Şimdi Ara

Fileserve Ödeme Hakkında Lütfen Biri Yardımcı Olsun :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

E postalarımı kontrol ediyor iken aşağıdaki gibi bir mail aldım. Ama pek anlamadım. Acaba burada fileserve benden para mı istiyor orada 49.95 dolar yazan parayı ödemem mi gerekiyor, Eğer öyleyse bunu nasıl yapabilirim çünkü önceden fileserverda paypal üzerinden otomatik ödeme talimatı vardı ve ben onu iptal ettim. Şimdi napıcam gerçekten bilmiyorum. korkum paranın katlanıp faiz işleyip altından kalkamayacağım bir tutara gelmesi. Bilen arkadaşlardan yardım, akıl bekliyorum. Şimdiden teşekür ederim.

Bana gelen Mail aşağıdaki gibidir arkadaşlar.

Dear Ceyhun İşler
    We've tried to process your automatic payment several times, and it is now past the original due date. You should contact FileServe Ltd to pay what you owe.
    Here are the details:
    Amount: $9,99 USD
    To: FileServe Ltd
    For: 30 days Premium Membership
    Automatic payment ID: I-UTHVKTUDP5D7
    Payment due: 24.10.2011 Failed
    Outstanding balance: $49,95 USD
    Customer service email: paypal@fileserve.com

Customer service phone: +852 30591659
    Sincerely,
    PayPal

• Endişelenecek bir şey yok. İptal ederseniz aboneliği yenileyemezler aboneliğiniz kesilir. Bu yüzden ödemeyi yapın diye eposta yolluyorlar. Ödemezseniz aboneliğiniz kesilecek, zaten sizin de yapmak istediğiniz buydu. Ben de öyle iptal ettim çok aboneliğimi.

Ekleme: Bu tür peşin ödemeli abonelikler için sizden yasal olarak para falan talep edemezler. Ödemezsiniz aboneliğiniz iptal olur. Ceza falan almanız imkansız yani endişe edecek hiç bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 28 Ekim 2011; 14:23:47 >
  • paypal otomatik ödemeye almış

para çekmeye çalışıyor
  • çok teşekür ederim arkadaşlar gerçekten içim rahatladı, tekrar saolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.