Şimdi Ara

Fikret Ormancılar neden eleştirmemize izin vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle "elestiri" ne demek, acacak sozlugu kelime anlamini ogrenecek buradaki uyeler,sonra "elestiriye" izin verilip verilmedigini tartisiriz.

Burada elestiri yaptigini dusunen uyelerin profillerine bakiyorum ;

Macin ortasinda "bu maci kazanirsak kendimi sinirsiz banliyorum"
    Artik burada bosuna konustugumu farkettim, kendimi sinirsiz ciziyorun

Yildim Demiroren'e cildirt bizi diye bagiranlar..
    Gecen onca basarisiz sezon sonrasi q7 transferi ile adam dogruyu yapmaya basladi diyenler

Her maglubiyet sonu "ben demistim"ciler
    Mustafa denizli cozum, mehmet akyuz iyi forvet diyenler..

Bunlar bir kac ornek, hangi mesaj kime ait bilmeyen yoktur.

Ben bu adamin mesajima cevap vermeyu birak, ciddiye alip yazdiklarini bile umursamiyorken elbette elestiriye tahammul olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün Fikret Orman'ı savunanlar siyasete Beşiktaş'ı alet etmeyeceğim dedikten sonra dün nerde olduğuna baksınlar. Stad dışında yaptığı açıklamalar ve transferler fiyasko. İlk sezon feda dedi, eyvallah dedik. Fakat fakir edebiyatına devam ediyor. Yanan eve girdim diyor. Kim zorladı seni ? Herkes biliyordu Beşiktaş'ın borcunu da durumunu da. Hesap soracağız dedi. Yan yana fotoğraf çekiniyor. Rapor açıklanacak dedi üstünden sene geçti oda yalan oldu. Fikret Orman nereye çekersen oraya giden vasıfsız bir başkandır. Sevmediğimiz Aziz Yıldırım'ın yarısı olamaz başkanlık konusunda. Neyse şimdi bazıları yine yediremeyecek bunları kendine. Çünkü gözleri kapalı. Sekiz senelik rezil Demirören yönetiminden sonra düzlüğe çıktığımızı düşündük ama küçülüyoruz haberiniz yok. Neyse haftaya netleşir değil mi ?

• annoca kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe 19 değil sizin de 2 şampiyonluk havadan gelme

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    yav he he havadan gelmeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MScofield.

-Evet beyler ne zaman Fikret Orman yanlış yaptığını söylesek Y.D dönemin'den örnek veriyor..!!
    -Ne zaman Dany konusunda yanlış yaptığını söyledik yine çıkıp illa dany tutacak dediler ferrariyi gördük biz dediler
    -Ne zaman Q7'yi özledik desek (Her eski futbolcu özlenir Gsliler de kewell çok özlüyor) yine çıkıp kulubün parasını yedi bi işe yaramadı
    -Ne zaman stad ağustos'ta bitmez dedik Bjk düşmanı olduk önceki yönetim bunu bile yapmadı (bu stad bitiş tarihi ile ilgili)
    -Y.D niye hesap sormadı belli oluyor (son çıkan fotoğraflarda) çünkü ikisi çok eski dostlar ve bir zamanlar aynı ekipteydi
    -Fikret Orman'ın iyi yaptığı işler de var sponsor anlaşmalarını çok iyi yapıyor (bana göre yaptığın en iyi iş)

Evet eğer Beşiktaş bu sezon başarılı olursa Fikret orman değil futbolcuların başarısıdır..Çünkü veli,olcay,oğuzhan,mustafa bunlar bu sene 2 kat mücadele etmeleri lazım
    ki Beşiktaş başarılı olsun

Forumdaki birkaç kullanıcı yüzünden bu duruma geldik. Öncedende yazdığım gibi, bazı kullanıcılar yaptıkları eleştirileri "Eleştiri" olarak değil, "ağlama duvarına dilek yazma" mantığında yaptığı için bu durumdayız.

- Fikret Orman'ın yaptıkları hataları söylemenizde bir sıkıntı yok, sıkıntı Demirören'e yıllarca sabrettiniz Fikret başkana o kadar borca, yapılan stada, ödeme güçlüklerine ve beleş bilet ile devlete yağ çekip iş yapma zorunluluğu varken neden bu kadar sabredemiyorsunuz?

- Dany yanlış dediniz. Yanlış deme sebebi çoğunun "Galatsaray'ın topçusunu aldınız" mantığıydı. Birkaç kişi çıktı "iyi adam değil", "saatli bomba" vs gibi laflar etti. Bunlara zaten laf etmeye gerek yok, bir kumardı tutmadı. Mecburiyetten alındı biliyorum ama ben taraftarım, katkı mı yaptı, zarar mı verdi ona bakarım.

- Q7'yi özlemiş olabilirsiniz. Q7'yi özlemek ile, "bu takıma Q7 lazım" demek aynı şeyler değil. Bunu diyenlere zaten "Q7 ne katkı verdide lazım diyorsunuz" tarzında cevap verdiler. Bu verilen cevaba Q7 lazım diyenler saçma cevaplar verdi o ayrı konu.

- Stadın ağustos'ta bitmesi tamamen bir hedefti. Ben de aylar öncesinde diyordum "Bu hızla giderse Ağustos'ta kabası biter" diye. Biraz geniş açıyla bakmanız lazım olaya. Eğer bu tip projelerde bir disiplin ve bir hedef konarsa çok daha başarılı olunur. Şu anki inşaatta ekonomi falan yok çünkü. Tek hedef en erken sürede bitirebilmek.

- Fikret Orman zaten çocukluktan beridir Beşiktaşlı ve uzun süredir klüple haşır neşir. Direk Demirören ile papaz olup mahkeme ortamında hem kendini, hem klübü perişan etmek yerine anlaşma yoluna gitmeyi seçmiş olabilir. Adam söylüyor tüm defterler ortada merak eden gidip bakar. Madem bir sıkıntınız var, gidersiniz klübe benim böyle bir isteğim var dersiniz gösterirler. Göstermezlerse ona göre konuşalım.

GELELİM FİKRET ORMAN'ın BAŞARILARINA
    1) Stadyum inşaatı, bu kadar kısa sürede yıkım ve yeniden stadyum yapılması. Söylenilen herşey yapılırsa bana göre Dünya'nın en güzel stadyumlarından birisi bizim olacak.

2) Önder Özen getirildi. Bu sayede alt yapıya önem verilmeye bşalandı, tesisle yapıldı. Konteynerlarda yetenek geliştiren 100 yıllık bir klüp rezilliğinden kurtulduk. Tabi bazıları için bu önemli değil, evinde oturduğu yerden bol keseden genç yetenek çıkaralım diye sallamak kolay.

3) Feeder klüpler sistemi sanırım gene Önder Özen sayesinde oldu.

4) Borçlanmaları kredilerle uzun vadeye yaydı. Şöyle düşünün, sizin aylık maaşınız 5bin TL. 100 bin TL kredi borcunuz var ama bunu atıyorum 10 ayda ödeyeceksiniz. Hadi ödeyinde görelim? Bunun yerine 100 aya uzatırsınız ama kredi borcunuz 150bin tl olur. Nasıl olsa gelir gleiyor diye ödersiniz. (tamamen sallama rakamlar)

5) O kadar borcun, mahkemenin rezilliğin içinde, hala sponsor bulabilmesi Başkan'ın ve yönetimin başarısıdır. "Beşiktaş bu her türlü prim yapar" diye kendiniz poh poh lamayın. Dünyanın umurunda olmaz Beşiktaş falan.

6) Artislik dönemi bitti. 2 milyon EU'luk adama sırf başka klübe kaptırmamak için KAMYONLA para dökme dinemleri artık bitti. Bahsettiğim Tabata gibi tipler. Yoksa bugün Lanzini alınır atıyorum 5m EU'ya oynayamaz burda o değil.

Daha böyle birkaç tane daha yazarım gerek yok. Başarısızlıkları tabiiki oldu. İnsanlar bunları eleştirmiyor. Q7 gitti anadolu topçuları geldi gibi bir eleştiri BEŞİKTAŞ'ın yararına değil zararınadır. Bir iş yeriniz olsun, işiniz üzerine dünyadaki en iyi isimi bir dünya para vererek getirin. Adam size kâr yerine zarar yazsın. O adamı tekmeleyerek gönderirsiniz. Örnek Q7, örnek Batuhan, örnek Dany. Bunlar hatadır. Mourinho gibi yapacakalr aslında antrenmana saatinde gel, disiplinli ol yoksa basarım tekmeyi sana diyeceksin bak nasıl yola geliyorlar. Öyle bara gitmekmiş, içki içmekmiş, geçeceksin.

"BAŞARI" nın kralını istemeyi biliyorsunuz. Almanya Brezilyayı rezil kepaze etti 7 tane attı. Sokakta geçen çocuğa sorun, Ronaldoyu, Messiyi, belki Neymar'ı kesin bilir ama Almanya'yı böyle pat diye sayabilecek mi? Sayamaz. Ayrıca adamlar bu seviyeye kaç senede gelmiş acaba? Neler yapmış bir bakmak lazım.

Lafa geldimi, alt yapı, gençlere önem, güzel futbol klüpleri; sene sonu geldimi "Başkan istifa", "Futbolcular şerefsiz", "10 milyon EU o adama veremiyoruz". Ondan sonrada neden bizim kupamız yok, neden böyleyiz.

Beşiktaş sizin ego tatmini yapacağınız yer değil, Beşiktaş halktır. Halk ise günümüzün aksine normalde birlik demektir. Beşiktaş takım olmalıdır. 9 oyuncu 2 yıldız bulunan bir futbol takımı değildir. O formayı sonuna kadar şerefiyle terletmektir. Bunları düşünerek eleştirin Fikret Orman'ı bende çıkayım ona göre cevabı vereyim. Çok üstün insan triplerinde çocuk çocuk saçmalayıpta aynı üslüpta cevap alınca hayırlanmasın bazı üyeler.

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    2 Istanbul Şampiyonlugu havadan eklendi. Gir TFF sitesine bir bak. Yıldızlı ve kırmızı bir şekilde belirtiliyor. Tarihinden bi' habersin.

Yanlışlıkla pm atmışim kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

2 Istanbul Şampiyonlugu havadan eklendi. Gir TFF sitesine bir bak. Yıldızlı ve kırmızı bir şekilde belirtiliyor. Tarihinden bi' habersin.

hadi ya biz malız bilmiyoruz onu.

benim sana demek istediğim 2 sene lig oynamış hakkımızı aradık ve aldık sizde yapın istiyorsanız. sene 2 sene şampiyon ol ardından silsinler yok ya.

zaten saçmalık türkiye'de eski yılların şampiyonlukları sayılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

benim sana demek istediğim 2 sene lig oynamış hakkımızı aradık ve aldık sizde yapın istiyorsanız. sene 2 sene şampiyon ol ardından silsinler yok ya.

Ortada ulusal lig yok, tescilli lig yok. Yerel ligi ulusal lig şampiyonluklarina sayisal olarak eklemek neyin kafası acaba. Resmiyeti olmayan seneleri beleşten yıldız alinsin sayi tamamlansin diye eklemişler işte. Çalınan şampiyonluklar edebiyatini cok yapiyorsunuz havadan gelenlerin ahi olabir ya da onlari da soyleyin de hakkaniyetlisiniz diyebilelim. Ne Fenerbahce ne Galatasaray buna itiraz bile etmez kabul edelim ki ekstrem durumlar ve sezonlar hariç Beşiktaş hic bir zaman şampiyonlugun direkt favorisi değildir ve olamaz da mali , idari ve taraftar yapısı göz önünde bulunduruldugunda.

• bende 2 sene daha kredisi var. bu sezon ve gelecek sezon. bu sezon asiri sacma durumda ligi bitirmedigimiz surece ertesi sezon da kalmali.
  • quote:

Fenerbahçe 19 değil sizin de 2 şampiyonluk havadan gelme

He değil kardeşim
  • kusursuz yönetimi kim sağlamış bu dünyada ve siz ne kadar kusursuz taraftarsınız?
  • quote:

quote:

quote:

Ortada ulusal lig yok, tescilli lig yok. Yerel ligi ulusal lig şampiyonluklarina sayisal olarak eklemek neyin kafası acaba. Resmiyeti olmayan seneleri beleşten yıldız alinsin sayi tamamlansin diye eklemişler işte. Çalınan şampiyonluklar edebiyatini cok yapiyorsunuz havadan gelenlerin ahi olabir ya da onlari da soyleyin de hakkaniyetlisiniz diyebilelim. Ne Fenerbahce ne Galatasaray buna itiraz bile etmez kabul edelim ki ekstrem durumlar ve sezonlar hariç Beşiktaş hic bir zaman şampiyonlugun direkt favorisi değildir ve olamaz da mali , idari ve taraftar yapısı göz önünde bulunduruldugunda.

Ya yerel lig sampiyonu oldumuz için real madridle şampiyon klupler kupasi maci oynadik zaten. Sen önce teşvik primi vererek aldigin iki şampiyonluğu sikeyle aldigin şampiyonluğu haluk ulusoyla ahmet guvenerle mehmet agarla arifin kendini yere atmalariyla takim halinde hakeme itiraz edip kart gormemeyle hakemin yüzüne tukurup sadece 7 mac ceza alan oyuncularla her istediğin macin ertelenmesiyle olduğun şampiyonlukları sil

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

quote:

quote:

Ya yerel lig sampiyonu oldumuz için real madridle şampiyon klupler kupasi maci oynadik zaten. Sen önce teşvik primi vererek aldigin iki şampiyonluğu sikeyle aldigin şampiyonluğu haluk ulusoyla ahmet guvenerle mehmet agarla arifin kendini yere atmalariyla takim halinde hakeme itiraz edip kart gormemeyle hakemin yüzüne tukurup sadece 7 mac ceza alan oyuncularla her istediğin macin ertelenmesiyle olduğun şampiyonlukları sil

Alaaddin Çakıcı : " Şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinaaan "

Alaaddin Çakıcı : " Abi bu işler eskisi kadar kolay olmuyor biliyorsun "

• eleştirin lan doya doya hadi bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

quote:

quote:

Alaaddin Çakıcı : " Şampiyonlukta hiç mi payımız yok Sinaaan "

Alaaddin Çakıcı : " Abi bu işler eskisi kadar kolay olmuyor biliyorsun "

Şampiyonluk posterinde yer alan mehmet ağar' i acikla sen önce.

• brandnew kullanıcısına yanıt
    Sen önce Çakıcı'ya bir yorumda bulun bakalım da ben de söylerim gerisini. Ne oldu laf ebeligi hemen

• Ateş etmişsin hocam
  • quote:

Sen önce Çakıcı'ya bir yorumda bulun bakalım da ben de söylerim gerisini. Ne oldu laf ebeligi hemen

Önceki gibi kolay olmuyor demiş o öncekiler Galatasaray için yapilanlar malum o yıllarda bizim pek sampiyonlumuz yok. Ayrıca 100 yilda 82 puanla tek mağlubiyetle derbilerde gol yemeden UEFA da ceyrek final oynayarak şampiyon olduk heralde alaattin cakici basardi bunlari. Sen mehmet agari teşvik primlerini Galatasaray asigi federasyon başkanı haluk ulusoyu acikla bakalim

• brandnew kullanıcısına yanıt
    Haluk Ulusoy o kadar büyük bi adam ki Galatasaray UEFA'yi namaglup aldi. 25 mac evinde yenilmezlik serisi ile Avrupa'da rekor kırdı. O jenerasyon Dünya Kupası'nda 3. oldu. 99-00 sezonunda Avrupa'da yılın en fazla ülke ve takım puanı toplayan takımı oldu. Super Cup'ı aldı. Ne adammış bu Haluk Ulusoy yaaaa. Mantığa gel. Avrupa'yı domine eden Hagili kadro annemizin ligindeki takımlara kafa tutamayacak he. Vay be. Mantık şahane kardeş. Hepsi Haluk başkan sayesinde. Figo'yu ve Helguera'yı da Mehmet Ağar bağlamış deyyorla doğru mu ?

• quote:

Haluk Ulusoy o kadar büyük bi adam ki Galatasaray UEFA'yi namaglup aldi. 25 mac evinde yenilmezlik serisi ile Avrupa'da rekor kırdı. O jenerasyon Dünya Kupası'nda 3. oldu. 99-00 sezonunda Avrupa'da yılın en fazla ülke ve takım puanı toplayan takımı oldu. Super Cup'ı aldı. Ne adammış bu Haluk Ulusoy yaaaa. Mantığa gel. Avrupa'yı domine eden Hagili kadro annemizin ligindeki takımlara kafa tutamayacak he. Vay be. Mantık şahane kardeş. Hepsi Haluk başkan sayesinde. Figo'yu ve Helguera'yı da Mehmet Ağar bağlamış deyyorla doğru mu ?

Evet o kadronun ilk uç senesinde nedense avrupada hic basarisi yok PSG e 4-0 yenilip elenen sampiyonlar liginde sürekli sonuncu olan Galatasaray i nedense 4 senelik yatirim sonucu tüm maclari ertelenerek aldiği UEFA temize cikariyomus bak sen. Galatasaraylı mesut Yilmaz haluk ulusoy Türker aslan ve ahmet guvener müthiş kare asi olmasa o takim 2. Sene dagilirdi. Zaten onkadrodan avrupaya giden hicbir oyuncunun basarili olamamasi kadro kalitesini ortaya koyuyor. Arifin yere atip aldigin puanlari gösterilmeyen kirmizi kartlari biliyoruz. Hakeme tukurup sahada kovalayip 7 maccik ceza alan oyuncularla şampiyon oldun. Ayrıca 15 yil şampiyon olamayip malatyalilara teşvik verip olduğun şampiyonlukta da mi UEFA sampiyonu oldun yoksa tarihinin en Farkli galibiyetini avarajla şampiyonun belli olacagi haftada alip şampiyon oldugundadami UEFA sampiyonu oldin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.