Şimdi Ara

film dizi atmak için hangi cd türünü almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tüm sezon bi dizi indirdim 25 gb cd almam gerekli ama ne tür dvd-r dvd+r cd+r gibi türler kısa olan filmlere cd-r alırım ama 25-40 gb sezonluk filmlere ne önerirsiniz birde dvd yi genelde taktıklarında normal cd gibi sanarlarmış bu bozuk heralde falan derlermiş ilk defa kullananlar bi sözlük te böyle bişey okumuştum :D Ben daha önce hep bildiğimiz 700mb lik cd ler kullandım ama indirdiklerim pc'ye sığmaz oldu birde ben bilgisayara taktığımda usb bellek yada hafıza kartı gibi açılan (yani açtığımızda dosyalar karşıma çıkacak) pc ye istediğimizde kopyalayabildiğimiz içindeki rar dosyalarını açabildiğimiz bir cd türü istiyorum..yoksa bu takar takmaz dosyaları göstermeden direk videoyumu oynatıyor ?:Ddedimya sözlükteki o yorum kafamı karıştırdı bilgisyara dvd yi takınca cd'den farklı olarak ne oluyorki??sadece dvd oynatıcılara özel bişey mi bu meret hiç anlamıyorum bu işlerden :/

• işinize karışmak gibi olmasında artık arşivlemek için harici hdd ler kullanmaktayız..sizde öyle yapınız.gerekçe basit, hızlı ve az yer kaplıyor..cd ler ucuz dur belki.harici alamıyorsanız 2. el hdd alın50- 60 tl ye 250 gb var....
  • Kardeş sen CD ve DVDler hakkında biraz araştırma yap, yazdıkların biraz alakasız özellikler. Otomatik başlama seçeneği daha çok bilgisayarın ayarlarından kaynaklanır.
    Özellikle yazıyorum sonradan izlemek için arşiv yapmak mantıklı değil, emin olun daha sonra izleyecek farklı şeyler çıkacak, tecrübeyle sabittir.
    Yinede arşiv yapacağım dersen 50 lik DVD paketleri kullan CDye göre daha az yer kaplar, bilgisayarda izleyeceksen data disk olarak yazdırman yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.