri farklı görmeyi sağlar.

Beleş bilet derken ben farklı bir açıdan yaklaşıyorum. Beleş bilete tüm biletler dahil. Yani Çarşı içinde varsa onlarda dahil, iş adamları kankalarına verilenelr dahil. Ben mesela başkanım diyelim, sana 10 tane promosyon bilet veriyorum. Gel abicim, tanıdıklarınla takıl hesabı.
    * Başkan taraftar grubu liderlerine verir onlarda satar.
    * Başkan gene liderlere verir, onlarda dağıtır.
    * Başkan eşine dostuna verir.
    * Başkan sponsoru olan firmalara ne kadar isterlerse o kadar bilet verir. (belli bir sayıda vermek yerine)
    vs vs vs. Benim bahsettiğim kesim budur. Bana yukarıda komik şekilde giydirmeye çalışan (sanırım buda heyecanlı bir arkadaş) arkadaşın yazdığı gibi tribün liderlerinin beleşe dağıttığı biletler bile Beşiktaşa zarardır. Bizde yeri geldi ayazda yürüdük maça gittik. Yeri geldi 1000km den uçakla gittik döndük. Demirören yeğenine bile beleş bilet verse karşıyım. Bu kadar net.

Mantık çok basit, ortada bir gösteri var, bu gösteriyi bir sahnede sergiliyorsun, bilet satıyorsun ki para kazanasın ileriki gösteriler için insanlara fırsat sağlayasın. Zaten bedava bilet zarar vermese, tüm maçları bedava yapardık, tam kapasite oynardık ne güzel. Şu anda bu yavaş yavaş yapılıyor. İnsanların anlamadığı nokta, para yok. Kredi kartı kullananlar iyi bilir, olmayan parayı harcamak her zaman kolaydır. Bir dahaki ay eline geçen para eksilerek geçecek acı gerçekle o zaman karşılaşırsın.

Transfer olaylarına geleyim, yıllarca 5'se 7 verdik. Türkiye'ye gelmiyor dedik. Padişah gibi davrandık hak etmeyen insanlara. 1 etmeyenler 5 e geldi. 500k alması gerkenler 2-3 aldı. Klüp bunu yapmıyor. "A" Futbolcusunun ederi 5 ise, körü körüne 8 verip almıyorlar. İnsanlarda aslında doğru olan bu olaya alışkın olmadığı için düşünmeden yargılıyor herkesi. Haa Christiano Ronaldo gibi dünyada ismi duyulmuş adamı alırsın, o zaman bunları düşünömezsin ayrı konu.

Gelelim Fikret Orman'ın hatasına. Her kanalda çıkıp para yok para yok diye ağlamayacaktı. Sanırım çok üstüne geliniyor, belki insanlar susar diye yaptı ama bana göre hata. Ben olsam çıkarım 1 kere, paramız bu kardeşim, vereceğimiz maaş bu. Transfer çalışmamız var. Transferleri tamamlayalım ayrıntılı bilgiyi veririm. Kim niye alındı, kim neden alınamadı bitti. Umursamam taraftar falan. Paramız varsa alırız, yoksa almayız bu kadar net. Sanki Türkiye'deki herkes para harcamayı, ekonomi yapmayı, ayağını yorganına göre uzatmayı biliyormuş gibi heryerde böyle bunun tartışması yapılıyor. tamamen zırvalık. Açıklamayacaktı küçülmeliyiz vs vs diye. Sadece çıkacaktı yaptıklarını anlatacaktı 2-3 kanalda gidecekti. Bizim halkımız böyle bir şeye alışkın değil çünkü. Fikret Orman'ın mantık çok farklı çalışıyor. Yaptıklarını (stadyum hariç) her kesime ulaştıramadı.

siyaset kısmınıda zaten geç, sonuçta adam iş adamı hükümetle arasını iyi tutmak zorunda. Öyle bizim yaptığımız gibi hükümete posta koyan iş adamını barındırmazlar. Ertesi gün vergi memurları kapına dayanır. En kötü samimi olmazsın, herkese mesafeli durursun. Bunun dışında mecbursun.

Neyse yeteri kadar uzattım zaten, genel bir yazı olsun istedim. Hoş benzer şeyleri forumda dhaa önce onlarca kez yazdık ama neyse. Yazmaktan zarar gelmez.

Yazdıklarında haklısın sezon başlayınca görürüz benim fikrim ama Beşiktaş başarısız olucak Gs'nin adnan polat dönemin'de nasıl olduysa o şekil olur.
    Bursa,Ts kadroları kurdu 3'üncülük başarı diyen 5'incileğe ne diyecek merak konusu gerçi Karabük,Sivas bunlar da geçebilir gibi Önder hocada gidince takım toparlayamaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.