israille savaşa gircen sadece yahudilerlemi savaçşan sanıyon komik işin içine abd ingiltre fransa gircek ortam cehennem kan gölüne dönücek porf asker sayısı onun neyine yeticek bir süre sonra gönüllü kadınları bile alıcaklar sana sormuycaklar bile kapına asker dayanıcak elinde belgeyle tutup götürcek seni 21-41 yaş çoğunluk gidecek ölürseler 40+ lar devreye girecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 14:26:46 > |
Filistin için savaşmaya gider misiniz (2. sayfa)
-
-
Asla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap günü geldiğinde de artık ilgili meleğe gece görüş ekipmanı verilmedi o yüzden cihada gitmedim dersin.
Müslümanlar atıp tutmaya geldiğinde onlardan delikanlısı yok. ,
İş cihada geldiğinde neden böyle göt kıvırıyorlar anlamıyorum.
Şehitlik bir müslümanın ulaşabileceği en üst mertebe değil mi? Niye gitmiyorsunuz o zaman? Eşim cocuğum falan diyorsanız allah onların rızkını vermez mi?
Ne zamandan beri dünyevi dertleriniz Allah uğruna savaşmaktan daha önemli oldu?
-
Ailem izin vermez hocam reşit değilim daha
12 yaşındamısın?
ben gidersem terörist hamasa karşı savaşırım
-
15 hocam
AKP+MHP+RP gibi partilere oy veren ve vermiş 30 milyon seçmeni ve tüm mültecileri yollayalım hemen, sonra sınır kapılarını ciddi anlamda kapatıp güvenliğe alalım ve bir daha giremesinler.
Ülke 5 yıl içinde çağ atlar.
-
Filistin için değil zalime karşı durmak için giderim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonra bi uyandin kilot islak
Bunların filistin ile bir bağı yok. Suudlar yemenlileri sürerken hiç sesleri çıkmadı. Bunların tek derdi İsrail diye düşman yaratıp, bu savaştan yardım mardım ayağına ceplerini doldurmak. Filistin'li masumların çocukların ölmesine en çok sevinen Hamas ve filistine yardım adı altında 1 götürüp 9 cebe atan kuruluşlar.
-
ne donda ıslaklığı 70 yıllık lay lay lom dönem sen sonsuza kadar sürcek filan sanıyon herhalde insanlık tarihi kitlesel ölüm kan vahşet kaos kokar şu an rusya evinden alıp götürüyor geniş çaplı büyük bir savaş olamamasına rağmen.
sizin gibiler kolunu bacağını kırıyor gitmemek için yıl 2023-2024
israil askelerida halktan sokakta gezen ahmet mehmet ayşe fatma istekle değil zorla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 15:37:31 > -
Oraya gitmek öyle herhangi bir ülkeye gitmek kadar kolay değil. Filistin'e 3 yerden girebilirsin.
1- Mısır
2- Suriye-Lübnan
3- Ürdün
Suriye ve Lübnan'ı kullanarak gitmek çok tehlikeli. Deneyen biri olmuş hatta. Adam en son hapishaneye düştü diye haber çıkmıştı. En mantıklı seçenekler Mısır veya Ürdün. Mısır ve Ürdün'e gidersin ama asıl mesele gittikten sonra başlıyor. Arapça bilmiyorsan adamlarla nasıl anlaşacaksın? Oraya gidince bir bağlantı bulman lazım. Silahı nereden temin edeceksin? Sınırdan nasıl sızacaksın? En önemlisi ise karşındaki adama nasıl güveneceksin? Saf saf "Abi ben İsrail'le savaşmaya geldim" mi diyeceksin? Adam belki İsrail ajanı? Orada kimseye güvenemezsin. Bütün bunları netleştirmeden, güvenilir bağlantıların olmadan gitmek çok riskli. Yani amaç birkaç tane iti öldürmek ama bunu gerçekleştiremeden yarı yolda pisi pisine ölebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 16 Haziran 2024; 15:46:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuyu açan 15 yaşındaymış eğer troll değilse .s
Bende diyorum bu dhde kalite niye bu kadar düştü meğer yaş ortalaması düşmüş
En ufak eleştiriyi kaldıramazlar laf atıp bloklamayı pek severler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 ay askerlik yaptim ben genco sen ne sacmaliyorsun?
Benim aynen bu dayı gibi bahanem var gidemem
-
Son yıllarda okuduğunu anlamama Türk gençlerinde her açıdan gerilemektedir! Şaka değil. Hal böyle olunca kendilerini bilir kişi ahkamlığı filan kendileri doğrudur bilirler falan filan .
Ben de Türkiye'deki gençlerin yani yeni nesillerin neden gerilediğini yıllardır çözememiştim... Zavallılar. Üzülüyorum... Delidir ne yapsa yeridir diyebilmek için önce kendilerindeki rezaleti kabul etmeleri gerekiyor sonra bizlere de düşen görev neyse yapacağız ...
medyascopePISA raporuna göre Türkiye matematik, fen ve okumada OECD ortalamasının altında - Medyascopehttps://medyascope.tv/2023/12/07/pisa-raporuna-gore-turkiye-matematik-fen-ve-okumada-oecd-ortalamasinin-altinda/Türkçe Türkiye için utançlarından güncelini bile yayınlamamışlar !
tr.wikipedia.orgUluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararas%C4%B1_%C3%96%C4%9Frenci_De%C4%9Ferlendirme_Program%C4%B1Ama İngilizcesinde daha güncel olanları vardır :
en.wikipedia.orgProgramme for International Student Assessment - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Programme_for_International_Student_AssessmentYok inanmayan filan derse gençler membaından buyursunlar :
https://www.oecd.org/pisa/data/2022database/
-
alıncan onu demek istiyorum gitmeme lüksün yok,sen gurbetçisin oradan yırtarsında ama ilk orası yanarsa vatanına türkiyeye geri gelmeye uğraşçan piyango ilk başta kime vurur belli olmaz fransa rusya ezeli düşman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 16:24:34 > -
...dedi müslüman görünümlü Şahin K hayranı
-
hocam şahin k hayranı olmak imana ters mi? ayet veya hadis mi var?
-
hocam haklısın ama yaşı büyük olana değil adam olana abi denir.
Elime m4a1 versinler 2 şarjöre min 30 tane siyonist kellesi alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X