Şimdi Ara

FİLM ARŞİVİ İÇİN HDD ÖNERİSİ(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Film arşivim için harici harddisk almayı düşünüyorum.Performansı iknici planda ama uzun ömürlü olması benim için çok önemli.Fiyatı 200 tl civarında boyutu ise 1tb üstü olması yeterlidir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_Osman95

MERHABA ARKADAŞLAR,
    Film arşivim için harici harddisk almayı düşünüyorum.Performansı iknici planda ama uzun ömürlü olması benim için çok önemli.Fiyatı 200 tl civarında boyutu ise 1tb üstü olması yeterlidir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Tam 18tb arsivim var yarısı wd yarisi seagate ikiside sorun cikarmadi daha 2sinide oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arşiviniz muhteşeme benziyor :) Tercihimi WD 3.5 My Book 3TB USB 3.0' dan yana kullandım , umarım beni yarı yolda bırakmaz :)
  • WD iyi dir,
    Yinede tavsiyem özellikle 3.5"lik disklerde sınırlıları çok zorlamama ve itinalı kullanma.
    özensiz taşıma sarsma, disk durmadan takma çıkartma, gibi hatalar her diskte bozulmalara sebeb oluyr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

WD iyi dir,
    Yinede tavsiyem özellikle 3.5"lik disklerde sınırlıları çok zorlamama ve itinalı kullanma.
    özensiz taşıma sarsma, disk durmadan takma çıkartma, gibi hatalar her diskte bozulmalara sebeb oluyr.

Teşekkürler, ben de ileride almayı düşünüyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

WD iyi dir,

Arkadas cok hakli ben 2 yildir kullaniyorum hddlerimi ama inanılmaz ozen gösteriyorum dogru kullanirsan 10 yildan fazla gider ama dikkatsiz ve ozensiz kullanirsan Cabuk mefta olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.