Şimdi Ara

Fİlm bittikten sonra boğmak istediğiniz karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben The Jackhal (Çakal) Filmini seyrettikten sonra Richard Gere'yi boğmak istemiştim.Richard Gere gibi pasif bir adamın Bruce Wills'i öldürmesi zoruma gitmişti.Richard gibi teneke bir adam nasıl öldürebilirdi ama işte film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNeRaL.. -- 19 Haziran 2007; 17:02:24 >

• hacivat karagöz'deki pervane efendi...
  • Sanirim yüzyüzeydi filmin ismi nicolas cage ve john travolta oynuyordu orda komik olucak ama kötü rolde olan yani nicolas cage oldurmek istemiştim tabii benii sinir ettiginde john travoltanin suratini kullaniyordu ikiside süper oynamişlardi...
  • Upham desem aklınıza kim gelir acaba arkadaşlar?
  • William Marshall
  • mini's first time.

mini
  • Léon The Professional filmindeki Stansfield karakteri:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk filmlerinde genellikle fazla saf ve dürüst başrol oyuncusu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

Upham desem aklınıza kim gelir acaba arkadaşlar?

artist upham.son sahnede delikanlı olmak yetmez uphaam.
  • Davarodaki muhtar ki zaten öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

yazık be

Filmi izlemeye gerek kalmadı sayende başka filmde izledinmi onlarıda anlat içinde kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeNeRaL..

Ben The Jackhal (Çakal) Filmini seyrettikten sonra Richard Gere'yi boğmak istemiştim.Richard Gere gibi pasif bir adamın Bruce Wills'i öldürmesi zoruma gitmişti.Richard gibi teneke bir adam nasıl öldürebilirdi ama işte film

yaa arkadaşım banlanmışsın ama ben sana şu yazından sonra yani..çok şey demek isterim ama neyyse..bi banda ben yemeyeyim..

• quote:

Orjinalden alıntı: kidskiller

Sanirim yüzyüzeydi filmin ismi nicolas cage ve john travolta oynuyordu orda komik olucak ama kötü rolde olan yani nicolas cage oldurmek istemiştim tabii benii sinir ettiginde john travoltanin suratini kullaniyordu ikiside süper oynamişlardi...

Aynen ben de o adamı (isimlerle anlatmaya çalışınca karışıyo ) öldürmek istemişdim . Ayağında pranga karşında dev ekran televizyonda düşmanın sevgilinle birlikte ve senin suratını kullanıyor ve sen o adamın yüzünden hapistesin daha kötü bir durum olamaz heralde ..

• Shaun of the dead filmindeki shaun'ın arkadaşı şişman bir adam herhalde ismi ted idi..kankisine zombi saldırıyor o sadece fıstık yiyiyor..ona sinir olmuştum..
  • Freddy vs. Jason'da film bittikten sonra şöyle Freddy karşıma çıksa da bir güzel boğsam diye geçirmiştim aklımdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Léon The Professional filmindeki Stansfield karakteri:

• Parfume filmindeki hassas koku alma yeteneği olan parfümcü çırağını.
  • The Lord of the Rings: The Two Towers'ta Peter Jackson. Kendisi de filmde oynadığı için boğma hakkımı kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.